Az Óbudai Danubia Zenekar altatódal-karaokét indított

Az Óbudai Danubia Zenekar altatódal-karaokét indított

Altatódalokat énekelnek zenei kísérettel az Óbudai Danubia Zenekar tagjai; a zenekar Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján közzé tett videók a napközbeni vagy az esti altatásban segítenek a kisgyermekes családoknak a járványhelyzet idején.
 
A Kobuci a részleges feloldásban bízik

A Kobuci a részleges feloldásban bízik

Nemrég a Barba Negrát kérdeztük a kialakult helyzetről, most a budai rakpart másik végén található, először táncházairól híres, majd Óbuda egyetlen színes felhozatalú, szabadtéri koncerthelyévé formálódott Kobucinak juttattuk el a kérdéseinket, melyekre Nagy Krisztián, a hely...
 
 
A Beethoven-Projekt: hallássérültek számára varázsolják átélhetővé a muzsikát

A Beethoven-Projekt: hallássérültek számára varázsolják átélhetővé a muzsikát

Hangrezgéseket közvetítő eszközökkel és különleges kontakt hangszórókkal segít a hallássérülteknek is átélhetővé tenni Beethoven zenéjét az Óbudai Danubia Zenekar a Budapest Music Centerben.
 
Fotó: Ellátókert

Basszus! Bezár az Ellátókert????

"Egyszer minden véget ér... ütött az óránk. A város kultikus színhelye, a romkocsmák koronázatlan királya kiszáll" – írták a záróbulit meghirdető eseménynél. 9,5 év után elbúcsúzik a romkocsmanegyedtől a kultikus hely.
 
Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre?!?

Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre?!?

Röhej az egész. Mi ebben a jó? Most komolyan...
 
Kézműves sörfesztivál és Budapest Borfesztivál a hétvégén – koncertekkel

Kézműves sörfesztivál és Budapest Borfesztivál a hétvégén – koncertekkel

Több mint 20 magyar sörfőzde közel 200 kézműves sörrel, ingyenes koncertekkel, gasztrocsemegékkel és sörfőzdei műhelybemutatókkal várják a sörösöket az óbudai Fő térre a hétvégén, mindeközben a Várban a borosok tartják évi rendes seregszemléjüket.
 
 
Elizabet a balatoni nyárban Afrikáról álmodik

Elizabeth a balatoni nyárban Afrikáról álmodik

A KFT úgy létezik, mint a népmesében a királynak vitt ajándék: van is, nincsen is. Az hogy van, fizikai bizonyságot nyert Békásmegyeren, az Óbudai Nyár befejező rendezvényén.
 
A fotó illusztráció (MTI/Sóki Tamás)

A tűzijáték már sok volt – feljelentették a Szigetet

Hatósági eljárást kezdeményezett és bírságot szab ki az óbudai önkormányzat a Sziget fesztivál szervezőire, mert a rendezvény zajszintje többször is átlépte a megengedett határértéket az önkormányzat hivatalos mérései alapján.
 
Koncertek, újcirkusz, búcsú, színház – jön az Óbudai Nyár

Koncertek, újcirkusz, búcsú, színház – jön az Óbudai Nyár

Húsz helyszínen több mint 250 programmal, többek között koncertekkel, előadásokkal és kiállítások várja az Óbudai Nyár rendezvénysorozata a közönséget június 14-től augusztus végéig.
 
Fotó: BFZ

Ez most komoly...? Igen!

A Koncert.hu adatbázisában szép számmal akadnak komolyzenei koncertek, de úgy éreztük, mostohagyerekként kezeltük eddig őket, nem kaptak elég figyelmet. De ennek vége! Komolyan ajánljuk az alábbi, klasszikus és kortárs koncerteket, különleges zenei eseményeket !
 
Ismét Budapesten az IL VOLO – az Arénában ünneplik 10 éves karrierjüket az olasz világsztárok

Ismét Budapesten az IL VOLO – az Arénában ünneplik 10 éves karrierjüket az olasz világsztárok

Tavaly megígérték, idén teljesítik: nagy sikerű koncertjük után ősszel visszatérnek Budapestre az IL VOLO tagjai. A klasszikus és pop-zene határait feszegető, tíz éves jubileumát ünneplő együttes szeptember 29-én a Papp László Sportarénában ad koncertet.
 
Fotó: 24.hu

Deák Bill Gyula, Csík zenekar és Irie Maffia koncert is lesz Óbuda Napján

Május 2-4. között rengeteg koncerttel, kiállítással, bemutatóval, vetélkedővel és gasztro-örömökkel vár mindenkit a hagyományos Óbuda Napja rendezvénysorozat, ahová a belépés természetesen továbbra is díjtalan.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek