A fotó ilusztráció (Pexels)

Levelet írtak nektek a legnagyobb koncerthelyszínek, fesztiválok!

Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, amely a hazai élőzenei helyszínek, fesztiválok, koncertszervezők összefogásának eredményeként született meg.
 
Falusi Mariann májusra összerakja magát

Falusi Mariann ̶m̶á̶j̶u̶s̶r̶a̶ 2021. januárjára rakja össze magát

Falusi Mariann DARABJAIM címmel adott volna koncertet a Budapest Kongresszusi Központban 2020. május 7-én.
 
 
SEMMIFESZTIVÁL: A csehek ezrei váltanak jegyet nem létező koncertekre és színházi előadásokra

SEMMIFESZTIVÁL: A csehek ezrével váltanak jegyet nem létező koncertekre és színházi előadásokra

A prágai városháza meghirdette a NIC2020-t, avagy Nic Festival / Nothing Festival 2020-at, amihez sorra csatlakoznak országszerte az üresen maradó színházak, koncerttermek és szabadtéri színpadok – értesül a 24.hu.
 
Áttolják augusztusra a Fishing on Orfűt?

Áttolják augusztusra a Fishing on Orfűt

Ezt a hírt egyszer már közöltük – igaz, kérdőjellel – március 31-én, amikor a PICSA "elszólta magát", és feltöltötte a koncertjük eseményét az augusztusi dátummal.
 
Mi lenne, ha újra megrendeznék azt a Sziget fesztivált?

Mi lenne, ha idén megrendeznék azt a Sziget fesztivált?

Évek óta tart a polémia, hogy a magyar csatornák nem játszanak elég magyar zenét, és amit játszanak, az sem fedi le a teljes palettát: egyes előadók, stílusok, formációk mintha teljesen láthatatlanok lennének a szerkesztők előtt. Vagy, ha tudnak is a létezésükről – ez egy kicsi...
 
Utcára kerül a Cirque du Soleil csaknem egész társulata

Védőháló nélkül: utcára kerül a Cirque du Soleil csaknem egész társulata

A világ legnagyobb kortárs cirkusza bejelentette, hogy ideiglenesen 4679 munkahely megszüntetésére van szükségük, miután világszerte 44 rendezvényük marad el a koronavírus kitörése miatt, ez azt jelenti, hogy a társulat 95 százalékát elbocsátják – értesült a Színház Online.
 
 
Fotó: Pexels

A zenészek túlnyomó többségét kihagyták a streaming bevételekből

A jövedelem nélkül maradt előadóművészek segítséget kérnek az Európai Bizottság elnökétől, akinek támogatására az online zeneszolgáltatásból származó bevételek méltányos megosztásában is számítanak.
 
Fotó: Kállai Tóth Anett

Elmarad a 40. Budapesti Tavaszi Fesztivál

Nem kell magyaráznunk, miért marad el régió egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata... Öröm az ürömben, hogy a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a későbbiekben a jubileumi fesztivál tervezett programjából minél több produkció eljuthasson majd a...
 
A magyar partiszervezőt az ág is húzza – Kenny Larkin nem adja vissza a pénzt

A magyar partiszervezőt az ág is húzza – Kenny Larkin nem adja vissza a pénzt

A Facebookon kering a történet, amelyet a LavaLava osztott meg a nagyközönséggel. Az alapja az, hogy tegnap az A38-on az ő szervezésükben fellépett volna Kenny Larkin. Hogy miért nem lép fel, mindannyian tudjuk.
 
gészségügyi maszk Somogyi Árpád a Pásztorfiú szobra című alkotásán a hortobágyi vásártéren (MTI)

Mikor lesz ennek vége?

Feltehetően nincs olyan ember, aki – naponta többször is – ne tenné fel ezt a kérdést. Találtunk egy cikket, amelyet amerikai újságíró írt amerikai lapba, amerikai szakértőket megszólaltatva – az amerikai viszonyokról. Fenntartással kell tehát kezelni, de néhány eleme szerintünk...
 
Fotó: Campus 2019

Mérlegelik a lehetőségeiket a júliusi fesztiválok – egyelőre úgy tűnik, kivárnak

A csütörtöki kormányinfón elhangzott, hogy előreláthatóan június-júliusra várható a járvány tetőzése. Azt már összeszedtük, hogy az általunk figyelemmel követett fesztiválok közül melyik van júniusban, most a július következik, azt is megnéztük, hogy mit kommunikálnak ma...
 
A Spotify 10 millió dollárral száll be a zeneipari mentőakcióba

A Spotify 10 millió dollárral száll be a zeneipari mentőakcióba

A Spotify is csatlakozik a Covid-19 Music Relief néven indít programhoz a zeneipart is súlyosan érintő koronavírus-járvány miatt – írja Kreatív.hu.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek