Húsz év után tüköremberekkel tért vissza az R-Go sláger

Épp húsz évvel az első feldolgozás után Erős Attila és Spiegelhalter László, azaz Spigiboy újra feldolgozták az R-GO nagy sikerű klasszikusát, amivel 2004-ben már letarolták a hazai zeneporondot, az új verzióhoz pedig Sári Évit kérték fel közreműködőnek.

Fotók: Erős és Spigiboy
Fotó: Aerosmith/FB

36 év után visszatér a Frankie Goes to Hollywood, több mint 50 év után kiszáll az Aerosmith

Senki sem mondhatja, hogy eseménytelenül telnek a napjaink, repkednek a nagy hírek. A szintipop királyai 36 év után lépnek fel szülővárosukban, Liverpoolban – egyelőre nincs szó reunionról, csak egyetlen estéről, az Aerosmith pedig búcsúturnéra indul, hogy megünnepelje a rockzenekar...
 
Fotó: Eros Ramazotti/FB

Megakadt Eros Ramazotti európai turnéja – a budapesti koncert nincs veszélyben

Eros Ramazotti influenzás, így sajnos a mai, nőnapi koncertje elmarad, illetve későbbre csúszik Kassán.
 
 
A Nélküledet játssza majd az ország 3. zenélő útja

A Nélküledet játssza majd az ország 3. zenélő útja

Azt nem tudjuk, hogy egy viccoldalra felkerülni jót vagy rosszat jelent, de annak idején világszerte nagyon sokan megismerték a Republic nevét, amikor a zenélő 67-os út híre eljutott egy külföldi portálig.
 
Ismerős Arcok - Stevie 50 születésnapi koncert

Ismerős Arcok – Stevie 50 születésnapi koncert

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt két évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain, hirdetve kultúránk sokszínűségét, valamint a nemzetünk összetartozását.
 
Ismerős arcok évzáró koncertje

Az Ismerős Arcok évzáró koncertje

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt két évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain.
 
Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten!

Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten diktálja a tempót

Battito Infinito című világkörüli turnéja keretében jövőre újra eljön Budapestre Eros Ramazzotti: a világhírű olasz énekes 2023. április 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Eddig négyszer lépett fel Magyarországon, 2009-ben, 2013-ban, 2016-ban, majd 2019-ben,...
 
 
Fotó: Aerosmith

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
 
Ha május 1., akkor Tabán Fesztivál

Ha május 1., akkor Tabán Fesztivál

Bár a májusi eső aranyat ér, reméljük, vasárnap az időjárás kegyes lesz a közönséghez és fellépőkhöz, mert nem igazi a május elseje Tabán nélkül!
 
Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma az Aerosmith-koncertnek

Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma a júliusi Aerosmith-koncertnek

2021 nyarán, július 12-re tervezték a budapesti koncertet, amelyet aztán áttoltak 2022. július 10-re. Most egyelőre nincs hova tolni.
 
Fotó: Aerosmith/FB

A ROAD lesz a közel 30 év után Budapesten koncertező Aerosmith vendége

A világ egyik legnépszerűbb rockzenekara megalakulásának 50. évfordulóját egy nagyszabású világkörüli turnéval ünnepli, melynek keretein belül 2022.07.10-én Magyarországon, a Puskás Arénában is koncertet ad!
 
Fotó: Zack Witford

Nem lesz nyáron Puskás Stadionos Aerosmith-koncert

26 év után lépett volna fel Budapesten tavaly júliusban az Aerosmith – az akkor még vadiúj Puskás Arénában, aztán az ismert okokból egy évet toltak a bulin. S most ismét...
 
Notorious B.I.G. megosztó életéről most dokumentumfilm készül

Újabb film készült Notorious B.I.G. életéről

Egyet (többet is) már forgattak róla, ez volt a NOTORIOUS B.I.G. – A N.A.GY. rapper. A 2009-es fimben Jamal Woolard játszotta a címszerepet.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek