MUSE

A MUSE-koncertről duplán – de ezerszeres lelkesedéssel

A Muse a világ egyik legnagyobb arénazenekara, a banda szinte folyamatosan turnézik és sorra adja ki az albumokat. A srácok a megalakulás (‘94) óta nem pihennek, legújabb albumuk, a Simulation Theory (2018) már a nyolcadik lemez a sorban, ezt népszerűsítik most a Simulation Theory World Tour...
 
Megérkezett a Fish! album második fele, tele feldolgozásokkal

Megérkezett a Fish! album második fele, tele feldolgozásokkal

Megjött végre az idén 20 éves Fish! zenekar rég várt Felemás című albumának másik fele, amin olyan ismert zenekarok dalait értelmezték újra a fiúk, mint a Kozmix, a Heaven Street Seven, az Animal Cannibals vagy az Auróra.
 
 
Nem kell tovább várni! Új részekkel jön Dalfutárként Hajós András!

Nem kell tovább várni: új részekkel jön júniusban Hajós András és a Dalfutár!

Végre, végre, végre! Megjött a hivatalos közlemény, hogy Hajós András népszerű műsora, a Dalfutár új részekkel, új szereplőkkel – és várhatóan új slágerekkel gazdagodik hamarosan. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy "csupán" az interneten lesz elérhető.
 
Sziget 2019: Kilőnek még 2000 darab Ed Sheran-jegyet

Sziget 2019: kilőnek még 2000 darab Ed Sheeran-jegyet

Május 30-án kezdik árulni azt a kétezer jegyet, melyek a Sziget Ed Sheeran-koncertnapjára szólnak.
 
Fotó: metro.co.uk

Fel, vörösök! Pörögnek a magyar fesztiválok sztárfellépői: Ed Sheeran, Jess Glynne

Mint tudjuk, Magyarország a világ közepe, ez abból is látszik, hogy idén nyáron mindenki idejön. Mindenki IS. A 10 éves albumokról írt cikkünkben felsoroltakból (alant csatoltuk) is 3 banda idelátogat, most további két "turista" frissen csomagolt bőröndjébe kukkantunk bele.
 
Acustiq Fest

Az első totálisan akusztikus fesztivál az Ürgemező Dísztónál – igazán menő zenekarokkal

Új fesztivál születésének lehetnek szem-, és fültanúi, akik augusztus 1-4. között ellátogatnak Paksra, az első Acustiq Festre, ahol többek közt zenél majd a Hiperkarma, a Margaret Island, a Bagossy Brothers Company, a Republic és a Bohemian Betyars is.
 
 
Belfeszt

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri ingyenes rendezvénysorozata a 13. Belvárosi Fesztivál.
 
Fotó: plazssiofok.hu

Ingyen fesztivállal nyit a Siófoki Nagystrand a hétvégén

Új rendezvénnyel gazdagodik 2019-ben a siófoki programkínálat. Idén először, hagyományteremtő szándékkal indul a Strand Szezonnyitó május 17-19. között, megünnepelve a nyári szezon kezdetét. Az ingyenes rendezvényen fellép Király Viktor és a Magna Cum Laude is.
 
Díjnyertes borokkal és rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Borok és dalok: rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Már csak röpke két hét, és elrajtol a 2019-es fesztiválszezon, amit hagyományosan a díjnyertes borokkal és háromnapos koncertáradattal a Feszt!Eger nyit május végén, olyan fellépőkkel, mint a Halott Pénz, a Quimby, a Road, a Fish! vagy a Follow the Flow.
 
Pápai Joci búcsúzott az Eurovíziós versenytől, de ez nem az ő szégyene...

Pápai Joci búcsúzott az Eurovíziótól, de ez nem az ő szégyene

Tegnap este ismét útjára indult a szokásos évi eurovíziós őrület, ahol a döntő többségben élvezhetetlen, érthetetlen és értékelhetetlen produkciók mellett Pápai Joci megpróbálta a lehetetlent. Bejutni a döntőbe. A küldetést ezúttal nem sikerült teljesíteni, de nem rajta múlt.
 
Nagy-Szín-Pad!

Megvan a három döntős zenekar: közülük kerül fel egyik a Sziget Nagyszínpadára

A zsűripontoknak és a nézői szavazatoknak köszönhetően kialakult az idei Nagy-Szín-Pad! verseny döntőbe jutó hármas csapata a Follow the Flow, a Useme és a The Bluebay Foxes személyében.
 
MV

Művészetek Völgye – felcsigázó

Július 19. és 28. között újra a Balaton-felvidék három apró települése, Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend lesz az ország központja. Tíz napon át koncertekkel, színházzal, irdodalommal, tánccal, zöld programokkal, hangversenyekkel, újcirkusszal, beszélgetésekkel,...
 
Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csillag Az Égen: az Erkel Színházba készül a Bagossy Brothers

A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company októberben az Erkel Színházban mutatja be új műsorát – a csapat közel egy éve dolgozik a Csillag Az Égen című projekten.

Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló...
Új koncertek