Fotó: Omega

Benkő László a születésnapján került kórházba

Pénteken volt 77 esztendős az Omega zenésze. A karatén feloldásával a család születésnapi partival készült, de sajnos műtét lett belőle – tudtuk meg a Ripostból.
 
Fotó: Brian May Facebook

Sheer Heart Attack: Brian May-nek szívrohama volt

Rájár a rúd a a világhírű Queen együttes 72 éves gitárosára mostanában. Brian May előbb farizomszakadással került kórházba, most pedig szívrohamot kapott, de már jobban van – adta hírül az MTI.
 
 
Jazzy Jeffnél is felmerült a koronavírus-gyanú

Jazzy Jeffnél is felmerült a koronavírus-gyanú

Az NME híre szerint DJ Jazzy Jeff a közösségi oldalain osztotta meg, hogy kltoldali tüdőgyulladása volt és érezni vélte a koronavírus tüneteit.
 
Fotó: Omega/FB

Benkő Lászlónak a karantén ideje alatt is szüksége lehet orvosi kezelésre

A Ripost készített beszélgetést a 76 éves zenészlegendával, aki nem csak a kora, de betegsége miatt is fokozottan veszélyeztetett.
 
Fotó: Első Emelet/Aréna-koncert

Jobban van Tereh István az Első Emeletből

Drukkoltunk neki, olvasva az első vonatkozó posztját, de megvártuk a közléssel a hírt: jobban van!
 
Ozzy a Grammy-gálán 2020-ban. (FB)

Vége a dalnak – Ozzy lefújta észak-amerikai turnéját

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse - írja a BBC hírportálja.
 
 
James Arthur kórházban – nem jön a Barba Negrába

James Arthur kórházban – nem jön a Barba Negrába

James Arthur menedzsmentje az előadó közösségi felületein tudatta a rossz hír: az énekes törli Európa turnéjának hátralévő dátumait, miután egy meg nem nevezett betegség következtében meg kellett műteni.
 
Fotó: Ozzy Osbourne/FB

Gyógyíthatatlan beteg Ozzy Osbourne

Mint ahogy arról már számos külföldi és magyar portál beszámolt, Parkinson-kórban szenved Ozzy Osbourne. A betegséget már tavaly diagnosztizálták, de a rocklegenda most osztotta meg a nyilvánossággal egy interjú során.
 
Komoly döntés lehetett – ilyen érdeklődés mellett...

James Arthur lemondta az év hátralévő koncertjeit

Rossz hírek érkeztek a február 9-én Budapestre érkező angol énekes-dalszerző James Arthurtól, ugyanis kimerültségre hivatkozva az akusztikus turné összes decemberi állomását törölni kényszerült. Reméljük a felépülés gyors, és maradandó lesz, hisz már csak két hónap van a...
 
Alakul a Demjén-szuperkoncert

Alakul a Demjén-szuperkoncert!

Többedmagunkkal aggódtunk azon, hogy vajon a hagyományos, év végi nagykoncertjére felgyógyul-e Demjén Ferenc. Szerencsére nagyon úgy tűnik, hogy túl van a nehezén, és erre a fellépésre koncentrálhat – nem is akárkik társaságában...
 
Avril Lavigne

Kint van a vízből – Avril Lavigne meggyógyult, Bécsben is koncertet ad

A kanadai énekesnő Avril Lavigne több évnyi szünet után jövő márciusban újra Európában turnézik februárban megjelent hatodik stúdióalbumának anyagával, ami a Head Above Water címet viseli. Bár hazánk sajnos nem szerepel az úticélok közt, egy bécsi kiruccanást talán megér a...
 
Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja megbízásából kutatás indul a magyar könnyűzenészek testi-lelki állapotáról.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek