Nem unjátok még ezt az egész szigetes rinyálást?

Mert én kezdem... De igen jó lenne, ha ezt az egész agymenést csak azok kommentelnék, akik elolvassák. Végig. És elsősorban az X generáció tagjai.

Nem unjátok még ezt az egész szigetes rinyálást?
Kiverte a biztosítékot a Sztárban sztár leszek

Kicsapta a biztosítékot a Sztárban sztár leszek

Külsős munkatársunk olyat tett, amire bennünket nagyon nehezen lehetne rávenni (ezek után meg pláne): megnézte a Sztárban sztárt. Véleménycikkünk következik.
 
Fotó: Balaton Sound

Háromszoros áron mehetne a Balaton Sound Zamárdiba vissza – tegnap eldőlhetett minden

Mint ahogy azt egy megosztással jeleztük már, két év kihagyás után, csaknem háromszoros bérleti és háromszoros rekultivációs díj fejében újra Zamárdiban lehet a Balaton Sound elektronikus zenei fesztivál a településen tartott helyi népszavazás eredménye alapján. Itt vannak a...
 
 
Ne csak az állami ünnepségekre oldják fel a tilalmakat – kéri a Music Hungary

Ne csak az állami ünnepségekre oldják fel a tilalmakat – kéri a Music Hungary

Nem vagyunk egészen biztosak abban, hogy augusztus második fele pont az a lélektani pillanat, amikor elengedhetjük a gyeplőt, de – mint azt már számos alkalommal leírtuk –, sem virológusok, sem jósok nem vagyunk, jószerivel azt sem tudjuk eldönteni, hogy a 4. hullám ígérete tényleg...
 
 Fotó: Johannes Havn (Pexels)

Mi lesz veled, rendezvényszektor?

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány (MTPA), a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) és a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (Maresz) konferenciát szervezett Rendezvény ReStart címmel, azzal a céllal, hogy elősegítse a teljes rendezvényszektor zökkenőmentes és...
 
Egy zenész már el merte mondani a véleményét

Egy zenész már el merte mondani a véleményét

Amikor megosztottuk a cikkünket arról, hogy egy zenés, táncos rendezvény nem minősül kulturális rendezvénynek, azt gondoltuk – nem is miattunk, de –, csak felemelik jó páran a hangjukat a szakmából. Mert lehet, hogy ez csak egy béna, sebtében összehozott megfogalmazás, amelynek...
 
Belépés csak beoltottaknak! Négy koncertet szerveznek a Bloomfield stadionban

Belépés csak beoltottaknak! Négy koncertet szerveznek a Bloomfield stadionban

Négy szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak a tel-avivi Bloomfield stadionban – jelentette be szerdán a helyi önkormányzat.
 
 
Vajon végül elejtette a popcornos tálat Fotó: A DAL 2021/FB)

A viszlát, nyár és A DAL 2021 második elődöntője

A nemzeti dalválasztó tegnapi adása feltehetően nagyobb nézőszámot produkált, mint eddig és ezután. A kommentelők között ugyanis jócskán akadtak olyanok, akik előre jelezték, ma megnézik az adást, hogy megemlékeznek-e benne Siklósi Örsről, akinek a neve – az AWS zenekarral együtt...
 
Sok zenésznek, színésznek, művésznek, rendezvényszervezőnek, technikusnak, fesztiválszervezőnek is elege van

Sok zenésznek, színésznek, művésznek, rendezvényszervezőnek, technikusnak, fesztiválszervezőnek is elege van

Ezt Kádár Tamás, a Sziget főszervezője írta terjedelmes posztjában, amelyben sok más igazság mellett kitér a "nyomorrendőrségre" is.
 
Halsey, Stevie Wonder, Cardi B, Selena Gomez, Pink, Tom Morello: zenészek reagálása a Capitoliumban történtekre

Stevie Wonder, Selena Gomez, Pink: zenészek reagálása a Capitoliumban történtekre

Számos prominens zenész megszólalt a közösségi médiában azzal kapcsolatban, hogy a Trump által felhergelt tömeg szerdán betört a Capitoliumba.
 
Márciusra halasztották a Grammy-gálát

Márciusra halasztották a megkopott fényű Grammy-gálát

Egyáltalán nem meglepő hír, hogy a január 31-én esedékes díjátadót áttolták március 14-re. Aztán majd meglátjuk, legfeljebb streamelik, ahogy minden mást mostanában.
 
Digitális oltásikönyvünk (is) lesz

Digitális oltásikönyvünk (is) lesz

Tegnap megírtuk: felröppent a hír – konkrétumok nélkül –, hogy az oltásikönyv fontos része lesz a jövőben az életünknek. Most egy újabb információcseppel szolgálhatunk, egyelőre még mindig konkrétumok nélkül.
 
Fotó: Dürer kert

Búcsú a Dürer Kerttől

Hetek óta tologatom magam elől a témát, valahogy nem akaródzott megírni. Tegnap azonban meghalt G., akivel leginkább a Dürerben és leginkább Korai-koncerten találkoztam – úgy gondoltam, eljött búcsú ideje.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek