A Végtelen történet és a Kajagoogoo megvan?

A Végtelen történet és a Kajagoogoo megvan?

Videóklipet készített a Fool Moon – az acappella együttes egy filmzenés műsort készül összerakni, ebben szerepel majd a Neverending Story.
 
Koncertek helyett romkocsmának ad helyet az Aréna

Koncertek helyett romkocsmának ad helyet az Aréna

Tényleg így hirdetik magukat, mármint, hogy "romkocsma", de szerintünk egyetlen alkalommal mondhatta volna el ezt magáról az intézmény, 1999. december 15. után, mely dátumra senki sem emlékszik vissza szívesen. De bármi is lehet...
 
 
Fotó: xxlmag.com

Vajon egy rapper meg tudja fékezni Atlantában a pusztítást?

Őszintén szólva, nem követjük lépésről lépésre Killer Mike (Michael Santiago Render) pályafutását, az utolsó, amire vele kapcsolatban emlékszünk, az 2013 tájékán volt: az OutKast-tel közös The Whole World refrénje elég dallamtapadásos... megvan?
 
Sportaréna

Augusztusban az Apostol pótkoncertjével nyit az Aréna

Az idei évben tele lett volna az Aréna naptára jobbnál jobb koncertekkel... A helyszín egyelőre üresen tátong, de az üzemeltető bízik az őszi nyitásban: Szloboda Gyula a folytatással kapcsolatban adott interjút.
 
Fotó: The Vinyl Factory

47 éves brit rapper életét vette el a koronavírus

Mindössze 47 év adatott meg a földi létből a Mercury-díjra jelölt brit rapper, Ty számára, aki április eleje óta volt kórházban – adta hírül az MTI.
 
Mi köze van a Deep Purple-nek a Montreaux-i Jazzfesztiválhoz?

Mi köze van a Deep Purple-nek a Montreaux-i Jazzfesztiválhoz?

Azt is elmondjuk, de sajnos van egy rosszabb hírünk előtte: idén csendes lesz a part – a Montreaux-i Jazzfesztivál 50 éves történetében ez lesz az első alkalom, hogy elmarad a műfaj egyik legjelentősebb seregszemléje.
 
 
Újabb rekordot állított fel friss dalával a kanadai rapper

Valamit nagyon eltalált új dalával a kanadai rapper

Korábbi rekordjai mellé újabbakat állított fel új dalával Drake. A kanadai rapper az első férfi előadó a Billboard Hot 100 lista történetében, aki egy új számmal harmadszor is rögtön az élen tudott nyitni.
 
Ki a király? :) (Fotó: Pharrell Williams)

A HAPPY lett a 2010-es évek legnépszerűbb dala

Pharrell Williams ''Happy'' című dala lett az évtized legtöbbet játszott dala, hab a zenész tortáján, hogy – a dobogóról alig lecsúszva – a lista negyedik helyén is ott áll a neve...
 
Van egy ember a világon, aki imádni fogja a házi karantént

Van egy ember a világon, aki hálás a koronavírusnak

Az Index értesülése szerint a koronavírus-járvány miatt idő előtt szabadul a börtönből a rapper, Tekashi 6ix9ine.
 
A karanténban se maradunk retro zene nélkül: jön a fesztivál online változata!

Csavard fel a szőnyeget! Jön a retrófesztivál online változata

️Az I LOVE RETRO, a Ray’s Pub és 15 magyar retrosztár úgy döntött, elviszi a fesztivált és a legnagyobb retro slágereket az otthonodba.Március 28-án szombaton 17:30-tól egészen 23 óráig szólnak majd a legkedveltebb hazai előadók a retro-világból.
 
Szomszédolás: az ausztriai Clamnak komoly lesz a nyári koncertfelhozatala

Szomszédolás: a Deep Purple, a Uriah Heep, Lionel Richie és Johnny Depp is fellép nyáron Klamban

A magyarországi – méltán híres – fesztiválokon kívül a környező országokban is rendeznek nagyon színvonalas nyári koncerteket. Ilyen például a szomszédos Ausztriában, gyönyörű környezetben zajló Klam-béli programsorozat, ahol az idén is kiváló a felhozatal.
 
Agyonlőtték a feltörekvő, húszéves amerikai rappert

Agyonlőtték a húszéves amerikai rappert

A feltörekvő fiatal rappert, Pop Smoke-ot szerdán hajnalban lőtték agyon bérelt házában, Hollywoodban.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek