Pályázat: fejenként 50 ezer forintot fizetnek most egy 40 perces műsorért

Pályázat: fejenként 50 ezer forintot fizetnek most egy 40 perces műsorért

Az otthon ülő magyarok minőségi kortárs kulturális tartalomhoz juttatását szolgálja az a projekt, amelyet az EMMI, a Petőfi Irodalmi Ügynökség, az MTVA és az A38 Hajó hirdetett meg.
 
A magyar partiszervezőt az ág is húzza – Kenny Larkin nem adja vissza a pénzt

A magyar partiszervezőt az ág is húzza – Kenny Larkin nem adja vissza a pénzt

A Facebookon kering a történet, amelyet a LavaLava osztott meg a nagyközönséggel. Az alapja az, hogy tegnap az A38-on az ő szervezésükben fellépett volna Kenny Larkin. Hogy miért nem lép fel, mindannyian tudjuk.
 
 
Nem marad el a mai fesztivál az A38-on: live stream 10 fellépővel!

Nem marad el a mai fesztivál az A38-on: live stream 10 fellépővel!

Kicsit hezitáltunk, mert ugyan a 24.hu közölte a live stream hírét, de a Hajó oldalán az volt a megjegyzés, hogy "elmarad". Fogtuk, és végigkattintottuk a fellépők oldalait... aztán rájöttünk, hogy a Hajónaplót egyszerűbb lett volna megnézni :) De így már tuti, hogy ma fél egykor...
 
Még nagyobb show-t ígér elmaradt koncertje pótlásán a Kensington

Még nagyobb show-t ígér elmaradt koncertje pótlásán a Kensington

Az A38 szerencsére gyorsan talált pótlási időpontot a zenekar stábjával: a Kensington 2020. október 18-án tartja meg a márciusra meghirdetett koncertjét az Akvárium Klubban.
 
Ha a Dürerbe vagy az A38-ra volt jegyed...

Ha a Dürerbe, az Akváriumba vagy az A38-ra volt jegyed...

A Dürer Kert március 31-ig tervezett koncertjei elmaradnak, vagy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre. Az A38 március 14-ig jelölte az elhalasztott koncerteket, utána mi sem tudjuk, mi van. Az Akváriumban mindent lemondtak, de a bisztró és a terasz üzemel.
 
Therapy? A38

A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő Therapy? zenekar. És ennek mi kimondottan örülünk! :)
 
 
A DAL zsűrijének nem kellettek – megtorpanás nélkül megy tovább a KIES

A DAL csak egy megálló – megtorpanás nélkül megy tovább a KIES

"Az egyetlen" című számukkal bejutottak A Dal 2020 műsorba, aztán még tovább is, grt. Most megjelenő harmadik lemezük címe pedig: "‘Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék"... :)
 
A Csendes-óceán partjáig vezet el új videójában a Képzelt Város

A Csendes-óceán partjáig vezet el új videójában a Képzelt Város

Megérkezett a Képzelt Város új klipje a február 14-én érkező ötödik nagylemezükről. A Stolen Land videója ezúttal a Csendes-óceánig vezet el bennünket. A zenekar lemezbemutató koncertje az albumpremier másnapján, az A38 Hajón lesz.
 
Let's get together: Bob Marley 75. – szülinapi  reggae-parti az A38-on

Let's get together: Bob Marley 75. – szülinapi reggae-parti az A38-on

A Ladánybene 27 zenekar a Bob Marley Emlékére című albumuk 1996-os megjelentetése óta minden februárban emlék tart néhány zenészbaráttal kiegészülve minden idők legismertebb reggae előadójának tiszteletére. Idén sem lesz ez másként, amikor is Robert Nesta Marley 75 éves lenne.
 
A Firkin a kezedbe nyomja a sörét – egyteljes turnén keresztül

A Firkin a kezedbe nyomja a sörét – egy teljes turnén keresztül

A tizenegy éves Firkin január 31-én az A38 hajón indítja be az éves európai turnéját, ami a „Hold My Beer” („Fogd meg a söröm”) beszédes elnevezést kapta.
 
Carbonfools, Frenk – lemezbemutatók az A38-on

Kivagy? Carbonfools, Frenk – lemezbemutatók az A38-on

Elindult a Carbonfools új albumának bemutató turnéja, melynek budapesti állomása az A38 Hajón lesz január 23-án. "Tudom Kivagyok" címmel Frenk is itt tartja az albumpremiert, melynek vendége Bérczesi Róbert (hiperkarma) és Saiid lesz.
 
Pszichedelikus Beatles-est a Hajón

Pszichedelikus Beatles-est a Hajón

Akár a The Bitstől, akár a The Blackbirds-től kapunk sajtóanyagot, a levélíró mindig Magyarország első számú Beatles tribute zenekaraként jelöli meg a saját együttesét. Nem a mi tisztünk eldönteni a sorrendet, mi örülünk, hogy mindkét banda koncertet ad a közeljövőben.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek