Fotó: Aurevoir. (Campus Fesztivál)

Küldjétek ti is a csít az Aurevoir. basszerosának!

Bár igyekszik mosolyogni a zenekar által posztolt fotón, de azért szerintünk elkél minden jókívánság a zenekar fiatal basszerosának, aki infarktussal került kórházba.
 
Egy fotó a montázsból (YT)

Jobban van Demjén Ferenc – egy klippel is előrukkolt!

Igaz, nem ő készítette, nem is élőszereplős-forgatásos s a dal sem új: a munkatársai a "Döntsön az ágy" című számához készítettek egy YT-montázst, amely bepillantást enged az énekes magánéletébe.
 
 
Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Bár Rózsi állapota javul és remélhetőleg hamarosan felépül, az Agárdi Popstrand szervezői úgy döntöttek, nem rendezik meg ezt a nagyon várt koncertet.
 
Elmarad Majka mai fesztiválos koncertje!

Elmarad Majka mai fesztiválos koncertje!

Kedves dunaújvárosiak, sajnos ma hiába várjátok Majkát a DUDIK fesztiválon. A menedzsment közlése szerint a fellépés a rapper betegsége miatt marad el. Ma mindenki más zenére táncol.
 
Glenn Hughes nem léphet az Open Road Festen

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.
 
Indul a Rolling Stones-turné  Mick Jagger szívműtéte után

Indul a Rolling Stones-turné Mick Jagger szívműtéte után

Mick Jagger szívműtéte után nyáron indítja korábban elhalasztott észak-amerikai koncertkörútját a Rolling Stones - írta a BBC hírportálja.
 
 
A közönsége visszavárja és drukkol neki (Fotó: Demjén Ferenc Hivatalos rajongói oldala)

Agyérgörccsel került kórházba Demjén Ferenc

A zenészt jelenleg a Pécsi Idegtudományi Centrumban altatják – írta a Blikk.
 
Fotó: Demjén Ferenc/FB

Lemondta májusi koncertjeit Demjén Ferenc

Az énekes év elején esett át csípőműtéten, a rehabilitációja azonban a vártnál lassabban halad. Az énekes először áprilisra tervezte a nagy visszatérést, de immáron a májusi bulikat is kénytelen volt törölni – írja a Bors.
 
Mindenki nyugodjon le: sikerült Mick Jagger szívműtéte

Mindenki nyugodjon le: sikerült Mick Jagger szívműtéte

Mick Jagger már New Yorkban lábadozik sikeres szívbillentyű-műtéte után – számolt be róla az amerikai média.
 
Mick Jagger beteg – törölték a Rolling Stones-turnét

Mick Jagger beteg – törölték a Rolling Stones-turnét

Mick Jagger betegsége miatt elhalasztja észak-amerikai turnéját a Rolling Stones.
 
Vitáris Iván énekes és Simon Bálint dobos (Mohai Balázs/MTI)

Az Ivan & The Parazol basszusgitárosa két éve harcol a betegséggel

Exotic Post Traumatic címmel kétarcú, érzelmileg hullámzó állapotot tükröző lemezt készített az Ivan & The Parazol. A népszerű csapat két éve nélkülözi betegséggel harcoló basszusgitárosát, miközben egyre biztatóbban építi nemzetközi karrierjét.
 
Vajon mit lehet tenni, ha a zenekar egyik tagja megbetegszik?

Vajon mit lehet tenni, ha a zenekar egyik tagja megbetegszik?

Az Ivan & The Parazol tagjai egészen Los Angelesig utaztak, hogy jövő tavasszal megjelenő Exotic Post Traumatic című albumukat rögzítsék. A Nr. 1003 című számuk erről az utazásról szól, s arról, vajon mit lehet tenni, ha a zenekar egyik tagja megbetegszik, és el kell engedni azt, hogy az...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek