Alternatív programsorozattal készül a FEZEN a nyárra

FEZEN lesz? Alternatív programsorozattal is készül a nyárra a fesztivál

Június 11-től szeptember 11-ig minden hétvégén party vagy élő koncertek lesznek a FEZEN fesztivál jól ismert területén, ahol többek között fellép majd Ákos, Majka, Bagossy, Rúzsa Magdi és a hazai rockzene nagyágyúi.
 
Négy ingyenes szabadtéri program a városligeti Pavilon Kertben

Négy ingyenes szabadtéri program a városligeti Pavilon Kertben

Használjuk ki, amíg lehet szabadtér, amíg vannak programok –ráadésul ingyenese!
 
 
Fotó: Várudvar Szigliget

U500-as várkoncertek Szigligeten – TOP 100-as előadókkal

Nos, szolgál ez a nyár meglepetésekkel, még ha azok nem is mindig kellemesek.
 
Nem kapott engedélyt a Kertem

Nem kapott engedélyt a Kertem

Most, amikor végre Budapest is kiszabadul félig a bezártságból, mindenki a teraszokon fog ücsörögni – még azok a kocsmák, sörözők is kialakítanak neki helyet, akiknek ilyenjük sosem volt, még csak fizetniük sem kell érte: van rá engedély.
 
Kertvárosi Vigasságok

Deák Bill Gyula, Szikora Róbert, Szűcs Judith – Kertvárosi Vigasságok

A kertváros hétvégéje az Erzsébetligetben sztárfellépőkkel, finom falatokkal, kirakodóvásárral és vidámparkkal várják a családokat a XVI. kerület hagyományos őszi fesztiválján szeptember 20-22. között, ahol tiszteletét teszi Deák Bill Gyula, Szikora Róbert és Szűcs Judith is.
 
Fotó: Kürtőskalács Fesztivál

Kürtőskalács Fesztivál a Városligetben

Újra a Városliget ad otthont a 7. Kürtőskalács Fesztiválnak október 11. és 13. között, a Vajdahunyad vára mögötti parkos területen a kürtőskalács-desszertek mellett koncertek és gyermekprogramok is várják a látogatókat.
 
 
Sztárparádé a Városligetben

Mulatási a Városligetben

Igazi mulatós bulival készülnek a szervezők az augusztus 20-ai ünnepi munkaszüneti napokra a Városligetben, ahol többek közt Kis Grófo, Kasza Tibi, Curtis, és Kökény Attila dalaira táncolhatunk majd. Természetesen mindez ingyen! :)
 
Vingardium Borliget

Ingyenes programokkal és a legfinomabb italokkal vár mindekit a Vingardium Borliget

Június 14-én és 15-én harmadik alkalommal várja a jó borok, és a hangulatos zene párosát kedvelő látogatókat a Vingardium Borliget Erzsébet ligeten, ahol idén fellép többek közt a Lóci játszik, a Blahalouisiana, a Péterfy Bori & Love Band, és a Magashegyi Underground is.
 
Fotó: Ezer lámpás éjszakája

Ezer táncos és zenész, ezer lámpás – és némi rozé

Több mint hatvan pincészet roséi és más stílusú borai, valamint élesztős kenyerek és más finomságok mellett koncertek, ifjúsági és egyéb programok várják a 8. Rosalia Rosé és Pezsgő Liget látogatóit a Városligetben május 31. és június 2. között.
 
Majális a Városligetben koncertekkel

Majális a Városligetben koncertekkel

A Városligeti Napozóréten várunk az egész család megtalálja a számára legkedvesebb szórakozást, nekünk a zeneszeretők a legfontosabbak: ők egész nap a legkülönfélébb stílusokban tobzódhatnak.
 
Fotó: Szigliget – Hegyi Júlia

Ezen a gyönyörűséges helyen is koncertezik a Margaret Island!

A zenekar a "Legszebb színek 2019" elnevezésű nyári turné során olyan különleges helyszíneken lép fel, mint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, az aggteleki Baradla-barlang, a Szigligeti Vár, Pannonhalma és a Tokaj Fesztiválkatlan.
 
1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek