Pihenőpartot

Rakpart – pihenőpart: 2 hónapig, hétköznapokon is!

A pesti rakpart Lánchíd és az Országház közötti szakasza június 18. és augusztus 15. között – hétköznapokon is! – a gyalogosoké és a kerékpárosoké lesz.
 
Élő kirakatkoncert az Átriumban

Élő kirakatkoncert az Átriumban

A tavaly tavaszi karantént követő, nagy sikerű „A függetlenség napja – posztkarantén (újra)megnyitó” után idén június 4-én este 7 órakor tartja az Átrium ÚjraÚjraMegnyitó című járványzáró eseményét a Bisztrószínpadon.
 
 
Fotó: Hobo – Circus Hungaricus

Hobo, Roy és Ádám, LGT-tribute: bazi nagy szabadtéri bulival nyit a Fővárosi Nagycirkusz

Szabadtéri gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz május 30-án, vasárnap a Városligetben. A Fővárosi Nagycirkusz előtti téren megvalósuló ültetett, szabadtéri, ingyenes családi rendezvényen 18 órától 21 óráig Cirkuszi gálaműsort láthat a közönség
 
Fotó: The Rolling Stones/FB

Ronnie Wood már jól van

A Rolling Stones 73 éves gitárosa másodjára is legyőzte a rákot – írja a Telex sajtóértesülésekre hivatkozva. Osztozunk a lapok optimizmusában.
 
Fotó: Raktárkoncert.hu

Lehet, mégis volt értelme a Raktárkoncert-sorozatnak? Presser Gábor és barátai

Nyugodtan elmondható, már Presser Gábornak és barátainak különleges hangulatú előadása miatt is érdemes volt 2020-ban életre hívni a nehéz helyzetbe került magyar könnyűzenei ipar támogatását célzó, államilag finanszírozott Raktárkoncert-sorozatot. De miattuk mindenképpen! A...
 
Hétvégenként miénk lesz itt a rakpart!

Hétvégenként miénk itt a tér – vagyis a rakpart!

Nem mintha ott nőttünk volna fel, de akkor is miénk lesz ott a tér, mert a beruházások megkezdéséig a főváros a hétvégéken újra megnyitja a gyalogosok és a kerékpárosok számára a rakpartot a Margit híd és a Közraktár utca között.
 
 
Kincskereső játék, nosztalgiavillamos, rakparti korzó – március 15. Budapesten

Kincskereső játék, nosztalgia villamos, rakparti korzó – március 15. Budapesten

Ingyenes plakátkiállítással, telefonon játszható kincskereső játékkal és nosztalgia villamossal készül a főváros az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kezdetének évfordulójára március 13-15. között.
 
Hegyalja Rock Tábor is lesz júliusban!

Hegyalja Rock Tábor is lesz júliusban!

Évekig mélységes csend volt a Hegyalján, most egyszerre két rendezvény is lesz: a Wild East Rock motorostali augusztusban, előtte pedig a Hegyalja Rock Tábor július 15-17 között. Drukkolunk, hogy idén ne a csend nyerjen megint, dübörögjön a rock a szőlőtőkék tövében :)
 
Elkészült a 2000-es évek szórakozóhelyeinek térképe is

Cha-Cha-Cha, West Balkán, Cinetrip – Elkészült a 2000-es évek szórakozóhelyeinek térképe is

Vízi Ákos a 80-as és a 90-es évek után térképre vitte a kétezres évek budapesti szórakozóhelyeit és party helyszíneit is.
 
A Dimitrov tértől a csepeli Vasmunkás térig: térképen a 80-as évek szórakozóhelyei is

A Wichmann-kocsmától a Fortunáig: immáron térképen a 80-as évek szórakozóhelyei is

Vízi Ákos a 90-es évek után térképre vitte az előző 10 év felhozatalát, a klubok világát. A különbség szembetűnő – írja bejegyzésében.
 
A fotó illsuztráció/A38

Folytatódnak a raktárkoncertek az a A38-on és a Budapest Jazz Clubban

Az egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mit takar a "Raktárplusz" koncertsorozat, de a névválasztás alapján valószínűsíthető, hogy ez a hazai zeneipar megsegítésére kitalált, de meglehetősen furcsán lebonyolított raktárkoncertek folytatása lehet – írja a Telex.hu.
 
 João Luccas Oliveira fotója a Pexels oldaláról

A kultúra nélkül nem kecmergünk ki a covidból

Átfogó felmérést készített a kulturális és kreatív szektorról az európai közös jogkezelők szervezete, a kedden publikált tanulmányt az Artisjus tett közzé. Többek között azt is megállapítják benne, hogy a két szektor az európai gazdaság egyik motorja, kulcskérdés az...
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek