Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Képzelt riport
 
Révész Sándor koncert
2015
okt.
16
 
Hegedűs a háztetőn
2015
okt.
25

Pannon Várszínház társulat, Budapest Klezmer Band

 
14575 koncert közül válogathatsz
 
14575Koncert
3220Előadó
1468Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Rock and Roll Evolution –...
Rock and Roll Evolution –... A Black Jack's Rockabilly Club idén ünnepli Európa szerte fennállásának 25. évfordulóját és ez alkalomból (is) rendezik meg a Rock and Roll Evolution eseményt a Dürer Rendezvényházban (Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) október 9-én 20 órai kezdettel.
Budapesten a világ szeme: itt lesz...
Budapesten a világ szeme: itt lesz... A világzene fővárosává válik október 21-25. között Budapest, a WOMEX15 házigazdája. A WOMEX a műfaj első számú nemzetközi eseménye, egyszerre szakmai vásár és zenei fesztivál, ahol konferenciák, filmbemutatók és világszínvonalú koncertek színesítik a programot stratégiai partnerünk, a Müpa színpadán.
Női munkások és hazai...
Női munkások és hazai... Pénteken délelőtt 10 órakor megnyitja kapuit a 10. Budapest Music Expo, egykori nevén Hangfoglalás a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban. A három napos rendezvényen, október 2-4. között több tízezer hangszert lehet kipróbálni. Emellett nagyjából 300 koncert és zenei esemény várja az érdeklődőket. Fellép többek között...
Pénteken Mobilmánia, szombaton...
Pénteken Mobilmánia, szombaton... Brutál péntek és szombat este lesz a Barba Negra Clubban, hisz két olyan zenekar fog színpadra lépni, akik évek óta a szakmában tevékenykednek, és rajongóik száma évről-évre növekszik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek