Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra

2021/02/17  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Az eddigi kettő mellett még két, különleges minta válik elérhetővé a savethebackstage.hu kínálatatában.

Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra

A kezdeményezésről itt írtunk, a lényege, hogy a vásárlások által a pandémiás helyzet miatt munka nélkül maradt zene- és rendezvényipari háttéremberek számára gyűjtenek pénzt. A szervezők hihetetlenül hálásak azért, hogy az elmúlt egy hónapban minden képzeletet felülmúló módon melléjük álltak a koncertre járók, a zenerajongók, a szakmabeliek és a zenészek.

A #savethebackstage adománygyűjtő akció márciusig tart!

A savethebackstage.hu kínálatatában rövidesen olyan pólók és pulcsik jelennek meg, melyek alapjait maga Fábián Juli rajzolta meg még tinédzser korában, mikor zsebpénzét pólónyomással és -árusítással egészítette ki.Juli családjának hozzájárulásával ezeket a rajzokat idézzük meg a legújabb termékeken, így ápolva tovább Juli emlékét.

A pólók, a táskák és a pulóver vásárlásával a Fábián Juli Emlékalapítványt támogatjátok, akik hamarosan pályázatot írnak majd ki a rászoruló zene- és rendezvényipari háttérmunkások számára, mint ahogy tették ezt az első hullám alatt is.

A Fábián Juli Emlékalapítvány számlaszáma:
Magnet Bank Zrt. 16200151-18543755
A közleménybe írjátok be: #savethebackstage

 

Fábián Juli Alapítvány, jótékonyság, zeneipar, Save the backstage, merch

Képtár

  • Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra kép 87422
  • Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra kép 87423
  • Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra kép 87424
  • Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra kép 87425
  • Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra kép 87426
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek