Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a  Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Megalakult a Magyar Turisztikai Program Alapítvány a rendezvényszakma tapasztalt és elismert szereplőinek támogatásával.
 
Fotó: Fenyő Miklós Official

A Helia hotel kertjében forgott Fenyő Miklós legújabb klipje

A járvány miatt bajba került kulturális szektor támogatását tűzte ki célul a Danubius szállodalánc a rendelkezésre álló eszközeivel.
 
 
Kiszel Tünde lánya videóklipben szerepel

Múlnak a gyermekévek: Kiszel Tünde lánya videóklipben szerepel

Hunyadi Donatella is szerepel abban a videóklipben, ami néhány napja debütált a YouTube-on.
 
Megszállnál egy gitárhotelben?

Megszállnál egy gitárhotelben?

A hollywoodi Seminole Hard Rock Hotel & Casino egy 35 emeletes, gitár alakú szálloda építésébe fog, amely 2019-ben nyílik meg.
 
Ha ez statisztika nem így állna, a zene már halott lenne

Ha ez statisztika nem így állna, a zene már halott lenne

A zenei streamingnek köszönheti a hangfelvételipar a növekedését – de ez nem akkora csoda: a szomorú valóságban jelenleg kizárólag így juthatnak a felhasználók (új) zenékhez.
 
Ha elkezdesz kommenteket olvasni Facebookon...

Ha elkezdesz kommenteket olvasni Facebookon...

Megjelent a Carson Coma legújabb dala, a ‘Pók’. A Fonogram-díjas zenekar ezúttal az előítéletek pusztító hatásáról, a kommentek fájó nyilairól és az elfogadás fontosságáról készített egy dalt, amihez a klipet az Ezüst Medve-díjas színésznő, Kizlinger Lilla rendezett. 
 
 
A Covid-útlevél próbaüzeme

A Covid-útlevél próbaüzeme

A Dalszerző értesülése szerint Nagy-Britannia az első ország, ahol gyakorlatban fogják kipróbálni az úgynevezett Covid-útlevél élőzenére kifejlesztett változatát: egyelőre két helyszínen, a londoni 100 Clubban és a bristoli Exchange-ben. Az első koncerteket márciusban tartják – a...
 
Aranyalélet a kastélyban

Aranyaélet a kastélyban

Siklósi Balázs a Csak egy IGEN című dallal jutott be a A DAL-ba, most klip is készült a versenyműhöz: helyszínéül a turai kastélyt választották, főszereplői pedig az Aranyélet sztárjai, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs voltak.
 
 cottonbro fotója a Pexels oldaláról

Megéri-e a zenészeknek streamelni?

Egy frissen publikált elemzésből kiderül, hogy mekkora, egyáltalán üzlet-e egy magyar zenész számára a YouTube, a Spotify és társaik.
 
Dinamit a vérem – cédén, dévédén, pólón és pulóveren

Dinamit a vérem – robbanásnyomok cédén, dévédén, pólón és pulóveren

A Dinamit pályafutásának 40. évét 2019. május 24-én ünnepelte meg a budapesti Barba Negra Trackben. Az eseményről készült hang -és videófelvétel december közepén érkezik.
 
 Be vagy oltva? Akkor bemehetsz a koncertre, fesztiválra...

Be vagy oltva? Akkor bemehetsz a fesztiválra!

A Player magazin szúrta ki a Billboard cikkét, amelyben a Ticketmaster festi le a jövő amerikai koncert- és fesztiválképét. 2021-ben a jelen tervek szerint csak akkor tud majd valaki tömegrendezvényre menni, ha bizonyítani tudja, hogy Covid-oltást kapott vagy negatív tesztje van az elmúlt...
 
Fotó: Erik Mclean (Pexels)

Most akkor a DJ zenész vagy nem zenész?

Több mint 600 hozzászólás született a Telex.hu közösségi oldalán annál a cikknél, amely arról ad hírt, hogy a dj-k mostantól hivatalosan is zenésznek számítanak Németországban.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek