A receopt itt: blog.partyrama.co.uk

Gigakoncerttel, utcabálokkal, katonazenekarral – és pudingversennyel ünneplik a királynő születésnapját

Ez nem vicc, tényleg pudingversennyel kezdődött hétfőn Nagy-Britanniában II. Erzsébet királynő platinajubileumi, vagyis a trónra lépésének 70. évfordulóját ünneplő több hónapos országos rendezvénysorozat, amelyen utcabálokkal, látványos parádékkal – és rendkívüli négynapos...
 
Fotó: Mongooz and The Magnet/ Budapest Park

Feloszlik a Mongooz and The Magnet

A 24.hu értesülése szerint a jövőben Ian O’Sullivan a szólóprojektjére koncentrál, míg a többiek – Magnus Måløy, Háló Gergő és Csiki Áron – új zenekart alapítanak.
 
 
Fotó: BKK

Ez lesz Fischer Iván és a BFZ különleges karácsonyi ajándéka Budapestnek

A Fesztiválzenekar több alkalommal adott már Titokkoncertet, amelynek műsorát csak a hangversenyen, az adott darab előtt jelenti be Fischer Iván. Az ünnep alkalmából azonban még ennél is továbbmegy a Budapesti Fesztiválzenekar...
 
Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

A Song Machine Live From Kong címmel érkező, több mint két és fél órás koncertfilmet Magyarországon csak a Cinema MOM és a Pólus Mozi vetíti.
 
Fotó: Kistehén/FB

Utolsó klubkoncertjét tartja a Kistehén

A pandémia miatt az eredetileg 2020-ra tervezett búcsúkoncerttel az elválás is elmaradt és végül 2022-re tolódott, ám ennek a furcsa helyzetnek köszönhetően a rajongók nyertek még jó pár áttáncolt estét a zenekarral – mint amilyen az A38-as fellépés is lesz december 9-én.
 
Fotó: Deák Bill Gyula/FB

Hobo után Deák Bill Gyula is lemondta az összes fellépését

A blues királya úgy döntött, ismét bezárkóznak a feleségével. A döntésben nagy szerepe volt neje és saját betegségének, valamint annak is, hogy Kóbor János kórházba kerülésének híre is megrémisztette őket – írja a bulvárlap.
 
 
 Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Fotó: Ozzy/FB

Ozzy lefújta 2022-es turnéját – a budapesti koncertet is áttolták 2023-ra

A koncert szervezője az esemény Fb-oldalán közölte a hírt:a közelgő Ozzy Osbourne turné 2022. január 26. – március 14. közötti koncertjeit – beleértve a február 2-i budapesti fellépést is –, későbbi időpontra halasztották – írta a Live Nation.
 
Fotó: The Toy Dolls - Official

Jövőre kétszer is fellép Magyarországon a The Toy Dolls

2020 szeptemberében a Dürerben ünnepelte volna fennállásának 40. évfordulóját a brit punk legendás zenekara. Kétszer is nekivágtak a budapesti koncertnek, mindkettő elmaradt a covid miatt, az új, remélhetőleg végleges dátum: 2022. november 3., a helyszín pedig a Barba Negra. De nem ez...
 
Kijevben is fellép a friss MTV EMA-díjas Måneskin is. Fotó: Måneskin/FB

Többek között koncertjegyekre költhetik az ukránok az oltásért kapott pénzt

Minden ukrán, aki felveszi a koronavírus elleni védőoltásból a teljes védettséghez szükséges mindkét adagot, ezer hrivnyát (több mint 12 ezer forintot) kap az államtól, azonban nem költhetik akármire a pénzjutalmat.
 
Fotó: Budapest Brand nZrt

Különleges helyszíneken rendezett ingyenes koncertekkel szülinapozik Budapest

Budapest november 17-én ünnepli megalakulásának 148. évfordulóját. Ebből az alkalomból háromnapos születésnapi eseménysorozatot szerveznek Budapest Bonbon néven.
 
Feloszlik a Kensington

Feloszlik a Kensington

Legalábbis abban a formájában, ahogy a 15 év alatt megismertük és megszerettük őket. A zenekar közleményét tesszük közzé.
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek