Missy Elliot, Minnie Driver, John Mulaney, James Corden and Romesh Ranganathan, Fotó: deadline.com

Missy Elliott is beszállt Camila Cabello mellé az új Hamupipőke film forgatásában

Csütörtökön elkezdődött az új Hamupipőke film forgatása, ahol a főszerepet a Latin Grammy-díjas Camila Cabello kapta, de feltűnik még az egykori 007-es ügynök Pierce Brosnan, a rap-ikon Missy Elliott, és Minnie Driver is.
 
Fotó: ZAZ Facebook

Nemsokára itt lesz ZAZ!

Amikor megjelent a legújabb klipje és megosztottuk a FB-on, azt írtuk oda kísérőszövegként: lécci, lécci, valaki hozza el Magyarországra,...! Köszi, Park!
 
 
Fotó: MTV

A pucsításra termett, méretes hátsó tulajdonosa a legjobb stílus díját kapta az MTV gálán

Megvolt év egyik leggrandiózusabb zenei díjátadója, a 2018-as MTV EMA Bilbaóban. Az est abszolút győztese Camilla Cabello lett, aki négy elismeréssel zárta a bulit.
 
1 milliárd stream a Spotify-on???

1 milliárd stream a Spotify-on???

A kubai születésű Camila Cabello lett az első olyan női előadó, akinek egy dala elérte az 1 milliárd streamet a Spotify oldalán. A még mindig csak 21 esztendős szupersztár ennek örömére egy ajándékkal lepte meg rajongóit.
 
Zenekarok jelentkezését várja a Budapest Ritmo!

Zenekarok jelentkezését várja a Budapest Ritmo!

A 2018-ban harmadszorra rendezett Budapest Ritmo a közép- és kelet-európai térség egyik legnagyobb szakmai eseménye és fesztiválja a világzenei színtéren. A fesztivál előtti napon 3 magyar és 3 térségbeli együttes lép fel, akiket egy nemzetközi szakemberekből álló zsűri választ ki...
 
Fotó: Lovepie photography/ Babel Sound FB

Húsz ország zenészei ingyen koncerteznek Balatonbogláron

Mások mellett Ras Muhamad, Heida Björg, a Banda Zeitun, Ibrahima Cissokho, a Rembetiko, Bilal Karaman, Akash Bhatt és a Vrelo is koncertet ad a Babel Sound Fesztiválon. A világzenei eseményt július 16-tól 22-ig rendezik meg a balatonboglári Platán Strandon.
 
 
Houston, nincs baj: NAZA koncerten jártunk

Houston, nincs baj: NAZA koncerten jártunk

Péntek este sikeresen abszolválta első klubkoncertjét a Szűcs Krisztián-Mező Misi vezette NAZA zenekar az Akváriumban. A szokásos humorbonbonok, és adok-kapok mellett végre élőben is meghallgathattuk a csapat 3 vadiúj dalát.
 
Mihalik Ábel ugrik be a törött kezű dobos helyére

Mihalik Ábel ugrik be a törött kezű dobos helyére

Az utóbbi napok havas, jeges időjárása komoly zavart okozott a Nomad életében: a zenekar dobosa, Vécsi Zoltán a olyan szerencsétlenül csúszott és esett el, hogy eltört a keze, amit azonnal meg is kellett műteni.
 
Ábel Anita Keanu Reeves-szel randizott

Ábel Anita Keanu Reeves-szel randizott

Nem, ez nem valami bulvárpletyi, csak egy hangzatos cím ahhoz a hírhez, hogy elkészült az Álomutazó első klipje.
 
Fotó: Koalabell

Minden hónapra jut egy buli –pörögnek a CSTP-s zenekarok

Nem tétlenkednek a CSTP által támogatott zenekarok. Minden hónapra jut egy-egy buli szinte mindannyiuknak.
 
Kijött az albuma a polgárpukkasztó színésznőnek

Kijött az albuma a polgárpukkasztó színésznőnek

Ősszel beindul a zeneipar mókuskereke is, rengeteg új megjelenés kerül a piacra, hogy megvívjon a szakma és a közönség figyelméért. Lássuk is az elmúlt hetek Warner-termését!
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek