Eurovízió elődöntő percről percre

Eurovízió elődöntő percről percre

Őszintén szólva, még életemben nem néztem végig egy efféle közvetítést. Idén két dolog motivált: végre egy zenekar, és nem egy bármilyen másikkal összekeverhető dal jutott ki, másrészt az AWS-nek vokálozik majd a koncert.hu vendégszerzője, Schwartz Dávid. Izgulok.
 
Ma van a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja.

Koncz Zsuzsa, Bródy János, Cipő, Demjén Ferenc és Somló Tamás – egy dalban

A YT-videó ma bukkant fel az üzenőfalamon. Nem véletlenül, persze. Sosem hallottam még ezt a számot. A hír, amely a közösen felénekelt dalról szól, 2013-as, maga a hangfelvétel még ennél is régebbi.
 
Fotó: Stekovics Gáspár

Rászállt Presser Gáborra a bulvár

Az egyik elkezdte, aztán átvette az összes. Úgy tűnik, nem csak a hölgyeket sújtja a bulvármédia figyelme, már ami a kilókat illeti (és nem aranyban), hanem az urakat is: azzal vannak elfoglalva, hogy Presser Gábor lefogyott...
 
Melyik volt a legjobb focivébé himnusz?

Melyik volt a legjobb focivébé himnusz?

Elkészült a 2018-as futball világbajnokság hivatalos dala – elkövető: Jason Derulo –, és nem is lett annyira szörnyű, mint ahogy sokan féltek tőle...
 
Fotó: Nagy J. Zsuzsa

Caro Emeraldnak elfelejtettek szólni, hogy egy arénában lép fel

Hétfő este nagyon sok ember volt kíváncsi Caro Emeraldra és héttagú zenekarára. Legalábbis ahhoz a térhez képest, amelyet lekanyarítottak a Budapest Sportarénából.
 
King Krule egyáltalán nem cuki – szerencsére

King Krule egyáltalán nem cuki – szerencsére

Hétfő este tele volt az A38. Ez nem nagy újság, máskor is megesik. Ezen a napon volt azonban a hónap legdrágább jegyárakkal futó koncertje. Amelyre állítólag pillanatok alatt elfogytak a jegyek. Egy 23 éves brit srác lépett fel. Akinek a nevét én speciel egy hónapja hallottam először....
 
 Belga-koncert túlélő üzemmódban

Belga-koncert túlélő üzemmódban

A múlt hétvégén tartotta a Bëlga Csumpa című albumának bemutatóját az Akváriumban. Jó sokan voltak.
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

120 perc Rod Stewart

Szinte percre pontosan, nyolckor kezdte, és 22 nulla nullakor fejezte be budapesti koncertjét Rod Stewart. Mi fért bele ebbe a patikamérlegen kimért két órába?
 
Mi a baj a nosztalgiával?

Mi a baj a nosztalgiával?

Ma két írást válogattunk be a hírfolyamunkba: az egyik egy összeállítás Soltész Rezső napokban megjelent interjúiból, a másik egy blogger véleménye – nem igazán van egyezés a kettő között, bár a téma hasonló: a nosztalgia. Az írás végén csatoljuk mindkettőt.
 
Katona Klári többé már nem énekel nekünk?

Katona Klári többé már nem énekel nekünk?

A napokban jelent meg Katona Klári Közelség című könyve. Tegnap a könyvbemutatón jártunk. A Hadikban még a csilláron is lógtak (nagyon szép csillárjuk van), jó páran állva nézték végig az előadást.
 
Az LGT – Somló Tamással...

Két este az Akváriumban: ColorStar-koncert és Somló Cirqsz-emlékbuli

A héten kétszer voltunk az Akváriumban: csütörtökön mezei koncertlátogatóként a Kis Hallban, vasárnap pedig a Nagy Hall VIP karzatán jártunk.
 
Barátok közt: így keveredett a punkrock a metállal és a billykkel

Barátok közt: így keveredett a punkrock a metállal és a billykkel

Mondhatni, visszafogott érdeklődés övezte a 100-as Klub country punkabilly szeánszát a Dürerben, de: hála istennek! Vagy a sátánnak. Vagy a szerda este punnyadóknak. Valahogy szűk körben jobban feküdt a dolog, nem tapostak agyon, nem lökdöstek, nem kellett sorba állni sem a mosdónál,...
 
Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és...

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez meg ZAZ

A francia énekes-gitáros lány (na jó, legyen énekesnő, végül is már a negyvenediket tapossa) nem először lép majd fel szombaton a Budapest Parkban, három éve szinte napra pontosan ekkor adott koncertet, és korábban is zenélt már Budapesten.

Zenés fürdőzés, Zalatnay Sarolta, retrópartik: Strandok Éjszakája 2019

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek