Krúbi is Music Hungary-díjas lett

Kiosztották az első Music Hungary-díjakat Veszprémben. A díjazottak között van az Anima Sound System-alapító Prieger Zsolt, a Magyar Zene Háza és Krúbi is.

Fotó: Music Hungary Szövetség
Krúbit és Majkát is jelölték a Music Hungary-díjra

Music Hungary-díj: Az elismerés, amelyet simán odaítélnél az ÖSSZES jelöltnek

Ahogy arról már beszámoltunk, díjat alapított a Music Hungary Szövetség, hogy több figyelmet irányítsanak a zenei szektorra és elismerésben részesítsék a kiemelkedő teljesítményeket. 
 
A fotó illusztráció (

Október 2. éjfélig lehet nevezéseket küldeni az első Music Hungary-díjra

Az idén 10. jubileumát ünneplő Music Hungary Konferencia & Showcase kapcsán a Music Hungary Szövetség bejelentette, hogy az évforduló alkalmából rangos szakmai díjat is alapítottak.
 
 
Az alkotóművészek és a teljes kreatív ipar összefog, hogy az egyszerűsített adónem fennmaradjon

Az alkotóművészek és a teljes kreatív ipar összefog, hogy az egyszerűsített adónem fennmaradjon

A Music Hungary Szövetség közleménye – változtatás nélkül.
 
Fotó: Harrison Haines/Pexels.com

Keresik a legígéretesebb hazai produkciókat, jelentkezz!

A X. Music Hungary Konferencia & Showcase programjába keresnek zenekarokat, előadókat. Ha szeretnél fellépni novemberben Veszprémben, 2022. augusztus 15-ig tudsz jelentkezni.
 
John Lennon békehimnuszával állnak ki a magyar zenészek Ukrajna mellett

John Lennon békehimnuszával állnak ki a magyar zenészek Ukrajna mellett

Magyar zenészek közreműködésével készült megindító videó a szabadság és az Ukrajna melletti kiállás gesztusaként. John Lennon örökzöld békehimnusza ezúttal a Duna-parton szólalt meg.
 
 Music Saves Ukraine: remény és segítség a magyar zenészektől

Music Saves Ukraine: a magyar támogató koncertek egy helyen!

A Music Hungary Szövetség – mint mindannyian – megrendülten követi az ukrán eseményeket, és úgy érzi, ebben a helyzetben segítenie kell a bajba jutottakon, legyen szó akár az ott maradtakról, akár azokról, akik arra kényszerülnek, hogy elhagyják otthonaikat.
 
 
 Rakicevic Nenad fotója a Pexels oldaláról

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.
 
 Wendy Wei fotója a Pexels oldaláról

Music Hungary: Vajon lesznek fesztiválok 2022 nyarán?

Jó lenne erre a kérdésre erőteljes bólogatással (headbang?) felelni, de egyelőre óvatosan biccentünk. November 17-18-án a veszprémi Hangvillában tartja szokásos évi konferenciáját a Music Hungary Szövetség, ahol erről is szó lesz.
 
Ne csak az állami ünnepségekre oldják fel a tilalmakat – kéri a Music Hungary

Ne csak az állami ünnepségekre oldják fel a tilalmakat – kéri a Music Hungary

Nem vagyunk egészen biztosak abban, hogy augusztus második fele pont az a lélektani pillanat, amikor elengedhetjük a gyeplőt, de – mint azt már számos alkalommal leírtuk –, sem virológusok, sem jósok nem vagyunk, jószerivel azt sem tudjuk eldönteni, hogy a 4. hullám ígérete tényleg...
 
Love is love: a Music Hungary Szövetség közleménye a pedofília és a nemi identitás kérdésének összemosásáról

A Music Hungary Szövetség közleménye a pedofília és a nemi identitás kérdésének összemosásáról

A Music Hungary Szövetség aggasztónak és érthetetlennek tartja a múlt héten a T/16365. számú törvényjavaslathoz tartozó módosítási javaslatot, amely a Szövetség véleménye szerint semmilyen módon nem függ össze a pedofília ellenes törvénycsomaggal és lehetőséget teremt a...
 
 Quang Anh Ha Nguyen fotója a Pexels oldaláról

A szektor úgy készül, hogy ötmillió beoltott után a koncertek is zöld utat kapnak

A Music Hungary Szövetség szeretne némi COVID-biztos segítséget adni fellépőknek, stábtagoknak, szervezőknek és rendezőknek az induláshoz.
 
A koncert nem veszélyesebb, mint egy sportesemény

A koncert nem veszélyesebb, mint egy sportesemény

A Music Hungary Szövetség bizakodó – ezt mai közleményükből tudtuk meg. Szerintük a a közönség készen áll a nyitás következő lépcsőjére. Szerintetek?
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek