Egy hét múlva Fishing – Ábel vajon ott lesz?

2022.06.29-én délben nyitja meg kapuit a 14. Fishing on Orfű – amely zsinórban nyolcadszor lett elővételben telt házas. Ez lesz a második fesztiválunk az idén, nagyon várjuk, annál is inkább, mert lesz például új helyszíne, sőt, új ALKOHOLSTRATÉGIÁJA is.

Fotók: Fishing on Orfű
Fotó: Quimby

Találkozhattak a Quimby-tagok Kiss Tibivel

2020 júliusában jelentett be a zenekar, hogy "mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől." Immáron 2021 nyarába lépünk, a zenekar a...
 
Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.
 
 
Margaret Island: ingyenes streamkoncert és dalpremier

Margaret Island: ingyenes streamkoncert és dalpremier

Április 11-én este nyolc órakor tartja tavaszindító élő streamkoncertjét a Margaret Island zenekar.
 
Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
 
Tudnak valamit ezek az ózdiak

Tudnak valamit ezek az ózdi srácok

Az olvasztárok 12 év után, februárban megjelenő albuma a Kohó címet viseli – itt a Remorse első friss dala az anyagról. A szöveg ütős – a jobb érthetőség kedvéért feliratozzák is a klipet. A címet egy kedves kommentelőjüktől loptuk, köszi!
 
Mindenki egyért... Fotó: Quimby FB

Hírek érkeztek Kiss Tibiről

A wmn.hu portálon készült egy hosszabb beszélgetés Balanyi Szilárddal, a Quimby billentyűsével. Mi leginkább a frontemberre vonatkozó részekből emeltünk ki egy-egy gondolatot, a beszélgetést viszont teljes egészében is érdemes elolvasni, lent a link.
 
 
Mindegyik zenekarnak megvan a maga pálinkája

Mindegyik zenekarnak megvan a maga pálinkája

Vigyázat, a hír némi (sok) alkoholt is tartalmaz, úgyhogy korhatáros... Egy vadonatúj pálinka megvásárlásával négy hazai zenekart, a Hősöket, a Jónás Vera Experimentet, a Margaret Islandet és a Turbo zenekart támogathatod. A pálinka megjelenését október 1-re, a zene világnapjára...
 
Fotó: bbc.com

Egy angol pub villanypásztorral tartatja be a távolságot

Az Infostarton olvastuk, hogy különös módját alkalmazta kocsmájában Johnny McFadden, a festői szépségű Cornwall grófságban található Saint Just városka Star Inn nevű kocsmájának tulaja.
 
Fotó: pexels

Van-e nálatok alkohol? 10 híres magyar piálós zene (focimeccsekhez)

Mit van mit tenni: be kell vallanunk, hogy – tetézve abbéli bűnünket, hogy nem igazán vonzódunk a magyar focihoz – otthon vagyunk az alkoholban tocsogó magyar dalok témájában. Tudjuk, szégyen ez ránk nézve, de igyekszünk jóvá tenni: a hétvégén majd ̶f̶e̶l̶m̶e̶g̶y̶ü̶n̶k̶...
 
Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

"Ennél azért jobb hazugságot érdemeltünk volna" – mondta a Blikknek a zenész.
 
James Heatfield már jól van

James Hetfield már jól van

A Hammerworld érdeme, hogy egy nem kifejezetten zenei témájú tudósításban kiszúrta, hogy a Metallica frontembere az elvonó óta először jelent meg a nyilvánosság előtt.
 
Meghozták Európa egyik legszigorúbb rendeletét a partiparadicsomban: vége a piálásnak és az erkélyről ugrálásnak

Meghozták Európa egyik legszigorúbb rendeletét a partiparadicsomban: vége a piálásnak és az erkélyről ugrálásnak

A Baleár-szigetek kormánya – és lakosai – megelégelték a magukról el- és a partizásba belefeledkezett turisták dúlását, és meghozták az első jogszabályt Európában, amely felettébb szigorúan korlátozza az alkoholfogyasztást. A civilizált turizmussal nincs bajuk, sőt, de a...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek