Fotó: Kiss Laura Kata

Hogyan rombolta le a Bohemian Betyars az öltözőt? A Backstage immáron egy nyitott könyv

Ami a backstage-ben történik, az a backstage-ben is marad... – tartja a mondás. Kivétel ez alól, ha valaki könyvet ad ki róla: "Történetek a Backstage-ből" címmel megjelent a Budapest Park kulisszák mögé kalauzoló jubileumi kiadványa.
 
Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

A Helikon Kiadó zenei sorozata, a Trubadúr Könyvek gondozásában került a könyvesboltokba a Depeche Mode sztorija Hit és rajongás címmel, amely a legkorábbi, essexi fellépésétől a negyvenedik évforduló előestéjéig kíséri el a zenekart.
 
 
Ahová nem vágyok, az például Amerika – Mohabácsi a 66-os útról szóló könyvről

Mohabácsi a legendák útján – a 66-os utat követő könyvről

Amikor egykori szerzőnk, Görögh Attila 66-os útról szóló útinaplóját beharangoztuk, jeleztük, hogy kevésbé elfogult udvari könyvolvasónk, Mohabácsi kezébe fogjuk nyomni a könyvet, lássuk, mit mond róla. Most leírta. A szerző mindehhez csak annyit fűzött hozzá: "A kritika az...
 
A dal ugyanaz marad – A P.Mobil-duplakönyvről

A dal ugyanaz marad – A P.Mobil-duplakönyvről

A P.Mobilt épp a napokban emlegettük a Falra fel! plakátaukció kapcsán, melynek tételei között szerepel egy saját zenekari nyomásban készült, különleges plakátjuk. Most király(i) könyvolvasónk, Mohácsi Zoltán hozott nekünk róluk egy anyagot.
 
Gyere velünk a legendás 66-os útra!

Gyere velünk a legendás 66-os útra!

Azért a többesszám/2. személy, mert mostani ajánlónk tárgyát, a 66-os utat bejáró, fotókkal gazdagon illusztrált, rendhagyó popkulturális és turisztikai leírást – és rengeteg zenét – tartalmazó könyvet egykori kollégánk, Görögh Attila (Atus) írta, e sorok írója meg...
 
Fotó: AC/FB

Qka MC szülinapi bulija és más szuper hírek az AC háza tájáról

Van, akivel életében nem történik annyi minden, mint amit az április hoz a Kannibálok életébe. Jegyzettömb kellett, hogy ne hagyjunk ki semmit...
 
 
Britney Spears 4,7 milliárd forintot keres egy könyvvel

Élet a gyámság után: Britney Spears 4,7 milliárd forintnak megfelelő összeget keres egy könyvvel

Britney Spears 15 millió dolláros (4,7 milliárd forint) üzletről állapodott meg a Simon and Schuster könyvkiadóval.
 
Balázs Fecó, Benkő László és Kóbor János – könyv született a Volt egyszer egy beatkorszak című blog alapján

Balázs Fecó, Benkő László, Kóbor János – könyv született a Volt egyszer egy beatkorszak című blog alapján

A Mindenki! – koncertek, történetek a beat és a rock aranykorából című kötet a 60-as, 70-es és 80-as évek hazai koncertjeinek világába repít vissza.
 
Problémás könyv a Pink Floydról

Problémás könyv a Pink Floydról

Hugh Fielder Pink Floydról írt könyvét szeretném most neked bemutatni. Figyelem: a könyvre fókuszálok – nem az együttesre, nem a történetére, nem a zenére. Azt annyian megtették már előttem, mint égen a csillag... 
 
Az igazi Omega-könyv még megírásra vár

Az igazi Omega-könyv még megírásra vár

Molnár György Elefánt a harmadik Omega-tag, aki könyvet írt az együttesről. Az első Mihály Tamás volt. Hááát... Már a könyv címe is: "Basszus! Omega!... Nem kicsit ilyen volt az egész is. A második Benkő Lászlóé volt. Igaz, a könyvet valójában Havas Henrik jegyzi. Nem mondom,...
 
Fotó: Kaiser Ottó

Pressert még mindig jó olvasni

„Azt mondták, a második sokkal nehezebb lesz. Az biztos. De én nem ijedtem meg. Mert ez a könyv nem a második, hanem az első könyv második fele. Nem is »ugyanolyan«. Ugyanaz. Csak egy évvel később lett kész.”
 
 Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek