Megvan, ki lesz az  az Aerosmith előzenekara a Puskás Arénában

Megvan, ki lesz az Aerosmith előzenekara a Puskás Arénában

A Rival Sons az elmúlt években a világ legnagyobb fesztiváljainak egyik kedvenc fellépőjévé vált, és remek nemzetközi slágerlista helyezéseik mellé idén már két Grammy-jelölést is begyűjtöttek – az év rock albuma és az év rock felvétele kategóriákban.
 
Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

Foo Fighters, Chris Martin, Juanes: a Grammy gigakoncerttel tiszteleg Prince emléke előtt

A "Let's Go Crazy: The GRAMMY® Salute to Prince" koncert január 28-án, két nappal a 62. Grammy-gála után lesz Los Angelesben.
 
 
 Aerosmith: a kiemelt állójegyek többsége már elfogyott

Aerosmith-koncert: a kiemelt állójegyek többsége már elfogyott

Ma 11 órakor kezdődött a budapesti Aerosmith koncert belépőinek teljes körű értékesítése, és ahogyan már az elmúlt két nap elővásárlásaiból is sejteni lehetett, ma megindult az igazi roham, és az első óra után már vannak olyan szektorok ahol csak pár darab belépő elérhető,...
 
Megnéznéd a Kiss-koncertet 450 ezerért?

Megnéznéd a Kiss-koncertet 450 ezerért?

A HVG készített egy körképet a koncertdömping jegyárairól, mely szerint kissé elszabadultak a jegyárak, több mint 65 ezer forint a legdrágább jegy az Aerosmith-re, a System of a Down esetében pedig közel 90 ezer forint a plafon.
 
Szeretnél újra 18 éves lenni? 2020. június 4-én Szegeden elstartol az időgép

Szeretnél újra 18 éves lenni? 2020. június 4-én Szegeden elstartol az időgép

Jövő nyáron 3 napra ismét beülhetünk az időgépbe, és visszarepülhetünk a 90-es és 2000-es évek fergeteges bulijaiba, ahol újra 18 éves lehet mindenki! Legalábbis ezt ígéri mindenkinek a 2020. június 4-én induló Deja Vu Fesztivál.
 
Jövő héten Budapesten Eros Ramazotti!

Jövő héten Budapesten Eros Ramazotti!

Az összekeverhetetlen hangú olasz énekes Eros Ramazotti 2019. október 24-én veszi be újra az Arénát Budapesten Vita Ce N'é elnevezésű világ körüli turnéja keretében.
 
 
Elmarad a  Nyerges 50 – életmentő műtétet kellett végrehajtani a frontemberen

Elmarad a Nyerges 50 – életmentő műtétet kellett végrehajtani a frontemberen

Nyerges Attila, az ismerős Arcok frontembere a múlt héten közlekedési balesetet szenvedett. A kezdeti javulás ellenére hétfőn életmentő orvosi beavatkozáson esett át. A műtét szerencsére jól sikerült, de az orvosok tájékoztatása alapján nagyjából egy hónap, mire felépül a...
 
A LORD zenésze visszavásárolná a gitárját

A LORD zenésze visszavásárolná a gitárját

Erős Attila keresi azt a gitárját, amelyen a '80-as években játszott, ez egy piros-fehér színű, fecskefarkú CIMAR volt.
 
Fotók: Mohácsiné Palásti Márta

Tudsz énekelni? Nem! Úgy lesz az igazi! – Ez volt a Fezenen pénteken

A Fezen nekünk második, egyébként harmadik napjára már rutinosan autóval mentünk. Elég korán értünk ki, és legnagyobb meglepetésünkre az egész placc ragyogott a tisztaságtól, már amennyiben egy füves, homokos tér ragyogni tud. Mindenesetre az előző este eldobált söröspoharaknak,...
 
20 éve ismerősek ezek az arcok

20 éve ismerősek ezek az arcok

Az Ismerős Arcok idén ünnepli a fennállásának 20. évfordulóját. Június 22-én 18 órától a Barba Negra Trackben adnak jubileumi nagykoncertet, továbbá aznap jelenik meg a GrundRecords gondozásában jubileumi lemezük díszkiadásban.
 
Fotó: Sigur Rós (FB)

Kilépett a bandából a nemi erőszakkal megvádolt dobos

Orri Páll Dýrason az izlandi Sigur Rós nevű együttesben dobol 1999 óta, azonban a hónap elején kilépett a bandából, miután egy Los Angeles-i hölgy, Meagan Boyd azzal vádolta meg, hogy megerőszakolta. Boyd két hete vádolta meg a dobost Instagramon, azonban időközben priváttá...
 
Fotó: Eurosmith Facebook

Hazánkban miniturnézik a legkedveltebb Aerosmith-tribute banda

Szereted az Aerosmith zenekart? Ha igen, akkor jó hírünk van! Nyáron három helyszínen is tombolhatsz a banda legnagyobb slágereire.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek