Fotó: Bánki Nyár (Neoton, 2021.)

Nem csak fesztivál, hanem Bánki Nyár is lesz a tónál

Pénteken kezdődik és két hónapig tart a Bánki Nyár rendezvénysorozata színházi előadásokkal, koncertekkel, sporteseménnyel. A bánki tó víziszínpadán fellép többek között Charlie, Kovács Kati vagy a Tankcsapda, továbbá lesz dzsesszkívánságműsor és stand up is.
 
Fotó: Óbuda.hu

Nyár, plázs, koncertek Óbudán

Az Óbudai Nyár elnevezésű, több mint két hónapos rendezvénysorozat már elkezdődött, és egészen augusztus végéig tart majd különféle programokkal, koncertekkel, Piknik Mozi előadásokkal. Ismét lesz ingyenes Lupa-nap (csak a kerületieknek), és újra nyit a Római-parti Plázs is.
 
 
 Szörp Fesztivál – hol máshol, mint Szobon

Szörp Fesztivál – hol máshol, mint Szobon

Pazar panoráma, szobi ízek és finom dallamok – augusztusban a Dunakanyar egyik legszebb részén jön a Szörp Fesztivál koncertekkel és gasztronómiai élményekkel.
 
Ismét verseket monanak a balatoni vasútállomások

Ismét verseket mondanak a balatoni vasútállomások

Ismét versek szólnak a Balaton-menti vasútállomásokon. A Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület Vers a peronon című kezdeményezése keretében magyar költők műveit színművészek előadásában élvezhetik az utazók.
 
Idén a Bagossy Brothers Company énekli a Balaton Dalát

Idén a Bagossy Brothers Company énekli a Balaton Dalát

Tavaly a Balaton Ünnepén adták át a Balaton Dalának járó díjat Laár Andráséknak a KFT: Balatoni Nyár című slágerért. Idén a Bagossy Brothers Company jegyzi a 2022-es Balaton Dalát.
 
Fotó: Plázs Siófok

Plázs Boat Party – buli a Balaton közepén (is)

Június 11-én indul az első Plázs Boat Party, vagyis a buli a Balaton közepén. Idén a Plázs és a Bahart együttműködésének köszönhetően öt alkalommal bont vitorlát a Plázs bulihajója, az első alkalommal a Be Massive csapata érkezik a fedélzetre.
 
 
A részben zsámbéki zenészekből álló Aurevoir

Pünkösdi Fesztivállal nyit idén a Zsámbéki Nyári Színház

A pünkösdi háromnapos esemény csendes sétával indul, amelyet egy nyárindító háromnapos fesztivál követ a legismertebb alternatív zenekarok akusztikus koncertjeivel a Zichy-kastély udvarán, ahol fellép többek között a Platon Karataev, a Lóci játszik, az Aurevoir, Szabó Balázs és...
 
Illusztráció: wallpaperflare.com

Elveszni a Rowmuda-háromszögben: több mint 50 új név a Balaton Sound felhozatalában

A Balaton Sound ezúttal a B my Lake szellemében és a legendás elrow-val együttműködve hozta nyilvánosságra a friss neveket.
 
A B my Lake a Balaton Soundra költözik

A B my Lake a Balaton Soundra költözik

Kétévnyi kényszerszünet után a legnagyobb underground elektronikus zenei fesztivált jegyző produkció szervezői úgy döntöttek, hogy idén a Balaton Sound ad otthont a fesztiválnak június 29. és július 2. között.
 
Idén nyáron is le TÁBORozhatsz Alsóörsön!

Idén nyáron is leTÁBORozhatsz Alsóörsön!

A fesztiválok és koncertek világába nem éppen kellemes hangulat uralkodott az elmúlt két évben. A Tábor Fesztivál ugyanúgy megszenvedte a covid-ot, mint sokan mások, mellette még egy névváltoztatási procedúrán is keresztül mentek.
 
Fotó: Művészetek Völgye

Alakul a fesztiválnyár: programot hirdetett a Művészetek Völgye

A közel 2000 program közül 400 immáron biztos: teljes a Panoráma Színpad, a Hangfoglaló Udvar, a Harcsa Veronika Udvar, a Kaláka Versudvar, a Poket Udvar és a Hobo Klub fellépőinek listája, valamint még további hét helyszín programja.
 
Idén már idén koncertek is lesznek az Újszegedi Szabadtéri Színpadon

Idén már koncertek is lesznek az Újszegedi Szabadtéri Színpadon

A színházi előadások mellett idén újdonságként koncertek is várják a közönséget a Szegedi Szabadtéri Játékok kisebbik játszóhelyén, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek