Tekernél napközben a zenekarral, akik este aztán koncertet is adnak?

Tekernél napközben a zenekarral, akik este aztán koncertet is adnak?

Ha igen, akkor június 2-án, szombaton ott a helyed Velencén, ahová hirtelen felindulásból ledörren a Zorall zenekar és a köréjük szerveződött Zorall Bringás Baráti Kör, egy szóval: a Zorall Army, hogy körbetekerjék a tavat. A ZBBK-sokat egyébként onnan ismerhetitek meg, hogy minden...
 
Fotó: falloutboy.com

A Fall Out Boy meglepetés cédét postázott rajongóinak

Az együttes megjelentetett néhány eddig még sosem hallott dalt, amiket eredetileg a MANIA című lemezre írtak, de végül nem fejezték be őket- mindezt a legmenőbb módon, ami csak létezik!
 
 
Nincs már hely a Fábián Juli-(jazz)emlékkoncertre

Nincs már hely a Fábián Juli-(jazz)emlékkoncertre

Amikor családja úgy döntött, szeretnének szűk körben búcsút venni a rákbetegségben elhunyt énekesnőtől, elhangzott, hogy a rajongóknak a barátok és zenésztársak szerveznek majd egy búcsúztatót. A Harmónia Jazzműhely által szervezett koncert az első ilyen rendezvény, a...
 
Fotó: Twitter

Chris Cornell sírjának látogatói kiakasztották a temető gondnokát

A hollywoodi Forever temető vezetősége megkérte a rajongókat, hogy hagyják abba a filmezést, videózást, szelfizést a Soundgarden-frontember Chris Cornell sírjánál.
 
fotó: Csiszér Ágota

Jobban van Fábián Juli

A különleges hangú énekesnő pár hónapja jelentette be, hogy sajnos ismételten harcba kell szállnia a daganatos betegsége ellen.
 
Fotó: NME.com

Harry Styles pizzát küldött a rajongóinak

Harry Styles pizzát és forró csokoládét küldött vasárnap a londoni Eventim Apollo előtt várakozó lelkes rajongóinak, miután kiderült, hogy néhányan már több éjszakán át a helyszínen táboroztak, hogy jó helyről láthassák a sztár első önálló turnéjának első showját.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek