Kedvenc glamjeink visszatérnek Budapestre

A Palaye Royale, vagyis a Kropp-fivérek mostanában minden évben meglátogatnak minket, Sebastian, Remington és Emerson 2022-ben kétszer (az Akváriumban és a Szigeten), tavaly pedig a Barba Negrában bulizott velünk.

Kedvenc glamjeink visszatérnek Budapestre
Fotó: Jonathan Roy /FB

Jó, hogy szögre akasztotta a korcsolyát – májusban a Hajón ad koncertet Jonathan Roy

A kanadai énekes-dalszerző gyerekkorában még úgy tűnt, hogy híres hokijátékos apja nyomdokaiba lép majd, azonban rájött, hogy igazi szenvedélye a zenélés, így szögre akasztotta a korcsolyát és minden energiáját az alkotásnak szentelte. Jól tette.
 
Fotó: Komoróczki Dia

Új énekesnővel zúz tovább a Woodstock Barbie

Az új felállást már élőben is tesztelték a temesvári Time to Rock fesztiválon, december 9-én pedig a hazai közönségnek is megmutatják magukat.
 
 
Ismert zenészeket hívott szerzői lemezéhez Nagy Ádám

Úgy érzem, hogy egyre távolodom a mainstream zenei dolgoktól – szerzői lemezzel rukkolt elő Nagy Ádám

Szerzői lemezzel jelentkezik Nagy Ádám gitáros – az album dalait pedig ismert és kiváló zenészek társaságában mutatja be december 29-én a Magyar Zene Házában. A legismertebb Roy és Ádám és Wörk Projekt művek mellett más zenészeknek, többek közt Deák Bill Gyulának, Kontor...
 
Fotó: Palaye Royale/FB

Megjelent a Palaye Royale új albuma – februárban Budapestre is elhozzák a dalokat

Megjelent a Palaye Royale vadonatúj albuma Fever Dream címmel, amit az LP-vel közösen készített klippel egyidőben hoztak ki.
 
Fotó: Akvárium Klub Official

Palaye Royale (vendég: Charming Liars) Budapesten: egy Akvárium Nagy Hall legközelebb már nem lesz elég

F*cking craaaaazy – ordította a mellettem álló összes lány és fiú, amikor elkezdődött az év eddigi legnagyobb bulija az Akváriumban, és ez a hangulat végig kitartott, hiszen EZ a Palaye Royale védjegye. (In English below.)
 
Szorongás és depresszió a zenészvilágban – inspiráció vagy hátráltató tényező?

Szorongás és depresszió a zenészvilágban – inspiráció vagy hátráltató tényező?

Az egész egy levelezéssel kezdődött a Tom Odell budapesti koncertjével kapcsolatos hírről, mármint, hogy a zenésznek is volt egy vagy több nehéz periódusa az életében... Aztán cikk lett belőle.
 
 
Bevette az Akváriumot visszatérő európai turnéjába a Palaye Royale

Bevette az Akváriumot visszatérő európai turnéjába a Palaye Royale

A Palaye Royale 2020 márciusában adott volna koncertet az a A38-on, az ismert okok miatt a bulit áthelyezték augusztusra, majd végleg törölték. Addigra gyakorlatilag az összes jegy elkelt...
 
Fotó: Hobo – Circus Hungaricus

Hobo, Roy és Ádám, LGT-tribute: bazi nagy szabadtéri bulival nyit a Fővárosi Nagycirkusz

Szabadtéri gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz május 30-án, vasárnap a Városligetben. A Fővárosi Nagycirkusz előtti téren megvalósuló ültetett, szabadtéri, ingyenes családi rendezvényen 18 órától 21 óráig Cirkuszi gálaműsort láthat a közönség
 
A Stones a Royal Albert Hallban 1966. szeptember 23-án (Fotó: ROAH)

A hangját adta Mick Jagger – de nem énekel

Idén ünnepli a londoni Royal Albert Hall alapításának 150. évfordulóját. A március 29-i születésnapi gálán számos híresség, köztük Eric Clapton, Patti Smith és Matthew Bourne is fellép.
 
Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Annyira, hogy Olivér a közösségi portálon megkereste ifjúkori bálványát, hogy kollaboráljanak már egyet... Roy (a Roy&Ádám Trióból) pedig kötélnek állt.
 
Bazinagy szülinapi buli lesz Londonban

Bazi nagy szülinapi koncert lesz Londonban

Jövőre ünneplik a londoni Royal Albert Hall 150. évfordulóját. A március 29-i születésnapi koncerten számos híresség, köztük Eric Clapton, Patti Smith és Matthew Bourne is fellép.
 
Tesóm a basszeros – zenekarok családi kötelékben

Tesód a basszeros? Zenekarok családi kötelékben

A napokban a Palaye Royale-cikk kapcsán merült fel a szerkesztőségben, hogy milyen zenekarok vannak még, amelyek családtagokból állnak. Első körben azok közül válogattunk, akik leginkább saját magukról híresek, s kevesebb szerep jutott mellettük a nemrokonságnak.
 
Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek