Dicstelen halált halt Whitney Houston lányának barátja, akit felelősnek tartanak Bobbi Kristina haláláért

Meghalt Whitney Houston lányának barátja, akit felelősnek tartanak Bobbi Kristina tragédiájáért

Meghalt Nick Gordon, Whitney Houston néhai lányának barátja, akit egy amerikai bíróság felelősnek talált Bobbi Kristina Brown halálában – írja az MTI.
 
Bemutatták a Tina Turnerről készült musicalt – a címadó legenda is megjelent a premieren

Bemutatták a Tina Turnerről készült musicalt – a címadó legenda is megjelent a premieren

A Tina Turner életrajzát feldolgozó, a sztár híres dalaival teletűzdelt musicalt a héten mutatták be a Broadway-n, a Lunt-Fontanne Színházban. A vörös szőnyegen rengeteg sztár átlépdelt – de a legeslegfontosabb szereplője az estének Tina Turner maga volt.
 
 
Nagy a boldogság Ossianéknál: baba született, a lemez dupla platina, szombaton meg koncert lesz

Nagy a boldogság Ossianéknál: baba született, a lemez dupla platina, szombaton meg koncert lesz

A dupla platinalemezé vált A Reményhozó album bemutatóját tartja szeptember 14-én – most szombaton – az OSSIAN éves budapesti nagykoncertjének keretein belül, méghozzá különleges látvánnyal és pirotechnikával.
 
Ez is egy fesztivál volt: 22 ezer résztvevője volt a paradicsomcsatának

Ez is egy fesztivál: 22 ezer résztvevője volt a paradicsomcsatának

Hét kamionról öntötték a paradicsomot a "csatázók" közé szerdán a spanyolországi Bunolban, ahol 74. alkalommal rendezték meg az óriási nemzetközi ismertségnek örvendő Tomatina fesztivált.
 
Paksi Endre nagyon boldog

Paksi Endre nagyon boldog

Van is miért: három hónap alatt dupla platina lett az Ossian Reményhozó című albuma. (A platina minősítéshez 4000 db értékesítés szükséges, akár fizikai hanghordozó-eladás, akár digitális albumletöltés formájában. Ezen eladási darabszámok egész számú többszörösei után...
 
Fotó: Pexels.com

A bíróság a Kraftwerknek adott igazat egy húsz éve tartó jogvitában

A zenekar és Moses Pelham zenei producer közötti jogvita vége hatással lesz az egész zeneiparra, mert a precedens értékű döntés során szigorította a zenerészletek másolásának, az úgynevezett samplingnek a szabályait az Európai Bíróság – írja a 24.hu.
 
 
Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Június 4-én és 5-én első alkalommal kerül megrendezésre a belváros szívében a Gozsdu Jazz Fesztivál, ahol olyan neves előadókkal találkozhatunk, mint Malek Andrea, Szőke Nikoletta vagy a Swing á la Django. Ráadásul ingyenes!
 
Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Tina Turner élete a Broadway színpadán

Lecsapott a Broadway a rocker nagyi, Tina Turner életéről készült musicalre, így az áprilisban debütáló darab jövőre még nagyobb közönség elé kerül. Az énekesnő pedig újabb önéletrajzi regénnyel ajándékozza meg rajongóit.
 
Sztárok a klotyón – fotókiállítás a Szigeten

Sztárok a klotyón – fotókiállítás a Szigeten

Van abban valami fricskaszerű, amikor Toitoi-birodalomban vécés fotókat állítanak ki :) Sajnos, csak a vipesek láthatják – pedig náluk "rendes" vécé van...
 
Christina Aguilera magyar divattervező ruhájában szerepelt

Christina Aguilera magyar divattervező ruhájában szerepelt

Kis-Juhász Fábián maga is meglepődött, amikor meglátta, hogy a világhírű énekesnő az általa tervezett ruhában pózol. A Christina Aguilerán látható darab a divattervező diplomakollekciójának a része.
 
Fotó: PressFrom

Öngyilkos lett Tina Turner fia

Tina Turner magánéletéről nem sokat hallani. Noha a közvélemény családias elnevezést adott neki, hiszen ő a ROCKNAGYI, de az Ike Turnerrel való viharos házasságáról szóló legendák után valójában csak annyit tudunk, hogy van két dédunokája... Négy gyermeke közül a legidősebb...
 
Megjelent Christina Aguilera nyolcadik stúdióalbuma Liberation címmel

Megjelent Christina Aguilera nyolcadik stúdióalbuma Liberation címmel

A 37 éves, két gyermekes és 5 Grammy-s énekesnő az évek alatt felhalmozott pozitív és negatív élményanyagot, zenei tudást, tapasztalatot, sokszínűséget szerette volna egy érett album formájában kiadni magából. Letisztult díva energiák a maximumon!
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek