A díjakat nem én szoktam kapni, hanem Magdi – először részesült zenei menedzser ilyen elismerésben

Állami díjjal ismerték el Rúzsa Magdi menedzserének munkáját – adta hírül a Márkamonitor.

A díjakat nem én szoktam kapni, hanem Magdi...
Fotó: Rúzsa Magdolna/FB

Némelyik tehetségkutatós messzire jutott – legmesszebb Rúzsa Magdi

A tehetségkutatók vitathatatlan érdeme, hogy számos előadót megismertettek a hazai közönséggel, aminek köszönhetően több győztes zenei pályafutása felfelé ívelt. Többen közülük a hazai zenei élet aktív szereplőivé váltak, számos saját lemezt és slágerlistás dalt készítettek.
 
Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők előtt.
 
 
Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar – ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

Szombaton ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

A 65 éves Ötöslottót ünneplő ingyenes koncertet a Puskás Aréna Szoborparkjában tartják október 1-jén, szombaton.
 
Fotó: Rúzsa Magdolna/FB

Újragondolt klasszikusok Rúzsa Magdi, Balázs János és a Concerto Budapest előadásában

Mindez a 7. alkalommal megrendezett MVM ZENERGIA koncerten 2022. augusztus 27-én 19:30-tól. A fényfestéssel kísért koncert idén a budapesti Erkel Színház mellett öt vidéki helyszínen és online is követhető lesz.
 
Fotó: Plázs Siófok

Rúzsa Magdi először lép fel idén a Plázson

Sűrű lesz az élet a Plázson augusztus első hétvégéjén: Rúzsa Magdi először lép fel Siófokon, Majka ráadás koncertet ad a Plázson, de lesz szerelemcsütörtök és habparty és mások mellett még egy Budapest Bár koncert is befér a siófoki hétvégébe.
 
Volt egyszer egy Omega...

Az éves összesített slágerlisták élén az Omega

Elkészültek az éves összesített slágerlisták, amelyekből kiderült, mely dalok pörögtek a legtöbbször a rádiókban és a streaming felületeken, illetve mely albumok fogytak a legjobban 2021-ben.
 
 
Vastag Csaba maga is a Veszprémben kézilabdázott anno (Fotó VCS/FB)

Vastag Csaba énekli majd el az Európa-bajnokság hivatalos dalát a megnyitón

Az egy hét múlva kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság január 13-ai, budapesti nyitómérkőzése előtt egy órával, 19:30-kor kezdődik a torna hivatalos megnyitója az MVM Dome-ban.
 
Fotó: Punnany Massif/FB

A Punnany Massif is fellép a kézilabda eb főpróbáján

Szűk egy hónappal a férfi kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt, december 16-án a torna hazai szervezőbizottsága nagyszabású teszteseményt rendez a budapesti kézilabda arénában. Az eseményen fellép a Punnany Massif, s részt vesznek rajta a magyar kézilabdasport elmúlt évtizedeinek...
 
Hogy kerül Rúzsa Magdi Szaporcára?

Hogy kerül Rúzsa Magdi Szaporcára?

Hát úgy, hogy Szaporca az egyike annak a négy Baranya megyei falunak, amelyek összefogtak és megrendezik a VI. Bőköz Fesztivált, 2021 augusztus 26. és 29. között.
 
Fotó: Caro Emerald/FB

Rúzsa Magdi ugrik be Caro Emerald helyett Paloznakon

A holland énekesnő minden idei koncertjét lemondta a pandémiára hivatkozva, így Rúzsa Magdolna ad koncertet Caro Emerald helyett a július végi Paloznaki Jazzpikniken.
 
Fotó: Raktárkoncert.hu

Lehet, mégis volt értelme a Raktárkoncert-sorozatnak? Presser Gábor és barátai

Nyugodtan elmondható, már Presser Gábornak és barátainak különleges hangulatú előadása miatt is érdemes volt 2020-ban életre hívni a nehéz helyzetbe került magyar könnyűzenei ipar támogatását célzó, államilag finanszírozott Raktárkoncert-sorozatot. De miattuk mindenképpen! A...
 
Nyárvégi szuperbulik a Tokaj Fesztiválkatlanban

Nyárvégi szuperbulik a Tokaj Fesztiválkatlanban

Augusztusban és szeptemberben számos programmal, koncertekkel, színházi produkciókkal, humoresttel, neves szakemberek előadásaival várja a közönséget a Tokaj Fesztiválkatlan. A programokat a színház három játszóhelyén, a Fesztiválkatlan nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede...
 
Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így...

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi énekeket és táncdallamokat a könnyűzene világával, mindezt szabad improvizációkkal tarkítva.

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.
Új koncertek