Fotó: A38

Az elmúlt 10 év legjobb Quimby-koncertje volt

Ki hinné, hogy már 20 éve, hogy megjelent a Quimby Ékszerelmére című, szerintem (és az átlagos koncertműsort elnézve lehet, hogy az együttes szerint is) talán legjobb lemeze. Pedig ez a helyzet, és ennek örömére adtak is mindjárt három egymás utáni napon koncertet az A38-on, újra...
 
Újabb erdélyi zenekar tör a csúcsokra

Újabb erdélyi zenekar tör a csúcsokra

Nem is véletlen, hogy a Szintaxis Budapesten január 18-án a Bagossy Brothers Company vendégeként játszik az A38 Hajó színpadán.
 
 
Lakásklipet forgatot a Carbonfools az új album magyar nyelvű dalához

Lakásklipet forgatott a Carbonfools az új album magyar nyelvű dalához

Megjelent a The Carbonfools hetedik nagylemeze, amely a Carbonsun címet kapta. Az előző lemezükhöz hasonlóan, most is készült egy magyar nyelvű dal is, „Mindent eltakar” címmel, amihez rögtön forgattak is egy klipet.
 
A Lóci játszik készítette a Seveled főcímdalát

A Lóci játszik készítette a Seveled főcímdalát

Már a mozikban Orosz Dénes új romkomja, a Seveled. A film főcímzenéjét a Lóci játszik zenekar írta. A dal videóklipjében a zenészek mellett a film két főszereplője, Tenki Réka és Mészáros Béla is szerepet kapott.
 
Vadonatúj klippel jelentkezett a Zanzibar

Zanzibar 20. a Hajón

A Zanzibar zenekar ebben az évben ünnepli a 20. születésnapját, amelynek megkoronázása egy igazán különleges, forró hangulatú születésnapi klubkoncert lesz az A38-on 2019. december 1-én.
 
Bocsánat, mindenért ami eddig történt – Kistehén az A38-on

Kistehén az A38-on kér bocsánatot mindenért, ami eddig történt

Tavaly decemberben jelent meg a Kistehén Bocsánat című albuma, melyet azóta a fővárosban és vidéken is bemutatott a zenekar – az évet az A38 Hajón zárják november 30-án.
 
 
Betyárok, drum'n'bass, halott sztárok, beöltözés: 5 Halloween-buli a városban

Betyárok, drum'n'bass, halott sztárok, beöltözés: 5 Halloween-buli a városban

Miközben a Facebook üzenőfalán megy a kardozás a Mindenszentek + Halottak napja vs. Halloween témában, addig gyűlnek a budapesti programok, amelyekből ötöt emeltünk ki.
 
Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

A furcsa című anyag – az ilyen szavakért büntet a FB, hiába van kipontozva... – a zenész egy nehéz életszakaszának lenyomata. A lemez bemutatója november 15-én lesz a fővárosi Trip hajón
 
Fotó: The Rasmus Facebook

Időutazás a Rasmus-szal a Barba Negrában

Remek kis időutazós esténk volt pénteken a The Rasmus zenekar jóvoltából, akik a 15. szülinapját ünneplő legendás Dead Letters albumuk turnéja kapcsán faroltak be a Barba Negrába. És milyen jól tették! :)
 
Neked mi a legszebb tévedésed? A Magashegyinek ez...

Duplázik a Magashegyi Underground az A38 hajón

Dupla koncertet ad a Magashegyi Underground november 1-jén és 2-án az újbudai A38 hajón.
 
A film zenéje Cannes-ban díjat is kapott. Nem véletlenül van Tom Hiddleston kezében lant...

A vámpíros film zenéje élőben – a szerző ad koncertet a Hajón

A Halhatatlan szeretők (Only Lovers Left Alive) egy amerikai filmdráma. Egyes források szerint nyomokban horrort tartalmaz... Jim Jarmusch rendezte, ő is írta a forgatókönyvet, a két főszerepet Tilda Swinton és Tom Hiddleston alakítják. A film atmoszféráját alapvetően meghatározó,...
 
Illusztráció: The Alien

A tigris és a kaméleon – állati jó este ígérkezik a Hajón

A CAFe Budapest fesztivál keretein belül két hölgy foglalja el – egymás után – az A38 színpadát: az estét Jónás Vera indítja legújabb, eklektikus tigris pop-szerzeményeivel, utána pedig a német-bolgár származású zongorista, Lisa Morgenstern engedi a kaméleonját a közönség...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek