Mekkora esélye van egy induló party zenekarnak jelen pillanatban?

Mekkora esélye van egy induló party zenekarnak jelen pillanatban?

Bátran kijelenthetjük: nulla. Kivéve persze, ha olyan támogatója akad, aki kitart mellette, amíg a helyzet jobbra nem fordul. Még jóval a Nagy Víruspara előtt írtak ki egy felhívást, és nem volt mit tenni, be kellett fejezni a projektet: a második hullám kellős közepén megalakult a...
 
Elton John a Queen nyomdokába lépett

Elton John a Queen nyomdokába lépett

Egy monarchiában biztosan nagy jelentősége van annak, hogy valakinek a képmását érmékbe verik, s ha egy zenészt ér ez a megtiszteltetés, még inkább.
 
 
Fotó: Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

Ahol csónakból lehet nézni a koncertet: Tisza-tavi Fesztivál

Idén csak háromnapos lesz, viszont az eredeti időpontban július 31. és augusztus 2. között kerül megrendezésre a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál. Természetesen szigorúan betartva a járvány miatti óvintézkedéseket.
 
Fotó: Elle Bellamy Instagram

Matt Bellamyval cukiskodunk

Járvány ide, járvány oda, az élet nem áll meg, és szerencsére kedvenc sztárjaink is gondoskodnak a jövő nemzedékének utánpótlásáról. Ezúttal a MUSE-frontember Matt Bellamy mosolyog büszkén újszülött kislányával és gyönyörű feleségével.
 
Fotó: Sokszínű Vidék

Pár nap, és megnyílik a világ legkisebb étterme Svédországban

A Sokszínű Vidékben olvastuk a hírt, hogy május 10-én Stockholmtól megközelítőleg 350 kilométerre, Värmland településen megnyílik a világ tuti legkisebb étterme – ami ennél kisebb, az már nem étterem. Az már szinte nincs is.
 
A Queen és a queen:együtt az emlékérmén a zenekar és a királynő

Fej vagy írás? Egy emlékérmén a Queen és a királynő

A Queen együttes tiszteletére emlékérméket bocsátott ki a Királyi Pénzverde. Közleményük szerint a Queen az első brit rockegyüttes, amely egy érmén szerepelhet II. Erzsébet királynővel.
 
 
Fotó: Pexels.com

Január elsejétől azt csinálsz egy Strauss-operával, amit akarsz

Január 1-jétől szabadon felhasználhatók Richard Strauss opera- és dalirodalmi remekművei és Balázs Béla szerzeményei.
 
Fotó: Pexels.com

A bálnák éneke

A kutatók – véletlenül – arra jöttek rá, hogy dalversenyre gyűlnek össze a hosszúszárnyú bálnák Új-Zélandon minden évben. Állítják, hogy az állatok bemutatják egymásnak dalaikat, és új dallamokat tanulnak egymástól – olvastuk a HVG-ben.
 
Paso, Saiid – az esőerdőkért mozgósítanak a magyar zenészek, lehet csatlakozni!

PASO, Saiid – az esőerdőkért mozgósítanak a magyar zenészek, lehet csatlakozni!

Az egyre-másra fellobbanó esőerdő-tüzek már mindannyiunkat – kivételek persze vannak – rémülettel töltenek el. Szumátra, Borneó, Brazília – nem telik el úgy nap, hogy ne érkezzen valami rossz hír. Ebből a távolságból elég nehéz eldönteni, hogyan lehet segíteni, melyik...
 
Fotó: Hollywood Reporter

24.hu: Pert indítottak Michael Jackson rajongói

Michael Jackson rajongói beperelték Franciaországban azt a két férfit, akik a nagy vihart kavart Leaving Neverland című dokumentumfilmben arról beszéltek, hogy a popsztár gyerekkorukban szexuálisan zaklatta őket – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a hírportál.
 
Sátán, légy a csicskám! - Megnéztük a botrányhős Mayhem zenekar ihlette mozifilmet

Templomégetés, gyilkosság és black metal - Megnéztük a botrányhős Mayhem zenekar ihlette mozifilmet

Május 2-től érkezik a hazai mozikba a kultikus Sundance Filmfesztiválon debütált Lords of Chaos – A sötétség gyermekei, amely minden idők valószínűleg leghírhedtebb zenekara, a – tragikus események után újjáalakult és ma is aktív, sőt magyar taggal is rendelkező – Mayhem...
 
Fotó: utcazeneszekversenye.hu

Egymilliós fődíj az utcazenészek egri versenyében!

Az életed a zene, és minden vágyad, hogy színpadra állhass? Szeretnél muzsikálni az utca közönségnek? Ha igen a válasz, akkor jó hírünk van! Június 14-18.között idén is megrendezik Eger városában az Utcazenészek Versenyét, melyre bárki jelentkezhet.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek