Fotó: Coldplay/FB

A Coldplay európai turné előtti nagy dobása

A zenekar és a SAP létrehozott egy Coldplay – Music Of The Spheres World Tour nevű applikációt, amely iOS és Android operációs rendszerben is elérhető: egyebek mellett segít a rajongóknak környezetkímélő módon eljutni a koncertekre, és jutalmazza is a megfelelő közlekedési forma...
 
Hans Zimmer és Lebo M. (fotó: Hans Zimmer/FB)

Bravúros, látványos, zseniális – Hans Zimmer felrobbantotta az Arénát

Elképesztő atmoszférába került a nagyérdemű hétfő este a Papp László Arénában. A többszöri halasztás miatt még nagyobb izgatottsággal vártuk, hogy kezdetét vegye a Hans Zimmer Live. A levegő is megállt, amikor megszólaltak a hangszerek...
 
 
Fotó: White Lies/FB

A zenekar megérkezett, a felszerelés nem

A Dalszerző.hu vette górcső alá az esetet, újabb példát hozva arra, hogy a Brexit miatt nem várt – vagy várt, de nem remélt – problémákkal kell számolniuk a zenekaroknak.
 
Elmarad John Legend budapesti koncertje

Elmarad John Legend budapesti koncertje

A 24. hu információja szerint elmarad John Legend június végére, az Arénába tervezett budapesti koncertje
 
A most ostromra készülő Odesszában is próbáltak Hans Zimmer zenészei – indul a turné

Oscar a zsebben– nemsokára Budapestre ér Hans Zimmer turnéja

Vasárnap éjjel kiosztották az idei Oscar-díjakat. Egy filmben és két díjban vagyunk érintettek, kétféle módon: Hans Zimmer, a Dűne díjazott zeneszerzője pillanatokon belül fellép Budapesten, s ugyancsak a film kapcsán a Legjobb speciális effektusok elismerést a film magyar berendezője,...
 
Ukrán artistákkal turnézik Hiollandiában a Recirquel társulata

Ukrán artisták is fellépnek a Recirquel legsikeresebb produkciójában

A My Land című előadását most éppen 23 hollandiai színházban adja elő a magyar újcirkusz társulat. A nemzetközi turnésorozatban hét ukrán artista is fellép.
 
 
A Stones egészen közel gördül Magyarországhoz

A Stones egészen közel gördül Magyarországhoz

A Rolling Stones bejelentette 2022-es turnéját, mely a SIXTY nevet viseli annak örömén, hogy ezzel a turnéval is megünnepelik a 60 különleges együtt töltött évet. Mick, Keith és Ronnie idén nyáron Európa-szerte fellépnek – két koncertet is adnak a londoni Hyde Parkban.
 
Fotó: Iggy Pop/FB

Iggy Pop nem megy Moszkvába

A zenész 2022 nyarán/őszén egy 35 állomásos európai koncertkörútra indul, amely Lyonban kezdődik május 2-án, és Whitbyben (UK) zárul október 28-án.
 
Fotó: scoopmarketing.com

Európában szinte lehetetlen turnébuszt találni

Az élőzenei iparággal foglalkozó Pollstar Los Angelesben tart konferenciát, aminek beszélgetéseiről rendszeresen beszámol a lap – ezeket szemlézte a Dalszerző.hu. A cikkekből az a kép rajzolódik ki, hogy ugyan számos nehézséggel kell megküzdenie az élőzenei cégeknek, sokan nem...
 
Ismerős ez a pánik érzés? A Honeybeastnek igen...

Ismerős ez a pánikérzés? A Honeybeastnek igen...

Filmszerűen peregnek le a múlt képei a Honeybeast legújabb videóklipjében, melyek egészen a gyermekkori traumákig nyúlnak vissza.
 
2022 őszére halasztották Sting magyarországi koncertjeit (is)

2022 őszére halasztották Sting magyarországi koncertjeit (is)

Sting My Songs turnéjának március 7-21. közötti fellépései 2022 őszére kerülnek át. Ez a halasztás a budapesti és a debreceni fellépést is érinti.
 
Fotó: Tom Odell/FB

Tom Odell visszatér Budapestre

A zenész a Barba Negrában adta első magyarországi klubkoncertjét – ide is tér vissza 2022. szeptember 28-án. Amúgy a Szigeten és a STRAND Fesztiválon is láthattátok már.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek