Még egy fesztivállal kevesebb: elmarad az East Fest Mezőtúr

Még egy fesztivállal kevesebb: elmarad az East Fest Mezőtúr

"Figyelembe véve a rendelkezésünkre álló információkat, sajnálattal kell most bejelentenünk, hogy az East Fest 2021-ben nem tud megvalósulni" – írták a FB-on megosztott közleményükben.
 
Ez lesz a Rockmaraton helyett: Acélöntőmű, Hideghengermű és Kokszolóblokk

Ez lesz a Rockmaraton helyett: Acélöntőmű, Hideghengermű és Kokszolóblokk

Nemrég megírtuk, hogy nem lesz Rockmaraton, vagy lesz, de nem azon a néven és nem is úgy – a részleteket a csatolt cikkben olvashatjátok, mindenesetre itt a pótrendezvény lineup-ja.
 
 
A rajongók fele diszkriminatívnak tartja a védettségit – elmarad a jubileumi Rockmaraton

A rajongók fele diszkriminatívnak tartja a védettségit – elmarad a jubileumi Rockmaraton

Nincs értelme Rockmaratont csinálni a rajongóink fele nélkül – jelentették be a FB-on egy live keretében. A videó akadozik és elég halk is (09.49-től OK), ezért összefoglaljuk a lényeget.
 
Másfél év után először végre élő zene Budapest Park nagyszínpadán!

Másfél év után először végre élő zene Budapest Park nagyszínpadán!

"Szavaink sincsenek arra, mennyi ideje várunk erre a pillanatra, hogy újra találkozhassunk Veletek!" – tették közzé a Facebookon.
 
Campus: idén újra fesztiválozunk!

Campus: idén újra fesztiválozunk!

A Campus szervezői csapata hónapok óta azon dolgozik, hogy nyáron újra élettel töltsék meg a debreceni Nagyerdőt.​​​​​​ Egészen a mai napig nem volt bizonyos, hogy a befektetett munka megtérül...
 
500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.
 
 
Cziffra György (1958.)

Közönség előtt rendezik a Cziffra fesztivál Bárestjét

A MOMkult lokállá alakított színháztermében – immáron közönség előtt – június 10-én este tartják meg a Cziffra Fesztivál hagyományos Bárestjét. A hangulatért Sárközy Lajos és zenekara és a Hot Jazz Band felel.
 
Az új szám: hatmillió – ekkor jöhetnek a zenés rendezvények

Az új bűvös szám: ötmillió – ekkor jöhetnek a zenés rendezvények

Ezeken csak védettségi igazolvánnyal lehet majd részt venni.
 
Jövőre veletek ugyanott! (Fotó: FEZEN)

A FEZEN feladta – full respect a búcsúszavakért

"Hiszünk benne, hogy a fesztiválozás a szabadságról szól, nem a korlátokról" – indokolták meg részben a döntésüket, ezzel az oltás/nem oltás polémiára utalva. Nem csak emiatt, de végül úgy döntöttek, elengedik a 2021-es évet is.
 
A WHO a védettségi igazolványról és a tömegrendezvényekről

A WHO a védettségi igazolványról és a tömegrendezvényekről

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója múlt héten Budapesten járt.A látogatás után Hans Kluge a hvg.hu-nak adott írásos interjút.
 
Origo: Augusztus közepéig csak védettségi igazolvánnyal lehet koncertre, fesztiválra menni

Origo: Augusztus közepéig csak védettségi igazolvánnyal lehet koncertre, fesztiválra menni

Nos, a hír tulajdonképpen ennyi, se magyarázat, se forrás, se semmi. Hogy ismét tudatos szivárogtatásról van szó, netán dezinformáció, esetleg újságírói lelemény az információhoz jutás: ki tudja. Mindenesetre sokatmondó, ha a kormányközeli lap leírja ezt a mondatot.
 
Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a  Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Megalakult a Magyar Turisztikai Program Alapítvány a rendezvényszakma tapasztalt és elismert szereplőinek támogatásával.
 
Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek