Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

November 8-án rendezik meg a zenei élet legnagyobb előadóinak kontinentális díjátadó gáláját, az MTV Europe Music Awards-ot. A magyar mezőnyben többek közt olyan jelöltek csapnak össze, mint az ex-playmate-ből sikeres DJ-vé avanzsált Metzker Viki, ByeAlex vagy az Irie Maffia. A...
 
#WeMakeEvents  – Magyarország is veletek van!

#WeMakeEvents – Magyarország is veletek van!

Szolidaritási akció terjed a közösségi oldalakon – ha valamit vörösbe látsz borulni és azt olvasod: #WeMakeEvents, akkor bizonyára a rendezvényszervezők, a rendezvények, a helyszínek – a kultúra minden területéről – és a csatlakozó területek képviselőiért indított globális...
 
 
A Dombos Fest programja is végleges

A Dombos Fest programja is végleges

A DombosFest programja némileg változott, volt egy fontos időpontváltozás, itt vannak az új időpontok és a részletes program. Ahogy írták: "Lezárunk 20 évet... És elindítunk egy következő ciklust, melynek részleteiről semmit sem tudunk".
 
Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan Freeman-nel

Avicii, Aloe Blacc, Morgan Freeman: America’s Musical Journey

A Morgan Freeman által narrált és Aloe Blacc főszereplésével készült film az Egyesült Államok zenei kultúráját ünnepli, bemutatva a jazz, a blues és a rock ’n'roll születését, körbejárva az országot New Orleanstól Detroitig. Most mindenki számára elérhető.
 
Autósmozi

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.
 
Kerekdomb

Kerekdomb fesztivál: leköltözik Tállyára a Fővárosi Rapcirkusz

Rángatja az élet a fesztivált: tavaly pénzhiány miatt az utolsó pillanatban le kellett mondani, most meg... hiszen tudjuk.
 
 
Bocelli

Életében nem énekelt még ennyi ember előtt a milánói dómban Andrea Bocelli

Húsvét vasárnap koncertet ad a hazánkban is roppant népszerű olasz tenor Andrea Bocelli a milánói dómban, ahol természetesen az Ave Maria sem marad majd ki a repertoárból. Pályafutása során először senki sem fog ülni a nézőtéren. Annál többen a képernyők előtt...
 
Nem védte meg a buborkék...

Jó hír: az első tesztje negatív a Rammstein frontemberének

Tegnap számoltunk be arról – magyar és külföldi lapértesülésekre hivatkozva –, hogy Till Lindemann koronavírusos, és karanténban van egy berlini kórház intenzív osztályán. Ebből mára már csak a második bizonyult igaznak, de az is elmúlt...
 
Hangok a karanténból: naponta 3 zenei program online

Hangok a karanténból: a besörözéstől a rózsaszirmokig

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet, itt az első adag!
 
Fotó: DJ STEVE DUB/FB

A The Chemical Brothers friss Grammy-díjas producere Budapestre jön

Március 2-3. között a Budapest Music Centerben rendezik meg a dalszerzők nagy találkozását, a DEX Songwriting Expo-t.
 
Fotó: Király Viktor/FB

MTV EMA: Király Viktor hozta el a régiós koronát

November 3-án hirdették ki az idei MTV EMA nyertesek nevét, a szokásos showműsorral fűszerezve, ahol Taylor Swift, a BTS, Billie Eilis és Halsey is duplázott, míg az egykori Oasis-frontember, Liam Gallagher életműdíjat kapott.
 
Fotó: flickr.com

Különleges settel jön a Toldiba az elektronikus zene dámája, a 61 éves Cio D'Or

November 2-án a XXI. századi techno egyik legartisztikusabb képviselője, a 61 éves Cio D'Or zenél majd a budapesti Toldiban. A hipnózis német szaktekintélye szinte minden legendás klubot és fesztivált elvarázsolt már, ezúttal pedig egy eddig még sosem látott produkcióval készül.
 
Poptörténeti pillanat a Parkban: 30 év szünet után a Take That előtt lép fel az FLM

Poptörténeti pillanat a Parkban: 30 év szünet után...

Július 3-a igazi poptörténeti pillanatnak ígérkezik, hiszen több mint három évtizedes pályafutása során először látogat hazánkba Anglia egyik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Jön, jön, jön a második Denagyvilág fesztivál Szigetmonostoron

A fesztivál az első és rendkívül sikeres „próbaszezon” után idén már rendes üzemmódban 2024. július 5-7. között várja a közönséget Szigetmonostoron. A Denagyvilágon számos zenei műfaj lel otthonra a jazztől a világzenén át a népzenéig, irodalmi és társművészeti programokkal, gyerekeknek szóló udvarral és folkkocsmával.

Ingyenes tripla jazzkoncert ma este a Rákóczi téren

A radikális fiatal jazz generáció krémje lép fel péntek este a Rákóczi téren. Az eseményt az ázsiai debütálására készülő Nagy Emma Quintet nyitja meg, Ajtai Péter új zenei anyagának bemutatójával folytatódik, és Lisztes Jenő cimbalom projektjével fellépő Roby Lakatossal zárul a Jazzfest Budapest józsefvárosi állomásán.
Új koncertek