A Volt és a Sound jövőjéről a szezon értékelését követően döntenek

2022/08/19  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Ezt állítólag Kádár Tamás főszervező mondta a Népszavának, de mi bénák vagyunk, ezt a cikket nem találtuk meg, úgyhogy a továbbiakban a Telex cikkére hivatkozunk.

A Volt és a Sound jövőjéről a szezon értékelését követően döntenek

Az értesülés szerint az amerikai többségi tulajdonos, a Providence Equity Partners döntése, hogy máris hozzáláttak a 2023-as Sziget szervezéséhez, augusztus 20-tól már árulják is super early bird bérleteket. Sziget tehát tuti lesz, a másik két fesztiválra a címben megfogalmazottak érvényesek, mivel – Kádár tájékoztatása szerint – a soproni Volt „nagy-”, a zamárdi Balaton Sound pedig „kismértékben maradt el a várakozásoktól”, a Sziget nyereséggel zárt.

A Telex cikke itt.

Az idei Szigetről ezek a beszámolóink születtek eddig:

Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év után visszatérő Szigetnek

 

Sziget-záró 1. rész – Engedjük el a Sziget-nosztalgiát végre

 

 

 

 

 

SZiget 2022, VOLT fesztivál, Balaton Sound

 

 

Szólj hozzá!


Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Új dalait hozza el a Dürer kertbe Richie Kotzen

Az amerikai gitáros, dalszerző, énekes július 4-én ad koncertet Budapesten.

Budapestre is bevágtat Beyoncé legújabb albumának hivatalos partija

Párizs, London, Sydney, Amszterdam, Dublin, Brüsszel, Berlin, Johannesburg, Varsó, Stockholm, Sao Paulo, Auckland, Milánó és Bangkok után a Club Cowboy május 31-én érkezik a Budapest Parkba.
Új koncertek