Pénteken te is ott lehetsz Kaliforniában, a Slipknot koncertjén

November 5-én éjszaka teljes hosszában megnézheted a Slipknot Knotfest fesztiválról sugárzott koncertjét.

Fotó: Slipknot
Létezik egy áthidaló megoldás a live stream és az élő koncert között: az Elefánt most bemutatja

Létezik egy áthidaló megoldás a live stream és az élő koncert között: az Elefánt most bemutatja

Nem tudjuk, mikor sikerül teljesen kiiktatni az életünkből a vírust, de az online térhódításának eredményei várhatóan sokáig velünk maradnak majd. Az egyik ilyen produktum a KÖZÖNSÉGES KONCERT, amelyet az Elefánt prezentál nekünk 2021. május 24-én 20 órától.
 
Létezik ennél jobb helyszín egy live streamhez?

Létezik ennél jobb helyszín egy live streamhez?

Veszprémben kezdte a tavaszi szezont a Be Massive Horizon csapata. A live stream-et ezúttal Peter Matko prezentálta a veszprémi Harmat utcai kilátópontról.
 
 
Fotó: Zsolnay Negyed

Zsolnay 360 – ingyenes minikoncertek

Azért 360, mert a minikoncerteket 360 fokban rögzítik majd, és azért Zsolnay, mert mindez a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed szervezésében lesz megtekinthető. Ebből talán már kitaláltátok, hogy nem élő koncertekről van szó, de mindent elkövetnek, hogy a dolog több legyen egy szimpla...
 
Jók a fények, igaz? Gondolj most arra, aki beállította őket... (ITI FB)

Az Intim Torna Illegál is beszállt a zeneipari háttérmunkások megmentésébe

A #savethebackstage kampány a zene- és rendezvényiparban dolgozó háttérmunkások megsegítésére jött létre. A kampány első felvonásában a szervezők egy webshopot hoztak létre, ahol a megvásárolható termékek bevételével a Fábián Juli Emlékalapítványt lehet támogatni. Most itt a...
 
Fotó: Vörösmarty Színház

Kanapékoncertek- és zenés előadások: Hobó, Trabi, Boggie, Cseh Tamás, tigrisek

Bár a neve e-Színház, a platform egyre bővíti a zenei kínálatát, és a musical-ek mellett már koncertek is megtekinthetők online: van, amit élőben sugároznak, és akad, amit felvételről ajánlanak.
 
Így támogatja a The National a stábtagokat

Így támogatja a The National a stábtagjait

Mondhatjuk, ők megengedhetik maguknak, de ha már megteszik, akkor respect: a zenekar úgy döntött, hogy valamennyi webshopból és rajongói klubos bevételből származó nyereségüket tizenkét fős koncertstábjuk támogatására fordítják a krízis végéig.
 
 
Andrea Bocelli letarolta a YouTube-ot

Andrea Bocelli olyat tett, amit még senki előtte

Andrea Bocelli lett a YouTube új szupersztárja. Az olasz sztártenor húsvét vasárnapi koncertjét az üres milánói dómból két nap alatt több mint 35 millióan nézték meg.
 
Fotó: Mudfield/FB

A Mudfield megérezte?

A Mudfield és a Nomad közös dupla lemezbemutató turnéjukat voltak kénytelenek félbeszakítani a koronavírus miatt elrendelt vészhelyzetben. A szeghalmiak kárpótlásul 100 perces (!) live stream koncertet adnak 27-én.
 
A borítókép Weiler Péter grafikája

Rúzsa Magdi dalával elindult a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

A MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL! szervezői a legnagyobb magyar fesztiválok, klubok, koncertszervezők. Közös céljuk, hogy ezen a virtuális fesztiválon otthonodban találkozhass kedvenc fellépőiddel, mert most tényleg az a legfontosabb, hogy maradj otthon!
 
Nem marad el a mai fesztivál az A38-on: live stream 10 fellépővel!

Nem marad el a mai fesztivál az A38-on: live stream 10 fellépővel!

Kicsit hezitáltunk, mert ugyan a 24.hu közölte a live stream hírét, de a Hajó oldalán az volt a megjegyzés, hogy "elmarad". Fogtuk, és végigkattintottuk a fellépők oldalait... aztán rájöttünk, hogy a Hajónaplót egyszerűbb lett volna megnézni :) De így már tuti, hogy ma fél egykor...
 
Hangok a karanténból: Bohemian Betyars,

Hangok a karanténból: Bohemian Betyars, Tankcsapda, latintánc-tanulás

Minden nap kiválasztunk három olyan programot, amelyek a karanténból szólnak a karanténba szorultakért. Ugyanitt táncleckék vehetők :)
 
A fotelból nézheted, ahogy Beck Zoliék a Hajón zenélnek

A fotelból nézheted, ahogy Beck Zoliék a Hajón zenélnek

Mert jegyet már tuti nem kapsz rá, mivel hetek óta telt házas a 30Y koncertje... Azok számára, akik lemaradtak a ily módon a buliról, október 27-én este élőben is közvetítik majd a fellépést az A38 Vibes YouTube-csatornán.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek