Jelentkezett a Sziget

Jelentkezett a Sziget

Amikor megláttuk az ismerős feladónevet a mailboxunkban, azt gondoltuk: és akkor most megszólalnak... Lassú volt az újrakattintásig a mozdulat, azért mégis csak a Sziget a magyar fesztiválok zászlóshajója, az embernek összeszorult a szíve, hogy na, most mondják le... Ráadásul a levél...
 
Gospel koncert a Mátyás-templomban különleges fellépőkkel

Gospel koncert a Mátyás-templomban különleges fellépőkkel

A keresztény kultúra fellegvárában megrendezésre kerülő koncert két világot és két kultúrát köt össze, melynek közös pontja a zene. A nagy találkozásra február 24-én és 25-én este nyolc órakor kerül sor.
 
 
A Roy & Ádám Trióból Ádám lesz a Gitárklub következő házigazdája

A Roy és Ádám Trióból Ádám lesz a Gitárklub következő házigazdája

Nagy Ádám gitáros, Huszka Jenő-díjas zeneszerző, a Roy & Ádám Trió zenekar egyik frontembere – de számos egyéb formációban is zenélt és zenél a mai napig. Szólóestjére adunk át egy meghívót.
 
Fotó: vehir.hu

Ezt a hangvillát nem használják majd minden nap

Második alkalommal díjazták a hazai könnyűzenében minőségi alkotásokat nyújtó zenészeket, zenekarokat Veszprémben – a Hangvilla jóvoltából. A díjazottak januárban közös koncertet is adnak majd.
 
A Jurij zenekar

Anna and the Barbies, Jurij, Fekete Jenő, Várkonyi Csibészek – egy éven át tisztelegnek az élőzene előtt

Jazz, blues, rock, pop, zenés színházi est és sok más izgalmas zenei műfaj képviselteti magát az Akkordok Élőben – Az élőzene ünnepe, programsorozat keretében.
 
Fotó: Tiszavirág Fesztivál

A tiszavirág életű fesztivál – a természet semmihez sem hasonlítható közreműködésével

Ha le kellene írnunk egy zenei fesztivált, akkor elsőként a hatalmas színpadok, fényáradat, óriási hangerő, egymás sarkát taposó tömeg jut az eszünkbe. Azt sokan már aligha tartják elképzelhetőnek, hogy egy fesztivál beköltözhet egy város szívébe, egy folyóparti sétány árnyas...
 
 
Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Június 4-én és 5-én első alkalommal kerül megrendezésre a belváros szívében a Gozsdu Jazz Fesztivál, ahol olyan neves előadókkal találkozhatunk, mint Malek Andrea, Szőke Nikoletta vagy a Swing á la Django. Ráadásul ingyenes!
 
Fotó: Tolcsvay Trió/FB

Elhunyt Czipó Tibor, a Tolcsvay Trió basszusgitárosa

Életének 70. évében, vasárnap hajnalban elhunyt Czipó Tibor zenész, a Tolcsvay Trió basszusgitárosa – közölte az együttes az MTI-vel.
 
Fotó: Nem Adom Fel/FB

20 éves a Nemadomfel együttes - Jubileumi buli az Akváriumban

Szülinapi bulira készül Magyarország legkedveltebb sérült emberekből álló csapata, a Nem Adom Fel együttes. A május 8-i jeles eseményen jó néhány sztárvendég is felbukkan majd a színpadon.
 
Budapesten koncertezik a Birdman Grammy-díjas zeneszerzője

Budapesten koncertezik a Birdman Grammy-díjas zeneszerzője

A Pat Metheny zenésztársaként is ismert Antonio Sánchez Migration nevű akusztikus kvintettjével mutatja be november 30-án megjelent Lines in the Sand című lemezét az A38-on, január 13-án.
 
Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy zenélni akarsz, ezt a programot ne hagyd ki!

Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy zenélni akarsz, ezt a programot ne hagyd ki!

Több tízezer hangszert lehet szabadon kipróbálni, plusz első alkalommal lesz látogatható 93 teljesen ingyenes szakmai kurzus, valamint zeneiskolai bemutató óra az idei Budapest Music Expon.
 
Fotó: altrevolt.com

A Megadeth dobosa is fellép a a Budapest Music Expón

Ezúttal is gigantikus méretekben, de még erősebb szakmai és oktatási programmal, előadásokkal várja az érdeklődőket a Budapest Music Expo október 5-től 7-ig a Hungexpo területén. A 18.000 négyzetméter területű rendezvényen több tízezer hangszer kipróbálható, lesz rengeteg...
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek