Nem akart tovább élni a Rolling Stones-film 55 éves producere

Nem akart tovább élni a Rolling Stones-film 55 éves producere

A rendőrség és az igazságügyi orvosszakértő jelentése szerint "egy Steve Binggel azonos korú" férfi kiugrott a Los Angeles-i Century City lakóépület egy 27. emeleti lakásából és meghalt. A TMZ bulvárportál szerint Bing depressziótól szenvedett.
 
Pink elárulta a hosszú házasság titkát

Pink elárulta a hosszú házasság titkát

A karantén egyes kapcsolatokat megerősített, másokat szétzúzott: vannak országok, ahol például megugrott a válások száma. Pénteken a Walk Me Home énekesnője egy beszélgetést közvetített az Instagramon terapeutájával, aki immáron 20 éve áll már mellette.
 
 
Gérard Depardieu és Steven Segal után Natalia Oreiro is orosz állapolgárságot kért

Gérard Depardieu és Steven Segal után Natalia Oreiro is orosz állampolgár lett

Vlagyimir Putyin két évtizedes elnöksége során több híresség is kapott orosz állampolgárságot. A legismertebb közülük talán Gérard Depardieu francia és Steven Segal amerikai színész. Most csatlakozott hozzájuk az uruguayi-argentin énekes-színésznő.
 
Fotó: Omega

Benkő László a születésnapján került kórházba

Pénteken volt 77 esztendős az Omega zenésze. A karatén feloldásával a család születésnapi partival készült, de sajnos műtét lett belőle – tudtuk meg a Ripostból.
 
Letiltotta a YouTube Kasza Tibiék klipjét

Letiltotta a YouTube Kasza Tibiék klipjét

Mivel nekünk nincs gondunk a tegnap a FB oldalunkon is bemutatott klip lejátszásával, a Blikkből tudtuk meg, hogy a videómegosztó állítólag pornográf tartalomnak minősítette és egyes felhasználók számára elérhetetlenné tette Dér Heni és Kasza Tibi új közös produktumát.
 
Johnny Rottenre nehéz évek várnak

Johnny Rottenre nehéz évek várnak

A Sex Pistols és a Public Image Ltd frontembere innentől fogva minden idejét a feleségével tölti: Nora Forster, akivel 35 éves házasok, sajnos Alzheimer-kórban szenved.
 
 
Chris Cornell özvegye ezzel a  fotóval köszöntötte fel keresztfiát

Chris Cornell özvegye ezzel a fotóval köszöntötte fel keresztfiát

A Soundgarden és az Audioslave énekesének özvegye, Vicky Cornell hivatalos Instagram-fiókjában felettébb megható képeket osztott meg Cornellről.
 
Az Aerosmith frotnembere zenészbarátját gyászolja

Az Aerosmith frontembere zenészbarátját gyászolja

Steven Tyler nemrégiben közzétett egy szívszorító fotót, amelyen a híres hawaii zenész, Willie K társaságában látható. A fotó megismétlésére sajnos már nincs lehetőség: William Awihilima Kahaiali'i 2020. május 18-án elhunyt.
 
A fotó illusztráció

Ciki lenne, ha nyilvánosságra kerülnének az eddig kiadatlan Jimmy-felvételek

Nincs olyan hónap, hogy ne jönne valami sztori arról, hogy valaki valahol megtalálta valaki eleddig sosem hallott valamilyen felvételét, a világ örvendezik, a szerencsés megtaláló pedig gazdag lesz. Na, ez ebben az esetben nincs így, kis hazánkban másképpen mennek a dolgok :)
 
Snoop Dogg: Meg kell állítaniuk ezt a patkányt!

Snoop Dogg: Meg kell állítaniuk ezt a patkányt!

Amikor először megosztottuk a klipet és megnéztük a számlálót, hanyatt estünk: 56 millión állt. Ez talán 2 napja történt, most 114 millió megtekintésnél jár... Nem rossz egy frissen szabadult bűnözőtől.
 
Végre valami jó hír: Radics Gigi babát vár

Végre valami jó hír: Radics Gigi babát vár

Radics Gigi a Story magazinnak árulta el, hogy akkor, amikor a világ csak egyetlen tesztre képes gondolni, ő egy másikat csináltatott, és örül neki, hogy pozitív lett :)
 
Fotó: Sokszínű Vidék

Pár nap, és megnyílik a világ legkisebb étterme Svédországban

A Sokszínű Vidékben olvastuk a hírt, hogy május 10-én Stockholmtól megközelítőleg 350 kilométerre, Värmland településen megnyílik a világ tuti legkisebb étterme – ami ennél kisebb, az már nem étterem. Az már szinte nincs is.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek