A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Tinariwen 13 év után látogat el ismét Budapestre: az Akvárium Klub NagyHalljában adnak majd koncertet 2024 szeptemberében.

A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre
Különleges albummal ünnepli 15. szülinapját Bohemian Betyars

Különleges albummal ünnepli 15. szülinapját a Bohemian Betyars

Az idén 15 éves Bohemian Betyars teljesen új vizekre evez, és születésnapjukat egy olyan lemezzel ünneplik majd, amin kizárólag különleges és meglepő kollaborációk kapnak helyet.
 
Jótákonysági árverés a Tina Turner emlékkoncerten

Jótákonysági árverés a Tina Turner emlékkoncerten

Az idén májusban elhunyt világhírű amerikai énekesnő, Tina Turner emlékére tartanak koncertet november 5-én az Erkel Színházban. Tina Turner számára kiemelten fontos volt az állatvédelem ügye. Most árverésre bocsátanak egy róla készült festményt, a befolyt összegből pedig...
 
 
Amit nem mindenki tud Tina Turnerről

Amit nem mindenki tud Tina Turnerről

83 éves korában elhunyt Tina Turner, a világ talán legismertebb énekesnője, a Rocknagyi. Dalait mindenki ismeri, "másik oldalával" azonban talán kevesebben találkoztak.
 
Elment a rock 'n' roll királynője, isten veled, Tina Turner!

Elment a rock 'n' roll királynője, isten veled, Tina Turner!

83 éves korában Svájcban elhunyt Tina Turner – a rock ikonikus énekesnője és legkarizmatikusabb előadója. A hírt a szóvivője erősítette meg.
 
Fotó: HolyChicks/FB

Távozik az egyik alapító a HolyChicks lánybandából

A zenekar egy videóklip kíséretében jelentette be Lahucsky Krisztina távozását – a szakítós dal éppen Valentin-napon jelent meg.
 
Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC tévécsatorna és az E! szórakoztatóipari hírportál is élőben sugárzott a Santa Monica-i Barker Hangar rendezvényközpontból.
 
 
Ma kerül a magyar mozikba a Tina Turnerről készült dokumentumfilm

Ma kerül a magyar mozikba a Tina Turnerről készült dokumentumfilm

Személyes hangvételű dokumentumfilm készült Tina Turnerről. Az aktív koncertezéstől néhány évvel ezelőtt visszavonult énekes, a rockzene királynője a Tina című alkotással búcsúzik rajongóitól. Az idei Berlinalén debütált film csütörtöktől látható a magyarországi mozikban.
 
HendrixFeszt az Arena Gardenben

HendrixFeszt a Muzikumban

2021. szeptember 9-én 19:30-as kapunyitással indul a 2. HendrixFeszt, melynek a Muzikum ad otthont. A fesztiválhangulatú hely júniusban startolt változatos koncertkínálattal.
 
Klip készült a Toxikoma betétdalából

Klip készült a Toxikoma betétdalából

Herendi Gábor szeptember 2-án mozikba érkező filmjének, a Toxikomának betétdala éledt újjá, egy most napvilágot látott klipben. Hrutka Róbert szerzeményét egy fiatal tehetség, Nagy Bettina adja elő
 
Fotó: cleveland.com

Egyik szemünk sír, a másik nevet: megvannak a Hírességek Csarnokának új tagjai

Saját közlése szerint a legszínesebb beiktatott-listát tette közzé idén a The Rock & Roll Hall of Fame: elöljáróban csak annyit, bekerült Tina Turner, az Iron Maiden azonban kimaradt.
 
Amíg várjuk az újraindulást: 3+1 koncertfelvétel a legjobbakból

Amíg várjuk az újraindulást: 3+1 koncertfelvétel a legjobbakból

Ilyenkor már kezdődne a koncert-és fesztiválszezon, az előbbi biztos, ám egyelőre nem tudjuk, mikor bulizhatunk élőben a kedvenceink és/vagy a világsztárok koncertjein. A YouTube-on böngészve addig is jobbnál jobb koncertfelvételeket találhatunk, szuper minőségben. Az alábbi...
 
Dicstelen halált halt Whitney Houston lányának barátja, akit felelősnek tartanak Bobbi Kristina haláláért

Meghalt Whitney Houston lányának barátja, akit felelősnek tartanak Bobbi Kristina tragédiájáért

Meghalt Nick Gordon, Whitney Houston néhai lányának barátja, akit egy amerikai bíróság felelősnek talált Bobbi Kristina Brown halálában – írja az MTI.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek