Nem kell tovább várni! Új részekkel jön Dalfutárként Hajós András!

Nem kell tovább várni: új részekkel jön júniusban Hajós András és a Dalfutár!

Végre, végre, végre! Megjött a hivatalos közlemény, hogy Hajós András népszerű műsora, a Dalfutár új részekkel, új szereplőkkel – és várhatóan új slágerekkel gazdagodik hamarosan. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy "csupán" az interneten lesz elérhető.
 
Fotó_ Lovasi András/FB

Jól elbeszélgetnek Lovasival...

A jól hangzó Délutáni sördalok szervezésében május 14-én Lovasi András lesz a Pointer Pub vendége május 24-én.
 
 
Fotó: Ilargian Faus/Pexels

A kutyajósdától a sörfesztiválig

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.
 
Fotó: 24.hu

Deák Bill Gyula, Csík zenekar és Irie Maffia koncert is lesz Óbuda Napján

Május 2-4. között rengeteg koncerttel, kiállítással, bemutatóval, vetélkedővel és gasztro-örömökkel vár mindenkit a hagyományos Óbuda Napja rendezvénysorozat, ahová a belépés természetesen továbbra is díjtalan.
 
Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

A Budapest Park nyolcadik évadában egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, grandiózus all star koncert lesz április 25-én, ahol a hiphop szcéna krémje mutatja meg magát nagyzenekaros kísérettel.
 
Fotó: www.tvm.com.mt

A soul zene koronázatlan olasz királya az Örvényeshegy Piknikre látogat

A tavalyi nagy sikerű debütálás után idén májusban is lesz Örvényeshegy Piknik Zalacsányban, ahol a külföldi sztárvendég ezúttal a Mario Biondi lesz.
 
 
Fotó: dehir.hu

Ismét Pápai Joci megy az Eurovízióra

Tegnap este eldőlt, ki képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós dalfesztiválon Tel-Avivban. A közönség akaratának megfelelően immáron második alkalommal küldjük csatába Pápai Jocit, aki ezúttal Az én apám című dallal száll be a nemzetközi versenybe.
 
Plágium ügy: Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint a korábbi vizsgálat felszínes volt, és szó sincs lopásról.
 
Fotó: YouTube

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.
 
Pápai Joci győzelmével, és plágium-ganyúval zárult A Dal második elődöntője

Pápai Joci győzelmével és plágiumgyanúval zárult A Dal második elődöntője

Szombat este A Dal című műsorban utoljára pontozott a tisztelt zsűri – megint adtak okot némi mérgelődésre nézői körökben. A legnagyobb port mégsem ez kavarta, hanem Freddie külön bejelentése a műsor végén, ami előre vetít egy újabb botrányos, plágiumvádakkal teli hetet a...
 
Mindent vitt az Acoustic Planet szombat este A Dalban

Mindent vitt az Acoustic Planet szombat este A Dalban

Négy versenymű jutott tovább a döntőbe A Dal című műsorban szombat este, ahol Nagy Feró asztaltáncot járt, Varga Miklós Európát éltette, a közönség pedig a USNK fiúk helyett a The Middletonz-t szavazta tovább.
 
Hogy állt talpra Tóth Vera

Hogy állt talpra Tóth Vera

A Kudarc Sorozatban olyan ismert vezetőkkel, vállalkozókkal, művészekkel és sportolókkal beszélgetnek a Trip hajón, akik a válságból, a nehéz helyzetekből felálltak, irányt változtattak, újrakezdték.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek