Ahol a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek és a közönség a fűben táncol – Paloznaki Jazzpiknik

Alig két hét múlva ismét a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában gyűlnek össze a jazz és a jó bor szerelmesei, az idén már 11. alkalommal megrendezendő Paloznaki Jazzpikniken, ahol többek közt olyan neves fellépők gondoskodnak majd az igényes szórakoztatásról, mint Rick Astley, a Thievery Corporation, a Level 42, a Dirty Loops, Nik West, vagy az Incognito.

Paloznak
Fotó: LEVEL 42/FB

Első magyarországi koncertjére készül a Level 42 – Paloznakon adnak leckét szerelemből (is)

A nyolcvanas évek világhírű angol dzsessz-funk csapata augusztus 5-én a Paloznaki Jazzpikniken lép fel. Mark King basszusgitáros, énekes, dalszerző emailen válaszolt az MTI kérdéseire.
 
Nyílt levél a Müpában tegnap koncertet adó Joussou N'Dournak

Nyílt levél a Müpában tegnap koncertet adó Youssou N'Dournak

Az üzenőfalon felbukkanó fotók és bejegyzések láttán egészen komolyan sajnáljuk, hogy ezt kihagytuk: nem úgy kollégánk!
 
 
Közös klipet készített a Honeybeast és a New Level Empire

Közös klipet készített a Honeybeast és a New Level Empire

A 'Nem hagylak egyedül' című dalban Zola testőrként férkőzik Tarján Zsófi közelébe. A klipet Czoller Bence és csapata készítette, akivel korábban már minkét zenekar dolgozott. 39. bicskei napok
 
Volt egyszer egy Omega...

Az éves összesített slágerlisták élén az Omega

Elkészültek az éves összesített slágerlisták, amelyekből kiderült, mely dalok pörögtek a legtöbbször a rádiókban és a streaming felületeken, illetve mely albumok fogytak a legjobban 2021-ben.
 
Fellépőcsere a Paloznaki Jazzpikniken: Al McKay csapata lép fel a Level 42 helyett

Fellépőcsere a Paloznaki Jazzpikniken: Al McKay csapata lép fel a Level 42 helyett

Az Al McKay's Earth, Wind and Fire Experience ad koncertet július 29-én a 9. Paloznaki Jazzpiknik nyitóestéjén. Az eredeti programban szereplő Level 42 idei turnészerepléseinek nagy részét – így a magyarországi fellépést is– lemondta.
 
A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

Elindul a szezon a Plázson, ahol Június 5-én a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.
 
 
A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

Live dj szettek, homokos part, hívogató víz és kényelmes napágyak várnak mindenkit május 22-től a Siófoki Nagystrandon.
 
 Ron Lach fotója a Pexels oldaláról

Ki is írja a dalt neked? Gyakorlattá vált, hogy a sztárok megzsarolják a slágerszerzőket

Berágtak a dalszerzők, és – nevek említése nélkül – nyílt levélben fogalmazták meg, elegük van abból, hogy a sztárok érdemtelenül benyomják magukat a szerzők közé – számolt be a Dalszerző.
 
Fotó: Paloznaki Jazzpiknik

Teljes a Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek névsora

A 9. Paloznaki Jazzpiknik szervezői már korábban bejelentették a Level 42, Caro Emerald, a Kraak&Smaak nevét, most kiegészítették négy előadóval, akik mind koncertet adtak volna a tavaly törölt fesztiválon.
 
A Covid-útlevél próbaüzeme

A Covid-útlevél próbaüzeme

A Dalszerző értesülése szerint Nagy-Britannia az első ország, ahol gyakorlatban fogják kipróbálni az úgynevezett Covid-útlevél élőzenére kifejlesztett változatát: egyelőre két helyszínen, a londoni 100 Clubban és a bristoli Exchange-ben. Az első koncerteket márciusban tartják – a...
 
Fotó: Caro Emerlad/FB

Végre megérkezik Caro Emerald Paloznakra!

A szervezők bíznak abban, hogy nyáron már csak rossz emlék lesz a világjárvány és a Jazzpikniknek nem lesz akadálya, ezért gőzerővel szervezik már a programot. Az már tuti (...), hogy a 2021-es Jazzpiknik (07.29-31.) első napján ott lesz a Level 42, pénteken Caro Emerald, a zárónapon...
 
A Music Hungary Szövetség nyílt levele a pénzügyminiszterhez

A Music Hungary Szövetség nyílt levele a pénzügyminiszterhez

A Music Hungary Szövetség az alábbi levelet csütörtökön fogja eljuttatni Varga Mihály pénzügyminiszterhez. A kezdeményezéshez bárki csatlakozhat aláírásával anonim vagy publikus módon.
 
Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak boldog születésnap: Random Trip 15 a Parkban

Május 7-én rendezték meg a Random Trip 15 éves jubileumi koncertjét a Budapest Parkban. De nevezhetnénk akár egy óriási házibulinak is. Hogy miért?

Hogyan játszik Omegát egy Omega utáni zenekar?

"Az Omega Testamentum (továbbiakban OT) érdekes hibrid. Joggal viseli az Omega nevet, mert az életben maradt tagok ötven százaléka alapította és zenél is benne. Ezzel együtt vagy éppen emiatt nem eredeti Omega, csak tribute zenekar" – Mohabá majálison járt még két hete, kis spéttel közöljük az írását, bocs.
Új koncertek