Csillagtúrán Hiperkarmáékkal és Sziámival

Amióta megjelent Müller Péter Sziámi és Bérczesi Róbert 12 dalos, új közös lemeze, a CSILLAGTÚRA, próbáltam időt szakítani arra, hogy meghallgassam az elejétől a végéig. Erre nincs is kiválóbb alkalom, mint egy tizenkét órás busz út, ami alatt még a cikk is megszületik róla.

Fotó: Kirschner Péter/FB
A werkfotón Sena (Hénics Fruzsina)

Megvan a rekord: megjelent a dal, amit 37 magyar szerző közösen írt

Soha ennyien nem írtak még együtt dalt Magyarországon, a szerzemény a Dalszerzők Napja alkalmából az Artisjus Egyesület felkérésére készült.
 
A fotó illusztráció (Artisjus/Labancz Viktória)

Október 8-án megdönthetik az Animal Cannibals 2018-as rekordját

Több tucat ismert magyar dalszerző, köztük Müller Péter Sziámi, Bródy János, Bérczesi Róbert, Deva, Hien, Jónás Vera, Pajor Tamás és Tariska Szabolcs az eddigi legnagyobb hazai együttműködésben ír dalt az az Artisjus felkérésére, az október 8-i dalszerzők napjára.
 
 
Új hiperkarma: elég jó csapatot rakott össze Bérczesi Róbert

Új hiperkarma: elég jó csapatot rakott össze Bérczesi Róbert

Bérczesi Robi 2020. december 15-i posztja egyértelművé tette: az év elején megtartott (mákjuk volt...) születésnapi arénakoncert a hiperkarma húsz éven át együtt zenélő felállásának legutolsó fellépése volt. Akkor ígéretet tett arra, hogy rövidesen elárulja az új felállást,...
 
Bérczesi Róbert újraszervezi a hiperkarmát

Nem ment az együtt álmodás: Bérczesi Róbert újraszervezi a hiperkarmát

Nem tudjuk, hogy a mi figyelmünket kerülte el a dolog, s rajtunk meg a Wikipédián kívül mindenki tudott arról, hogy a zenekar átmenetileg megszűnt, mindenesetre Bérczesi Róbert mai posztja egyértelművé tette: a 2020. februárjában – még időben – megtartott születésnapi arénakoncert...
 
A fotó Robi Dalszerzők-napi videójából van (FB)

Most ez a hiperkarma hivatalos oldala – a másik kettőt lenyúlták

A Blikk vette észre, hogy Bérczesi Robit kizárták a saját oldaláról, így kénytelen volt másikat indítani zenekara számára. Hogy nem ez az első alkalom,a rra a posztok alatt olvasható hozzászólásokból következtetünk.
 
Míg a londoni opera egy festményt, Bérczesi Robi két gitárt bocsájt árverezésre

Míg a londoni opera egy festményt, Bérczesi Robi két gitárt bocsájt árverezésre

A kettő között nem csak a tárgy értéke a különbség: míg a királyi zenedét a kényszer vitte rá az aukcióra, addig a hiperkarma frontembere jótékonykodni szeretne a gitárral
 
 
Európa-nap a Szabadság téren koncertekkel

Európa-nap a Szabadság téren koncertekkel

Koncertekkel, EU-s információkkal, változatos családi és gyerekprogramokkal, kreatív foglalkozásokkal, kvízekkel és játékokkal várják az érdeklődőket május 12-én, vasárnap a Szabadság téren.
 
Behúzott szárnyú felfelé zuhanás – részletek a Bérczesi Róbertről szóló könyvből

Behúzott szárnyú felfelé zuhanás – részletek a Bérczesi Róbertről szóló könyvből

A napsütötte rész című új album január 29-i megjelenése után, április 12-én érkezik Bérczesi Róbert, a hiperkarma frontemberének életrajzi könyve Én meg az Ének – behúzott szárnyú felfelé zuhanás címmel. A kötetet Kiss László jegyzi szerzőként. A könyvbemutató a 26....
 
Fotó: Hiperkarma/FB

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.
 
Itt az Én meg az Ének 2.: megjelent Bérczesi Robi második önálló albuma

Itt az Én meg az Ének 2.: megjelent Bérczesi Robi második önálló albuma

Emléxel még? címmel második múltidéző, feldolgozásokat tartalmazó lemezét készítette el Bérczesi Róbert. A hiperkarma frontembere ismét Én meg az Ének néven jegyezte az anyagot, amelyet január 22-én az Erkel Színházban mutat be.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek