A Pentatonix-koncert átkerült az Arénába!

A Pentatonix-koncert átkerült az Arénába!

2021. május 16-án léptek volna fel a Budapest parkban, magyarázni sem kell, miért marad el a koncert: pontosabban, nem marad el, csak átcsúszik időben és térben máshova: 2022. március 29-én az Arénában rendezik meg. (A Parkban lehet, hogy kissé hideg lenne ebben az időpontban.)
 
Hajdú Eszter filmjének középpontjában az anya-fiú kapcsolat áll.

Első fokon pert vesztettek a Barta-film alkotói

A Siess haza vár a mama című zenés dokumentumfilm készítői és Barta Tamás jogörököse ellen jelenleg négy bírósági eljárás van folyamatban, melyeket a film egyik mellékszereplője, Barta Tamás egykori üzlettársa indított el. A kép- és hangfelvételhez való jog érvényesítése...
 
 
Teljes egészében Magyarországon rögzítették az új Netflix-sorozat zenéjét

Teljes egészében Magyarországon rögzítették az új Netflix-sorozat zenéjét

Sőt, a sorozatot magát is leginkább nálunk forgatták: a keszthelyi Festetics-kastély mint cári palota lett a fő helyszíne a Netflix napokban bemutatott új, nagyköltségvetésű fantasyjának.
 
Fotó: 20th Century Studios

Na kirendezi a West Side Story remake-jét? Itt az előzetes!

Az Oscar-díjas Steven Spielberg rendezi a kultikus West Side Story filmes feldolgozását, melyhez Tony Kushner írja a forgatókönyvet – értesült a Színház.org még 3 éve. Most frissítettük akkor keltezett cikkünket (kiemelések).
 
Fotó: Péterfy Bori

Kultikus helyen forgott a Péterfy Bori & Love Band koncertfilmje

Hogy hol? Ha a kép alapján még nincs meg, segítünk: az 1930-as években épült, üvegtetejű terme világhírű art deco műemlék. Számos amerikai szuperfilmet forgattak itt, legutóbb a Halálos harcmezők egy-egy jelenetét, sőt: 2007-ben az Elektromágnes című nótájukhoz a Tankcsapda...
 
Barta Tamás emléktáblája az Izabella utca 39/b számú ház falán (dka.oszk.hu)

Amerikai segítséget kérnek nyomozásukhoz a Barta Tamás-film alkotói

Barta Tamás halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok. A világjárvány és a távolság miatt nem lehet, illetve nagyon nehéz kommunikálni az amerikai hatóságokkal. Az USA-n kívülről, pl. Európából nagyon nehéz jogokat érvényesíteni, kapcsolatot tartani. Az első Barta-film...
 
 
Amy és édesanyja (Fotó: amywinehouseforever.org)

Halálának tizedik évfordulóján új dokumentumfilmet mutatnak be Amy Winehouse-ról

Az Amy Winehouse: 10 Years On című film a BBC Two és a BBC Music közös munkájával készült, narrátora pedig az énekesnő szklerózis multiplexben szenvedő édesanyja, Janis.
 
Megtámadták Lady Gaga készülő filmjét

Nem tetszik egy örökösnőnek a Lady Gaga főszereplésével készülő Gucci-film

Ahogy arról mi is beszámoltunk, parádés filmfőszerepet kapott Lady Gaga: Ridley Scott Gucci-filmjében ő alakítja a finoman szólva ellentmondásos karakterű Patrizia Reggianit.
 
Kenneth Branagh rendezi a Bee Gees-filmet

Kenneth Branagh rendezi a Bee Gees-filmet

A film a Paramount filmstúdióban készül, s egyelőre még nincs meg a címe.
 
Azok a körmök... :)

Dokumentumfilm (is) készül Billie Eilish-ről (is)

Úgy tűnik, mindenki azt kutatja, hogy válhatott ekkorra sztárrá a mindössze 19 éves énekesnő. Már több könyvet írtak róla, most R. J. Cutler rendező próbálja megfejteni a titkot. A The World’s A Little Blurry című dokut 2021. február 26-án mutatja be többek között az Apple TV+.
 
Notorious B.I.G. megosztó életéről most dokumentumfilm készül

Újabb film készült Notorious B.I.G. életéről

Egyet (többet is) már forgattak róla, ez volt a NOTORIOUS B.I.G. – A N.A.GY. rapper. A 2009-es fimben Jamal Woolard játszotta a címszerepet.
 
Vihar a biliben, avagy tényleg áll a bál a Barta Tamásról készült film körül?

Siess megnézni ingyen, mert úgy néz ki, betiltják az LGT egykori gitárosáról készült filmet

Barta Tamás halálának 39. évfordulója február 16-án lesz. Az LGT legendás gitárosának emléket állító film alkotói úgy döntöttek, hogy erre az alkalomra egy hétig mindenki számára hozzáférhetővé teszik a Siess haza, vár a mama című dokumentumfilmjüket – értesült a 24.hu.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek