Szöveg: József Attila, énekel: Fekete Bori

Szöveg: József Attila, ének: Fekete Bori

Szeress, ha kedves az életeM! címmel József Attila megzenésített szerelmes verseit jelenteti meg lemezen Fekete Bori. A Junior Prima díjas énekesnő a közel 80 perces hanganyagot élőben is bemutatja zenésztársaival a Fonóban.
 
Snoop Dogg vásárol, Sting elad

Sting eladott, Snoop Dogg bevásárolt

Snoop Dogg megvásárolta azt a lemezkiadót, ahol karrierje annak idején elindult, így immáron az 50 éves amerikai hiphop sztár a tulajdonosa a Death Row Recordsnak. A HVG-ben meg azt olvastuk, hogy Sting eladta a teljes életművét a Universalnak
 
 
Vastag Csaba nyerte a Pilinszky-versmegzenésítési pályázatot

Pilinszky-pop: Vastag Csaba nyerte a versmegzenésítési pályázatot

A Pilinszky-hagyatékrészt is kezelő Kertész Imre Intézet tavaly májusban írt ki versmegzenésítési pályázatot, hogy a költő versei zenei köntösben, minél szélesebb közönségréteghez jussanak el.
 
Gigabíráságot kapott jegyüzérkedés miatt a Viagogo

Gigabíráságot kapott jegyüzérkedés miatt a Viagogo

A fogyasztókat megtévesztő és pszichés nyomás alá helyező, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokra hivatkozva rótt 472 millió forintos bírságot a Viagogo jegyértékesítő platform svájci üzemeltetőjére a Gazdasági Versenyhivatal.
 
Lélekmentő album a Depeche Mode frontemberétől

Lélekmentő album a Depeche Mode frontemberétől

Már minden digitális platformon elérhető Dave Gahan Soulsavers-szel közös, ”Imposter” című albuma.
 
 A 20 ezer euró összdíjazású nemzetközi gitárversenyen ma a gipsy swing európai királya lép fel

A 20 ezer euró összdíjazású nemzetközi gitárversenyen ma a gipsy swing európai királya lép fel

Október 22-én online koncerttel folytatódik Magyarország egyik legrangosabb gitáros eseménye, a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál, amelyhez idén verseny is társul.
 
 
Fotó: Coldplay/FB

Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös videót

Hamarosan megjelenik a Coldplay legújabb nagylemeze, a Music Of The Spheres. Az október 15-i kézzelfogható lemez, kazetta és cédé előtt már kijött a Higher Power című dal, tergnap pedig debütált az album – vélhetően – legnagyobb durranásának szánt single-je, a My Universe, amely...
 
Budapest új hangversenyterme

Budapest új hangversenyterme

A Budafoki Dohnányi Zenekar a hazai és nemzetközi koncertélet állandó szereplője. A sokszínű, izgalmas zenei élményeket nyújtó fellépések mellett a zenekar mindig különös figyelmet fordított budafoki közönségére, koncertjeire. És most úgy döntött, az EMMI-től kapott támogatás...
 
Kálmándy Ferenc fotója Hobo FOO-s koncertjéről

Hobo Pilinszky verseket szaval és énekel

Földes László Hobo idézi meg Pilinszky verseit szerdán a budapesti Kertész Imre Intézetben a Pilinszky 100 rendezvénysorozatban.
 
Fotó: BBC

A brit könnyűzene fekete napjai: meghalt a UB40 alapítója is

62 éves korában meghalt Brian Travers, a UB40 brit reggae-zenekar alapítója, szaxofonosa, dalszerzője – írta a BBC hírportálja.
 
Fotó: Rozé Fesztivál

Fut a Villány! Pink bulifutóverseny koncertekkel

Július 9-én és 10-én rendezik meg - immár tizedik alkalommal - a villányi Rozé Fesztivált, amely idén koncertekkel, gyermekprogramokkal és jelmezes futóversennyel is várja a látogatókat.
 
600 oldalas könyv jelenik meg Jim Morrison 50. születésnapjára készülve

600 oldalas könyv jelenik meg Jim Morrison 50. évfordulójára készülve

A „Jim Morrison összegyűjtött műveit: versek, cikkek, átiratok és szövegek” című könyv az egykori Doors-frontember – nem zenei – életművének eddigi legkiterjedtebb kiadását jelenti, mellyel a zenész-költő halálának 50. évfordulójára készülnek – de rövidesen újra...
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek