Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, INOTA, Campus és még sokan mások:  I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL
A fotó illusztráció.

Válassz egy magyar zenei előadót, és tervezd meg az új merchét!

Az Inkdoo csapata pályázatot írt ki, melynek során bárki megtervezheti egy magyar előadó új merchét – póló, sapka, vászontáska –, a határidő október 31.
 
Justin Bieber Nirvanaban... (2015.)

Jön a zenekaros pólók hétvégéje – koncertjegyet is lehet nyerni!

Zenekaros pólóban feszíteni a bringán, a buszon, egy kávézó teraszán vagy egy buliban? Június 17-18-19-én, péntek-szombat-vasárnap még nyári koncertélményt is nyerhetünk, ha erről fotót is osztunk meg a közösségi médiában. Jön a MÖRCSFESZTIVÁL 2022: zenekari pólók hétvégéje.
 
 
MÖRCSFESZTIVÁL lesz a hétvégén! Gondolj a karácsonyra...

MÖRCSFESZTIVÁL lesz a hétvégén! Gondolj a karácsonyra...

Több mint 50 hazai zenekar és előadóművész csatlakozott a ProArt-Szövetség a Szerzői Jogokért által útnak indított MÖRCSFESZTIVÁL nevű új kezdeményezéshez: 2021. november 20-21-én egy összehangolt zenei kuponhétvége keretén belül a zenerajongók kedvezményesen vásárolhatják...
 
Lesz új Dürer Kert!

Lesz új Dürer Kert!

Állami támogatás híján a törzsvendégekhez fordult a helyszín: a Dürer-merch teljes hasznát az új helyszín felépítésére fordítják majd – ennek a pontos helyét 2021. március 31-ig bejelentik.
 
Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra

Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra

Az eddigi kettő mellett még két, különleges minta válik elérhetővé a savethebackstage.hu kínálatatában.
 
A Fábián Juliról elnevezett alapítvány jótékonysági akciója: Save the backstage!

A Fábián Juliról elnevezett alapítvány jótékonysági akciója: Save the backstage!

Jótékonysági kezdeményezés indul #savethebackstage néven a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került zene- és rendezvényipari munkavállalók megsegítésére. A befolyó bevételt a Fábián Juli Emlékalapítvány gondozza és osztja szét a rászorulóknak.
 
 
Fotó: Slayer koncert Los Angelesben ( Slayer FB)

A Live Nation 20 százalékkal csökkentené a fellépők gázsiját

Az idei Sziget törlése kapcsán nyilatkozta az ügyvezető, Kádár Tamás, hogy talán a járvány után normalizálódik a helyzet, és a sztárfellépők gázsija visszarángatható lesz a csillagos egekből. De a dolog nem ennyire egyszerű és egyértelműen pozitív – a Dalszerző.hu cikkéből...
 
Fotó: olitunes.com

Véssétek fel a dátumokat: június 5., július 3.!

Jó látni, hogy nem csak civil kezdeményezések próbálnak segíteni a zeneipar bajba jutott szereplői megsegítésére, de manapság egy magára valamit is adó nagyobb cég sem viselkedhet közönyösen. Főleg akkor, ha például békeidőben a zenészekből él...
 
A Megadeth maszkot ad ajándékba a póló mellé

A Megadeth maszkot ad ajándékba a póló mellé

Nem arról van szó, hogy rárepülnek a koronavírus-bizniszre: miközben mi arra biztatjuk a rajongókat, hogy vásároljanak a zenekaroktól, hogy legyen valami bevételük a nullához képest, a metál banda a merch bevételéből adományoz jótékony célokra.
 
30 éves a Mötley Crüe Dr.Feelgood című legendás albuma

30 éves a Mötley Crüe Dr.Feelgood című legendás albuma

A világ egyik legismertebb rockbandája, a Mötley Crüe elsöprő sikerű Dr. Feelgood című lemezének 30. születésnapját ünnepelte szeptember elsején, ennek örömére pedig új merch-csel lepték meg a rajongókat.
 
Kurt Cobain rajzaival díszített ruhakollekciót dobott piacra a Nirvana-vagyon kezelője

Kurt Was Here: Kurt Cobain rajzaival díszített ruhakollekcióval állt elő a lánya

Kurt Cobain skicceivel, festményeivel és jegyzeteivel díszített, limitált ruhakollekciót dobott piacra a Nirvana együttes énekesének hagyatékkezelője.
 
Ez teljesen beteg: leharapható fejű plüssdenevért dobott piacra Ozzy Osbourne

Ez teljesen beteg: leharapható fejű plüssdenevért dobott piacra Ozzy Osbourne

A fekete öves Ozzy-rajongók már el is kapkodták annak a plüssállatnak az első, limitált szériáját, amelyet Ozzy a híres denevéres eset 37. évfordulójára dobott piacra.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek