Fotó: Aerosmith

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
 
Fotó: Halestorm/Fb

Halestorm – Back From The Dead

Ez a címe az amerikai Grammy-díjas hard rock banda ötödik stúdióalbumának. A Halestorm 2022. november 14-én lép fel a Budapest Arénában.
 
 
Dolly Partont is bevonul a hírességek csarnokába, pedig nem is akarta

Dolly Parton is bevonul a hírességek csarnokába, pedig nem is akart

Rajta kívül Eminemet, a Duran Durant, Lionel Richie-t, Pat Benatart, Carly Simont és a Eurythmicset iktatják idén a clevelandi székhelyű Rock & Roll Hírességek Csarnokába.
 
Céline Dion 2023-ra halasztja idei európai turnéját – megvan az új időpont

Céline Dion 2023-ra halasztja idei európai turnéját – megvan az új időpont

Egészségügyi problémái miatt 2023-ra halasztotta idénre tervezett európai turnéját Céline Dion. A világhírű kanadai énekesnő korábban idén június 27-re bejelentett budapesti koncertjének új időpontja 2023. március 16.
 
Földrengető rock & roll az Arénában: Alter Bridge – Halestorm– Mammoth WVH

Földrengető rock & roll az Arénában: Alter Bridge – Halestorm, Mammoth

Ezen a télen visszatérünk Európába barátainkkal, a Halestorm és a Mammoth tagjaival. Földrengető rock & rollra lehet készülni, ami este 11-ig tart majd. Ne hagyd ki!” – üzente a rajongóknak Myles Kennedy.
 
Fotó: Manny Manson (Dan Patlansky/FB)

A Fender Stratocaster mestere az Analog Music Hallban

Dan Patlansky, a dél-afrikai blues/rock gitáros, énekes három és fél év után érkezik újra Magyarországra: a Shelter of Bones című lemezét mutatja be a budai Analog Music Hallban április 28-án.
 
 
Fotó: Halott Pénz/FB

Augusztus 20.: Halott Pénz Fesztivál Zamárdiban

Nagykorú lett idén az egyik legnépszerűbb hazai zenekar. A 18. születésnapot a STRAND Fesztiválon saját nappal ünneplik: 18 koncert és program várja a Halott Pénz Fesztivál vendégeit augusztus 20-án Zamárdiban.
 
Fotó: Blahalouisiana

A Blahalouisiana sokat bír

Látványos, krimiszerű videót forgatott a Sokat bír című dalhoz a Blahalouisiana, amelyben megidézik az alvilág sötét alakjait is...
 
2022 őszére halasztották Sting magyarországi koncertjeit (is)

2022 őszére halasztották Sting magyarországi koncertjeit (is)

Sting My Songs turnéjának március 7-21. közötti fellépései 2022 őszére kerülnek át. Ez a halasztás a budapesti és a debreceni fellépést is érinti.
 
Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

„Hozzánk idomult éjjel az ég" címen megjelent a Blahalouisiana negyedik nagylemeze. A lemezbemutató koncert február 18-án lesz az Akváriumban.
 
 Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

A tudjukmi miatt a februárra, illetve a március elejére tervezett Hans Zimmer Live koncertek időpontjai, 2022 áprilisára módosulnak. Budapesten március a 3-ra meghirdetett koncert, április 11-én kerül bemutatásra, és minden országban (beleértve Magyarországot is) minden jegy érvényes...
 
Koronavírusos Elton John

Koronavírusos Elton John

A HVG értesülése szerint a zenész megfertőződött az új koronavírussal, ezért két dallasi koncertjét halasztani kényszerült.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek