Magyarország fesztivál-nagyhatalom?

Április 27-30. között a SopronFesten rendezi meg az I. FesztiválExpót. A program célja, hogy évente egyszer, a fesztiválszezon kezdetén összejöjjenek a hazai fesztiválok szervezői.

A Bohemian Betyars a Bánkitó Fesztiválon (fotó: Bánkitó Fesztivál/FB)
Fotó: Fishing on Orfű

Lobenwein Norbert: Nagy kérdés, mi vár a következő években a hazai fesztiválokra

Az év utolsó napján jelent meg az Indexen az exVOLTos, Nagyon Balatonos fesztiválguru évértékelője, ebből emeltünk ki néhány gondolatot.
 
 Josh Sorenson fotója a Pexels oldaláról

Hadd lássuk a kezeket! Közös videóval jelentkeztek a zeneipar szereplői

Ez egy megosztó videó lesz, előre szólunk. A "meg lettetek véve kilóra"- és más, kevésbé támadó, de nem kevésbé ellentétes álláspontot tükröző kommentek már megjelentek, és lehet számítani rájuk a jövőben is. Csak annyit kérünk tőled: nézd mindazt, ami történik, a...
 
 
Presser Gábor, Bagossy Brothers, Rúzsa Magdi: megvan a Petőfi Zenei Díjátadó időpontja

Presser Gábor, Bagossy Brothers, Rúzsa Magdi: megvan a Petőfi Zenei Díjátadó időpontja

A hagyományos nyári időpont és fesztiválos keretek helyett január 23-án a Duna Televízió kétórás show-jában adják át a Petőfi Zenei Díjakat. A fellépők biztonsága érdekében minden műsorszámot külön rögzítenek.
 
Fotó: Hegyi Júlia Lilly

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az...
 
Fotó: Balaton Sound

VOLT, Sound, Sziget: Normális esetben ilyenkor már árusítjuk a jegyeket

S tényleg, tavaly ilyenkor már javában dörgött az értékesítés, hogy a karácsonyi nagy ajándékmeccsben labdába rúghassanak a fesztiválok. Lobenwein Norbert a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound alapítója, a Sziget és az Akvárium Klub egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton...
 
Fotó: Joseph Redfield/Pexels

Minden, amit a raktárkoncertekről tudni szeretnél – FRISSÍTVE a zenekarok listájával

Fontos kiemelni: a pillanatnyi állapotot tükrözi a cikk, és nem én voltam a legkisebb ugrifüles (okos és ügyes), hanem a jubiláló Wanted magazin: legújabb podcastjukban Lobenwein Norbertet ültették a mikrofon elé.
 
 
Megvan a 100 zenekar, aki raktárkoncertet adhat

Kész a leltár: megvan a 100 zenekar, akik raktárkoncertet adhatnak

Nem írtuk oda a címbe, hogy itt a lista... Lobenwein Norbert terjedelmes FB-posztjában – ahonnan az infó származik – is csak egyetlen nevet említ, azt is csak a végén, úgyhogy, aki nem bírja kivárni, görgessen a cikk aljára.
 
Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

FAQ – magyarul GYIK. A „Gyakran Ismételt Kérdések” minden fesztivál honlapjának sokat használt menüpontja. 2020-ban jelentősen új értelmet nyert ez a link. Kérdés akad bőven, válasz már kevésbé, fesztivál meg pláne alig. Vagy mégis? Szerdán kiderül. Lobenwein Norbert írása.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek