Fotó: Molek Csaba

Megjelent a godfater első lemeze – Tibuszék májusban adnak koncertet a Barba Negrában

A godfater. 0 című debütáló albumára élőben, javítások nélkül vették fel a dalokat: három saját nóta mellett a zenekar tagjai válogattak a Tibusz múltjához köthető széles repertoárból, többek között hallható rajta az Álljatok meg a Skorpiótól, vagy az egyik legszebb magyar...
 
Két kellékre lesz majd szükséged: papírzsepire és tánccipőre – üzeni P!nk

Két kellékre lesz majd szükséged: papír zsepire és tánccipőre – üzeni P!nk

Megjelent P!nk kilencedik stúdiólemeze, a Trustfall, amely az énekesnő eddigi legsebezhetőbb és legüdítőbb oldalát mutatja meg a rajta hallható dalokon keresztül.
 
 
A lemezborító Zachary Gray fotográfus alkotása.

Hat év hallgatás után nagyot szól a Paramore

Szakmai körökben az év egyik legizgalmasabb zenei visszatéréseként tartják számon az együttes hatodik stúdióalbumát, amely a „This Is Why" címet viseli.
 
Józsi az Akváriumban

Józsi az Akváriumba megy

A Kelemen Kabátban Józsi című albuma tavaly jelent meg és ahogy azt Horváth Boldi mondta, életük legszemélyesebb lemeze lett. A dalokat egymás után mutatták be a rajongóknak, amelyeket egy csokorban február 10-én hallhat a közönség először élőben az Akváriumban, ahol a Hősök és...
 
Fotó: JaMese/FB

JaMese – jubileumos lemezbemutató a MáraiKultban

A JaMese zenekar fennállásnak 10. évében jelenik meg a negyedik albuma, "Odaát, Idebent" címmel. Lemezbemutató koncertjük 2023. február 23-án lesz a Krisztina téren található Márai Sándor Művelődési Házban.
 
Fotó: Bikali Sándor

Hogy egy kicsit elviselhetőbb legyen a napod...

A The Anahit most megjelenő #VÁLSÁGPOP című lemeze gyrészről a hétköznapi, mindannyiunkat foglalkoztató témákat dolgozza fel – a motivációt egyre erősebb TikTokos közösségük adta hozzá. Az albumot február 11-én az A38 Hajón mutatják be.
 
 
Fotó: Måneskin/FB

Bazi nagy olasz lagzival ünnepelte meg új lemezét a Måneskin

Megjelenése után a RUSH elnevezésű, sorban a harmadik album azonnal az iTunes eladási lista #1 pozíciójába ugrott 20 országban, köztük Amerikában, Olaszországban, Franciaországban, és Top 20-as pozíciót ért el további 39 országban, például Angliában és Japánban, ahol mindkét...
 
Az új The National-album, ami majdnem meg sem született

Az új The National-album, ami majdnem meg sem született

A The National bejelentette, hogy április 28-án érkezik a kilencedik albumuk, "First Two Pages of Frankenstein" címmel. Ígéretük szerint a tizenegy dalos anyag egy új fejezetet kezd a munkásságukban, és olyan vendégelőadók lesznek hallhatók rajta, mint Taylor Swift, Phoebe Bridgers vagy...
 
Fejjel a falnak: négyszámos középlemezzel kezdi az évet a Hősök

Fejjel a falnak: négyszámos középlemezzel kezdi az évet a Hősök

A veszprémi veteránok új albuma vagy tíz évet repül vissza, és a klasszikus Négy Évszak-időket idézi fel hangulatában. Bólogatós hiphop témák, rendszerkritika, feloldozó szakítás...
 
Fotó: QUACK/FB

Nem kacsa: lemezbemutatót tart a Peronban a QUACK

A Komárom-Esztergom megyei QUACK zenekar új albummal jelentkezik, “Nemcsak Tánc!” címmel. A december 30-i megjelenés napján a közönség élőben is meghallgathatja a lemezt a tatai Peron Music Club-ban.
 
 A kazetta úgyis elveszett: dupla vinylen megjelenik a Korai Öröm legelső anyaga

A kazetta úgyis elveszett: dupla vinylen megjelenik a Korai Öröm legelső anyaga

A most vinylen megjelenő anyag 1993-ban audiokazettán látott napvilágot. A felvételeket néhány más, később rögzített számmal kiegészülve a Trottel Records adja ki.
 
A filmre nem voltak igazán kíváncsiak a népek, de most itt a lemez: KATINKA

A filmre nem voltak igazán kíváncsiak a népek, de most itt a zenéje: KATINKA

Megjelent a Katinka című életrajzi dokumentumfilm zenéje. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáról készült, idén májusban bemutatott film kísérőzenéjét Tövisházi Ambrus készítette.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek