Fotó: Police.hu

Mennyire jófejek a dorogi rendőrök!

A police.hu hivatalos infója szerint átadták az Iskola utca új, háromdimenziós gyalogos-átkelőhelyét. Ez mitől zenei hír?
 
Beatles vs. Rolling Stones – Mick Jagger visszalőtt: Nincs verseny!

Beatles vs. Rolling Stones – Mick Jagger visszalőtt

Ha nem is mondta ki konkrétan Paul McCartney egy rádióműsorban, hogy az "örök versenyben" a Beatles a győztes, azért rátromfolt a műsorvezető, Howard Stern állítására, belerángatva a dologba Keith Richardsot is.
 
 
Mentőápolóként dolgozik a Belga egykori menedzsere

Mentőápolóként dolgozik a Belga és egy sor másik zenekar egykori menedzsere

A Bors készített beszélgetést Kathy Zsolttal, aki a Belga, a Magashegyi Underground, Petruska, a Compact Disco, a Pluto és például az Ivan & the Parazol menedzsereként is dolgozott már, de színészként is sokan ismerik. Jelenleg a Jahn Ferenc Dél-pesti kórház mentőápolója.
 
R. Kelly

R. Kelly is bepróbálkozott a koronavírussal

Rájár a rúd az egykoron oly népszerű Grammy-díjas amerikai énekesre, aki 2019 februárjában került börtönbe. R. Kelly házi őrizetes kérelmét elutasította a bíróság. Azért a koronavírus sem lehet jó indok mindenre...
 
Katy Perry szűk körő babaváró bulit tartott – csak Orlando Bloom volt jelen

Katy Perry szűk körű babaváró bulit tartott – csak Orlando Bloom volt jelen

Pihenésnek egy kis bulvár: ahogy nézzük, 2020. attól is emlékezetes lesz, hogy megszületik az év legjobban várt sztárgyereke.
 
Ez viszont ő! Fotó: Majka/FB

Ez a csávó nem én vagyok – Visszaélnek Majka nevével a Facebookon

Valaki egy kamu profilt hozott létre a közösségi oldalon, ahol a rappernek kiadva magát garázdálkodik, többek között a koronavírusól terjeszt álhíreket – írja a Blikk.
 
 
A Republicból senki sem volt ott a menedzserük temetésén

A Republicból senki sem volt ott egykori menedzserük temetésén

Március 3-án számoltunk be arról, hogy elhunyt Abella Miklós, a Republic zenekar legendás menedzsere.
 
 Koronavírusos a Universal lemezkiadó vezérigazgatója – de nem is ez a legnagyobb baj

Koronavírusos a Universal lemezkiadó vezérigazgatója – de nem is ez a legnagyobb baj

Illetve: neki biztosan. De ahogy 24.hu cikkéből megtudtuk, másnak is fájhat a feje a csúcsvezető állapota miatt, és itt kivételesen nem a Universal-istálló zenészeire gondolunk.
 
Zámbó Árpy 2020-ban felháborodott egy 2003-ban megjelent Jimmy-könyvön

Zámbó Árpy 2020-ban felháborodott egy 2003-ban megjelent Jimmy-könyvön

Ez elég vicces... Jó, nem az. Zámbó Jimmynek kultusza van Magyarországon, és ezen kultusz meg- és fenntartásában a családja hősies munkát végez (bár időnként ők maguk sem állnak szóba egymással). Nyilván emiatt van az, hogy most akadtak ki egy 2003-ban megjelent – fikciós –...
 
Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

A Queen 71 éves zenésze mostanában nagyobb aktivitást mutat a közösségi oldalain. A napokban egy hosszabb, meglehetősen keserű eszmefuttatást tett közzé, ennek már csak a híre van meg, a Twitterén nem találjuk.
 
Egy Spanyolországban letelepedett szaxofonos a koronavírus első zenész áldozata

Egy Spanyolországban letelepedett szaxofonos a koronavírus első zenész áldozata

A BlikkRúzs tette közzé a szomorú hírt: Madridban kedden elhunyt Marcelo Peralta. Mindössze 59 éves volt.
 
Kartell-koncert az esztergomi Sportalsóban / FB

Hogyan vélekedik Ganxsta Zolee a romantikáról?

A Nő 9 élete konferenciasorozat mostani, május 17-i előadásának központi kérdése: "Veled, vagy nélküled se?", melyhez a házigazdák két, látszólag meglehetősen eltérő felfogású férfi vendéget hívtak meg: Nagy Ervint és Ganxsta Döglégy Zolee, alias Zana Zoltánt.
 
Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek