Fotó: Maneskin/FB

Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek most Budapestre sem

A jegyek Budapesten is és a legfontosabb európai városokban is pár óra alatt elfogytak, azt már szinte említeni sem kell, hogy a legnagyobb olasz arénákba meghirdetett koncertek szintén fullosak. Na, ezeknek lehet most – remélhetően csak átmenetileg – búcsút inteni :(
 
A fotó illusztráció.

Még egy enzimre is hatással van a zene!

A maga nemében egyedülálló kísérlet eredményeit publikálták szegedi kutatók. Őszinték leszünk: mindebből keveset értünk, de nagyon örülünk neki. Mármint annak, hogy a kutatók foglalkoznak a zenével, továbbá annak is, hogy mindezt Magyarországon tették, valamint annak is, hogy a...
 
 
Fot

Új dobossal koncertezik szombaton a P.Mobil

A zenekar szűkszavú közleményben tudatta a közönségével, hogy tagcsere történt a zenekarban.
 
 Andrea Piacquadio fotója a Pexels oldaláról

Az NMHH szerint ők a magyar rádiók legnépszerűbb hazai előadói

A magyar előadók közül a rádiókban Rúzsa Magdolna, Ákos és a Wellhello voltak a legnépszerűbbek, míg a külföldiek közül Dua Lipa, Ava Max és a Maroon 5.
 
Ki készít egy dalhoz két videót?

Ki készít egy dalhoz két videót?

A Chalga. Ugyanis a folk pop-rock zenekar tavaly egy karanténvideót készített a "Jön egy úr" számhoz, most pedig továbbgondolta a koncepciót, és egy új klippel jött ki. A dal a januárban megjelenő harmadik nagylemezük egyik előfutára.
 
Fotó: bjc.hu

Muse címmel jelent meg egy magyar album

Nem tudjuk eldönteni, mennyire jó választás a cím, mert, ugye, az egyes szavak nem foglaltak, de a M U S E hang- és betűsorhoz már erős zenei képzetek tapadnak. De vannak itt egyéb átfedések is... :)
 
 
Fotó: Mezei Dávid

Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.
 
Beethoven-projekt 2.0: A Danubia zenekar ismét siketeknek és hallássérülteknek zenél

Beethoven-projekt 2.0: A Danubia zenekar ismét siketeknek és hallássérülteknek zenél

A Danubia Zenekar számos társadalmi szerepvállalása közül is kiemelkedő a 2020-ban elindított Beethoven-projekt, amelynek során Hámori Máté karmester – a program ötletgazdája – kalauzolja a hangok és az alkotói folyamat rejtelmeibe a hallgatóságot, a szöveges részek megértését...
 
Sose halunk meg, a Csinibaba – vasárnap estig ingyen filmek a Filmión

Sose halunk meg, Csinibaba – vasárnap estig ingyen filmek a Filmión

A platform egyéves születésnapja alkalmából vasárnap estig ingyenesen megnézhető három kiemelkedő sikerű magyar vígjáték a Filmión, a Nemzeti Filmintézet egy éve indított online streaming platformján.
 
 Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Fotó: Ozzy/FB

Ozzy lefújta 2022-es turnéját – a budapesti koncertet is áttolták 2023-ra

A koncert szervezője az esemény Fb-oldalán közölte a hírt:a közelgő Ozzy Osbourne turné 2022. január 26. – március 14. közötti koncertjeit – beleértve a február 2-i budapesti fellépést is –, későbbi időpontra halasztották – írta a Live Nation.
 
Ott akartunk lenni Lovasi majdnem lemezbemutatóján a Turbinában

Ott akartunk lenni Lovasi majdnem lemezbemutatóján a Turbinában

És ott is voltunk... Szeptember végén jelent meg Lovasi András új szólólemeze, a Grand Hotel Halmahera (Tréning a Mennyországhoz). A zenész a Turbinában tartott egy lemez- és könyvbemutató beszélgetés-közönségtalálkozót + egy szál gitáros koncertet.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek