Fotók: Vámosi Patrik/Gyárkert, amelyik nem, azt külön jelöltük.

Iggy-színház a Gyárkertben

"Iggy Pop élete és munkássága a zene egyik legfigyelemreméltóbb túléléstörténete" – ezt a mondatot sajnos nem mi találtuk ki, hanem a New York Times szerzője. De nagyon igaz.
 
Fotó: The HU/FB

HU-HU-HU-HU! Törzsi röpgyűlés a Budapest Parkban

A mongol metálosok legutóbb 2022 novemberében jártak nálunk, akkor megtömték az Akvárium Nagy Hall-ját, most eggyel azért nagyobb volt a kihívás, hiszen a Parkba mintegy tízezren férnek be és nem 1300-an – ha telt ház nem is volt, de több ezren voltak kíváncsiak Mongólia legnagyobb...
 
 
Van még valami, amit a Rammstein-koncertről nem írtak le?

Van még valami, amit a Rammstein-koncertről nem írtak le?

Nem sok. Mi a szerdai koncertet láttuk, de már kedden délelőtt spolier-hegyek jelentek meg, amelyekkel igyekeztünk elkerülni az ütközést. Szóval, sok újat nem tudunk mondani, nem is nagyon akarunk, gyak. minden megvolt, de talán azért akad valami...
 
Jobb helyen nem is rendezhették volna meg Kiefer Sutherland koncertjét

Jobb helyen nem is rendezhették volna meg Kiefer Sutherland első magyarországi koncertjét

Múlt szombaton a szolnoki RepTár szabadtéri színpadán adott telt házas, igen lelkes hangulatú koncertet – legyen szó a közönségről vagy saját magáról – a világhírű színész.
 
Melyik a legjobb fesztivál? Hát, a Fishing...

Melyik a legjobb fesztivál? Hát, a Fishing...

Ez a párbeszéd többször is elhangzott a fesztivál négy napja alatt különböző variációkban, de persze mindig az a buli a legjobb, ahol éppen vagyunk, ráadásul a szezon is épphogy csak elindult. Amúgy meg egyetértünk, ki is fejtjük majd :)
 
Utánunk a törökök lépnek fel – a legszerethetőbb kisfesztivál foglalta el a hétvégén az egri várat a Pilisben

Utánunk a törökök lépnek fel – a legszerethetőbb kisfesztivál foglalta el a hétvégén az egri várat a Pilisben

A hétvégén rendezték a harmadik Szeláví fesztivált, ebből immáron a második volt, amit a nem kis szervezési kihívást jelentő egri vár romjai közé applikáltak.
 
 
Fotók:  Marton Nagy Photo Mark A. Rosta Photography/Katona József Színház; Budapest Park

Micsoda nagyszerű dolog volt! Táncdalfesztivállal ünnepelt a Katona a Parkban

Különleges táncdalfesztivállal ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – a Budapest Parkban megrendezett koncertelőadáson ezrek énekelték a színészekkel és a zenészekkel az örökzöldeket.
 
Ez a buli sajnos elmarad már... (2023. június 18.)

Nem csak a Pa-dö-dő volt...

Hatvanhat éves korában elhunyt Lang Györgyi énekesnő, műsorvezető, a Pa-dö-dő együttes tagja.
 
Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

12 év után a Ricsárdgír trashcirkusz végleg bezárta a kapuit. Az utolsó nagy bulira május 18-án, csütörtökön került sor a Budapest Parkban.
 
Bejött a klubélet Kiss Llaciéknak – szombaton már a harmadik kör jön

Bejött a klubélet Kiss Llaciéknak – szombaton már a harmadik kör jön

A Vagy Sehol Klub közössége/közönsége a Mixát Udvarban jön össze havonta egyszer: Kiss Llaci és barátai ilyenkor összegyűlnek zenélni, beszélgetni, felolvasni – kinek mi lapul a tarsolyában.
 
Hagytuk, hogy Robbie Williams szórakoztasson minket

Hagytuk, hogy Robbie Williams szórakoztasson minket

Let Me Entertain You – szól 1997 óta a dala, amely a budapesti koncerten a második szám volt a setlistben. Egy furcsa, de minden bizonnyal emlékezetes koncerten vettek részt azok, akik csaknem teljesen megtöltötték kedden az Arénát.
 
A 2022-es szezon egyik évadzáró koncertje: PAano Graszt (Fotó: Kobuci/FB)

Április 13-án indul a Kobuci jubileumi évada

Már évek óta az van, hogy amikor a Kobuci szétkürtöli a nyitást jelentő koncerteket, akkor elrakom egy zsákba a kötött sálakat és sapkákat: innentől fogva számomra bármennyi fok is lehet, végeztem a téllel.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek