Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
 
Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehous tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehouse tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Jótékonysági online árverést rendez az Island Records kiadó előadóinak relikviáiból az Omega Auctions brit aukciósház. A tételekből befolyó összeget jótékony célra fordítják.
 
 
SUBTONES: ma este 8-kor jótékonysági online lemezbemutató lesz!

SUBTONES: ma este 8-kor jótékonysági online lemezbemutató lesz!

Az elismert zenészekből álló dzsesszfunk csapat május 9-én szombaton 20 órától mutatja be Octopus című új anyagát az Együtt az Egészségügyért kezdeményezés keretében.
 
Fotó: olitunes.com

Véssétek fel a dátumokat: június 5., július 3.!

Jó látni, hogy nem csak civil kezdeményezések próbálnak segíteni a zeneipar bajba jutott szereplői megsegítésére, de manapság egy magára valamit is adó nagyobb cég sem viselkedhet közönyösen. Főleg akkor, ha például békeidőben a zenészekből él...
 
Mama kérlek

Mama, kérlek: ma estig minden megtekintés 1 forintot fial, hajrá!

Hétfőn debütált a YouTube-on Bródy János ikonikus dalának újragondolt verziója, amelyben négy hazai sztárelőadó énekel. A megtekintések pedig jótékony forintokat érnek!
 
Fotó: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert levetett göncei most aranyat érnek!

Adam Lambert mindig is adott a megjelenésére. Ugyanakkor arról is híres, hogy szeret jótékonykodni. No, most ez a két dolog találkozott, ugyanis elárverezteti régi ruháit – de a bevételt nem fogja megtartani!
 
 
Lean on Me

Bryan Adams, Michael Bublé, Avril Lavigne, Justin Bieber: Lean on Me

Kanadában is összefogtak a művészek, hogy a helyi élelmiszerbank számára gyűjtsenek némi elkölteni valót. Ennek eredményeképp született egy dal, amiben Bryan Adams, Michael Bublé, Avril Lavigne, de még Justin Bieber is beleadta a saját tudományát.
 
A fotó illusztráció

A Fábián Juli alapítvány veszi kézbe a zeneipar munkanélküli dolgozóinak támogatását

Élvonalbeli dj-k játszottak online szombaton a Gödöllői Királyi Kastély díszudvaráról – jótékony céllal: a szervezők a zenei szakma bevétel nélkül maradt dolgozói számára gyűjtenek pénzt.
 
Írjatok dalt közösen a Brains zenekarral

Legyen újra nyár? Írjatok dalt közösen a Brains zenekarral!

Érzed magadban a tehetséget egy ütős dalszöveg megalkotásához? Ha igen, ne habozz! Csatlakozz azonnal a Brains felhívásához, aminek a vége természetesen jótékonykodáshoz vezet. Vasárnap estig még van időd.
 
Fotó: csepel.hu

Vastag Csaba Csepelen adott koncertet. Hármat is...

Mindenki a saját szakmájához és tudásához mérten igyekszik segíteni embertársain ebben a idegőrlő időszakban. Vastag Csaba például minikoncertet adott három csepeli idősotthon lakóinak. Persze, csak tisztes távolságból. :)
 
Fotó: Szarka Tamás/FB

Szarka Tamás három új dalát ajánlotta fel jótékonysági célra

Ma jelenik meg Szarka Tamás három vadonatúj szerzeménye, kettő már meg is érkezett. A Kossuth-díjas zenész, zeneszerző, költő jótékony célra ajánlotta fel legújabb dalait.
 
OFF: Fogadd örökbe Julien királyt, hadd riszálja úgyis, úgyis!

OFF: Fogadd örökbe Julien királyt, hadd riszálja úgyis, úgyis!

Nehéz helyzetbe került a Szegedi Vadaspark. A koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések miatt március 16. óta zárva tart az állatkert, így már bő 1 hónapja elesik fő bevételi forrásától, a jegybevételtől. A vadasparkot más intézményekkel ellentétben nem lehet inaktiválni,...
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek