Fotó: FOO

Lovasi Andrásnak van egy építő javaslata

És nem félt megosztani a Facebookon. Szerinte pont, hogy kellenek a fesztiválok, és azt is megmagyarázza, miért.
 
Fotó: Anna

Tömegével váltottak karriert az emberek a COVID-19 miatt – Pásztor Anna és Tóth Vera is!

Azt eddig is sejthettük, hogy a járványidőszak sokak megélhetését megnehezítette, esetleg teljesen el is lehetetlenítette. Az mégis meglepetésként érinthet bennünket, hogy még a negyvenesek közt is rengetegen döntöttek a szakmaváltás mellett – derül ki a joszaki.hu felméréséből.
 
 
Fotó: Barba Negra

Barba Negra: Ez nem játék – egy rossz döntés teljes összeomlást okozhat

Nekünk is vannak kedvenc helyeink, hisz emberből vagyunk, bár néha úgy érezzük, hogy magunk is mutálódunk a vírussal... S vannak kedvenc helyeink, ismét: azok, akikkel mindig le tudunk ülni beszélgetni arról, ami éppen van, és azért éppen velük, mert legalább annyira érdekli őket a...
 
A koronacsőd padlóra küldte a magazinokat is

A koronacsőd padlóra küldte a médiát is

Idén július 28-án jelenik meg utoljára a brit zenei kiadványok egyik ikonikus lapja, a Q magazin – írja a The Guardian értesülésére hivatkozva a Contextus.
 
Háromféle ültetési rendszert fognak kipróbálni, de mindig a székre(be) kell majd ülni :) Fotó: Tom Bendzko/FB

Négyezer koncertlátogató részvételével készül tömegrendezvény-teszt

A német kutatók arra keresik a választ, hogy miként lehet elkerülni a koronavírus-fertőzést nagy létszámú, zárt térben tartott koncerteken – ehhez szereztek egy előadót, egy koncerttermet (Immobilien Arena, Lipcse), egy dátumot (aug.22.) és négyezer önkéntest.
 
Ismét bezárnak az éjszakai szórakozóhelyek Barcelonában

Ismét bezárnak az éjszakai szórakozóhelyek Barcelonában

Barcelonában és a vonzáskörzetében található mintegy tucatnyi településen újból korlátozásokat vezetnek be a koronavírus-fertőzések emelkedése miatt – jelentette be a katalán kormány még pénteken Barcelonában.
 
 
Lollapalooza 2018. (redbull.com)

A Lollapalooza társalapítója szerint 2022-ig nem tér vissza az élőzene

Marc Geiger – aki a Lollapalooza társalapítója és a William Morris Endeavor Music Division globális vezetője volt év elejéig – Bob Lefsetz (amerikai zenekritikus) podcastjának vendége volt a héten. Amikor Bob megkérdezte tőle, hogy gondolja, mikor tér vissza az élőzene, azt felelte:...
 
Kitartanak a nyárvégi fesztiválok

Kitartanak a nyárvégi fesztiválok

Egymás után jelennek meg a fesztiválok posztjai, amelyek tudatják, hogy igen, látták/hallották a kormányinfót, tudomásul vették, hogy a bárdot a fejük fölött hagyták, de a remény hal meg utoljára: nem fújják le a fesztivált.
 
Megint jőnek, csöpögtetnek: Merkely szerint novemberben jön a 2. hullám

Megint jőnek, csöpögtetnek: Merkely szerint novemberben jön a 2. hullám

Egyszer már mondta, hogy a 2. hullám novemberben jön, vagy szeptemberben, esetleg nyáron, aztán most megint novemberben. Napról napra változik a helyzet. Ez mindenkinek nehéz ügy.
 
Ami biztos: ezt a mennyiségű embert idén el lehet felejteni...

Mégis elmarad az EXIT – vagy nem

Korábban augusztusra halasztották, a koronavírus-járvány miatt azonban a szervezők úgy döntöttek, végül meg sem tartják az idén a nagy szerbiai zenei fesztiválokat. Ehhez képest a Facebook-on határozottan állítják, hogy az Exit nem marad el.
 
Láttad már a Margaret Island-et legofiguraként?

Láttad már a Margaret Island-et legófiguraként?

A Campona és a KockaPark kampányában megalkották "A hiányzó élmények világát" – ez egy több tízezer építőelemből létrehozott jelenetfüzér, amiben úgy ábrázolják a mindennapokat, mintha a COVID-19 nem ütötte volna fel a fejét a világon.
 
Fotó: Wendy Wei (Pexels)

500 embernek nem éri meg külföldi fellépőt hozni

Egy videós beszélgetés során Bujtor Balázs hegedűművészt, Molnár Csillát, a Halott Pénz menedzserét és Lotfi Begi dj-t, kérdezték, ez utóbbitól idézünk.
 
HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek